Gestionarea alergiilor de câini

Mama și fiica periajului câinelui

Sunteți unul dintre cei mai mulți iubiți de câini care nu pot fi în aceeași cameră ca un câine fără a avea ochi mâncărime sau o formă de strănut? Nu ești singur. Alergiile la câini sunt extrem de comune.

Mii de iubitori de animale din întreaga lume sunt alergici la animalele de companie, dar asta nu a oprit pe mulți dintre ei să găsească o cale de a trăi cu animale de companie. Înainte de a accepta faptul că nu vă veți alătura niciodată rândurile publicului iubitor de câini sau, mai rău, simțiți că aveți nevoie pentru a vă găsi câinele o casă nouă, învățați cum să vă păstrați alergiile sub control.

Câinii rase pentru alergie

În funcție de severitatea alergiilor dvs., este posibil să fiți mai bine să alegeți a HypoallerGenic câine rasă. Acești câini au tendința de a vărsa foarte puțin, răspândindu-se mai puțin în mediul tău. Cu toate acestea, câinii hipoalergeni vor schimba în continuare unii. Notă: Dacă sunteți alergic la saliva de câini, câinii hipoalergenici sunt susceptibili să vă afecteze alergiile la fel ca și alți câini.

Cu toate acestea, nu toți oamenii cu alergii pentru câini trebuie să obțină un câine hipoalergenic. La urma urmei, câinii ca terrierii, schnauzers și podele nu pot fi printre rasele preferate de câine. Dacă nu doriți să plătiți o mulțime de bani pentru o pură, sau ați prefera să atingeți adăpostul Adoptați un câine În nevoie, este posibil să fiți în stare să faceți acest lucru.

A trăi cu câini când ești alergic

Există mai multe modalități de a păstra reacțiile alergice la un nivel minim atunci când trăiesc cu câini. O mulțime de ea are de a face cu modul în care vă mențineți casa dvs. și propria dvs. sănătate.

  • Vizitați alergistul. Mulți medici sunt simpatici față de plângerea iubitorului de animale de companie, iar terapia antihistaminică este disponibilă pentru alergii minore. Imunoterapie Alergia Shots pot ajuta la alergii moderate până la severe. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre începerea unui program terapeutic pentru a obține un mâner pe alergiile dvs.
  • Adăugați unul sau mai multe Filtre de aer la casa ta. Un filtru de aer bun este esențial în orice gospodărie alergică, indiferent dacă sunt sau nu animalele de companie.
  • Îndepărtați covoarele Din casa ta. Aceasta este de fapt o idee bună, chiar dacă nu intenționați să obțineți un animal de companie. Covorul este unul dintre cele mai mari elemente de colectare a alergenului. Cu un animal de companie, acest efect este intensificat.

Controlere de alergie zilnică

  • Perie Câinele dvs. zilnic, în special în timpul sezonului de vărsare. Faceți acest lucru într-o zonă bine ventilată sau, de preferință, în aer liber. Periajul zilnic poate minimiza praful de la forajele plutitoare din interiorul casei. Purtați o mască sau aveți un membru al familiei non-alergice să ia această sarcină zilnică.
  • Vid casa ta în mod regulat pentru a elimina forajele plutitoare și invizibil în jurul casei.
  • Țineți îmbrăcămintea departe de Dramer în mediul înconjurător, în mod ideal în dulap sau sertare.
  • Păstrați patul făcut când nu este în uz. Luați în considerare acoperirea patului dvs. cu o pătură suplimentară sau o foaie de sus pe care o puteți elimina când dormiți. Câine în aer va ateriza pe acest acoperire în loc de propriul tău pat.

Întreținere săptămânală

  • Foi de spălare și așternut că animalul de companie se desfășoară cu apa fierbinte daca este posibil. Aceasta include propria dvs. dacă patul dvs. este un loc preferat de odihnă.
  • Scăldați câinele sau pur și simplu clătiți câinele cu apă simplă pentru a reduce alergeni. Chiar și un câine cu micuță va ridica alergeni pe haina lui. Praful, polenul și murdăria contribuie la efectul "alergic" al unui câine. Utilizați apă simplă dacă câinele dvs. nu are nevoie de o baie. Când utilizați șampoane și condiții, asigurați-vă că nu vă vor face alergiile mai rău. Parfumul și șamponul fără vopsea și balsam sunt cele mai bune.
  • Spălați pereții, panourile și podelele a casei dvs. cu săpun ușor de mâncare pentru a elimina drenul acumulat din mediul înconjurător.

Poate fi o mulțime de muncă, dar nimeni nu poate nega efectul unui animal de iubit asupra bunăstării proprietarului său. Mulți iubiți de câini sunt de acord că recompensele de a avea câini depășesc cu mult inconvenientele unui regim de curățenie sau o flare de alergie ușoară. Dacă alergiile dvs. sunt severe, este posibil să nu fiți unul dintre cei norocoși. Cu toate acestea, mulți oameni cu alergii ușoare până la moderate constată că se pot bucura de compania câinilor cu un efort suplimentar.

Editat de Jenna Stregowski, RVT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gestionarea alergiilor de câini