Cum să opriți un câine de zgâriere

Scratching constant, mâncărime și mestecare este o preocupare de înțeles, mai ales dacă începe din albastru. Este un semn evident că câinele dvs. este incomod și ar putea fi un simptom al unei probleme mult mai grave. Dacă învățați Cum să opriți un câine de zgâriere Cu remedii la domiciliu, este posibil să nu aveți nevoie să căutați tratament veterinar.

Zgârierea câinelui dvs. ar putea fi cauzată de o varietate de factori. Sudies arată că cea mai frecventă cauză a pielii mâncărime este uscarea. Pielea uscată ar putea fi legată de factorii de mediu, cum ar fi aerul rece de iarnă. De asemenea, se poate datora unei probleme mai grave, cum ar fi o deficiență nutrițională.

Cea mai bună modalitate de a evita pielea uscată pe câini este să le păstrați bine hidratați și să hrăniți o dietă echilibrată. Chiar dacă oferiți aceste lucruri, câinele dvs. poate avea încă piele uscată. Unii câini au doar piele uscată pentru nici o rimă sau rațiune particulară. În aceste cazuri, învățați cum să opriți un câine de zgâriere cu remedii acasă poate fi doar leacul de care aveți nevoie.

Cum să opriți un câine de zgâriere

Cum să opriți un câine de zgâriere

Veterinarii avertizează că unele dintre cauzele pielii mâncărime la câini pot fi foarte grave și periculoase pentru sănătatea animalului tău. De obicei, dacă mâncinia câinelui dvs. este severă și nu dispare, va trebui să faceți teste cu medicul veterinar pentru a exclude orice condiții grave de sănătate.

Primul pas pentru a învăța cum să oprească un câine de la zgâriere este să-ți dai seama De ce se zgârieNu puteți găsi un tratament până când nu știți ce este condiția subiacentă. În timp ce pielea uscată este cel mai frecvent motiv pentru zgâriere la câini, alte motive ar putea include:

  • Fleas
  • alergii
  • puncte fierbinți
  • mange
  • Infecția cutanată

Tratamentul va depinde de cauza zgârieturii. Dacă ale tale Câinele are purici, va trebui să scapi de infestare înainte de a putea trata deteriorarea pielii sale. Același lucru este valabil și pentru toate celelalte afecțiuni enumerate mai sus.

A Șampon medical ar putea ajuta la tratarea multor probleme, inclusiv pete fierbinți, mange și infecție. Dacă credeți că câinele dvs. suferă de un tip de infecție a pielii, este cel mai bine să căutați sfatul medicului veterinar. Ei pot recomanda a Șampon de prescripție Pentru a trata starea.

Dacă câinele dvs. suferă de piele uscată, există multe Lotiuni si balsamuri disponibil pentru a ajuta la calmarea mâncării. De asemenea, puteți încerca acasă Remedii pentru pielea uscată care includ oțet de cidru de mere, ulei de nucă de cocos sau o baie de ovăz.

O mulțime de proprietari de animale de companie presupun că alergiile sunt cauza zgârietului câinelui lor. De fapt, alergiile cutanate nu sunt la fel de obișnuite ca majoritatea oamenilor. Dacă câinele dvs. suferă de alergii, singura modalitate de a afla sigur este să aveți testarea alergiei la biroul medicului veterinar.

Fie că alergii alimentare sau cauza este de mediu, va trebui să eliminați alergenul pentru a opri zgârierea. Acesta este motivul pentru care este imperativ să aveți testarea alergiei efectuate de un profesionist.

Indiferent de ce cauza, trebuie să vindecați motivul zgârieturii înainte de a vă putea trata cu succes pielea deteriorată a câinelui. Odată ce cauza rădăcină a fost atenuată, puteți calma mâncătorul și, în cele din urmă, opriți zgârierea împreună.

Citiți următorul: 9 Probleme comune ale pielii la câini (cum să prevină și să le trateze)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de zgâriere