Cum să opriți un cățeluș de la mușcătură

Puppy Biting Proprietar

Fără îndoială că puii sunt drăguți, bine că până când își scufundă dinții de copil ascuțit în pielea dvs. delicată. Adevărul este că un tânăr pupic este unul dintre cele mai naturale lucruri din lume de făcut. Pentru ei, mușcătorul este un mijloc de explorare, de a juca și de a face atacuri.

Oprirea catelului dvs. de la mușcătură este un lucru, dar trebuie să vă asigurați că spiritul cățelușului nu se rupe în acest proces. Depinde de tine să elaborezi o abordare de a reduce acest obicei în timp ce insuflează comportamentul pozitiv. Odată ce acest lucru se face, puteți trece la alte lucruri distractive, cum ar fi învățarea trucurilor cool.

Mai jos sunt cinci pași simpli pe modul de oprire a catelului dvs. de la mușcătură:

  1. Învățați-vă inhibarea mușcăturii
  2. Folosiți descurajarea gusturilor pentru a descuraja mușcătura
  3. Distragerea poate fi un instrument util
  4. Redirecționați atenția catelului
  5. Încurajați jocul adecvat

Doar listarea pașilor nu este suficientă pentru a vă angaja să corectați obiceiul înrădăcinat al câinelui. Ca rezultat, aici sunt cei cinci pași explicați în detaliu.

Pasul 1: Învățați-vă inhibarea mușcăturii

Primul pas la învățarea catelului dvs. pentru a opri mușcătura este să reacționați în mod constant la mușcături. La joc, nu este rar să găsești Puii se strecoară unul la altul. Același lucru se aplică atunci când se termină excitat atunci când se joacă cu proprietarii lor.

Uneori, ei nu realizează durerea pe care o pot provoca. Deci, depinde de dvs. să arătați că acest lucru este în neregulă cu acțiunile dvs. prin învățarea acestuia Inhibarea mușcăturii. Când catelul dvs. vă mușcă pe dvs. sau un alt câine, puteți reacționa spunând "că a fost dureros" sau spuneți "nu" într-o voce fermă. Făcând acest lucru va oferi feedback catelului că ceea ce fac ei este greșit.

Trebuie să începeți să faceți acest lucru cât mai curând posibil, așa că nu dezvoltă obiceiuri proaste care durează la vârsta adultă. La urma urmei, nu doriți ca câinele dvs. să muște o singură zi pe cineva și trebuie să se ocupe de a Procesul de mușcătură pentru câini.

Pasul 2: Folosiți descurajarea gusturilor pentru a descuraja mușcătura

Bitingul este cel mai probabil să apară când catelul joacă, așa că înainte de a începe să jucați cu catelul dvs., utilizați un gust de descurajare. Gustul de descurajare pot fi amestecat în bucătărie cu ingrediente cum ar fi oțet alb sau un măr amar, dar nimic cu substanțe chimice toxice. Puteți să pulverizați gustul de descurajare pe haine sau pe părți ale corpului pe care că catelul îi place să se joace.

Dacă catelul vă mușcă, opriți orice formă de mișcare și așteptați ca aceasta să reacționeze la gustul descurajării. Micșinarea poate continua pentru o vreme, dar odată ce același gust continuă să se îndrepte spre gura cățelușului, acesta va înceta mușcătura. Când catelul se oprește mușcă, laudă-o și continuă să joace.

Pasul 3: Distragerea poate fi un instrument util

Puii sunt animale de companie curioase. Firește, ei ar plăcea să-și exploreze mediul și cu ajutorul dinților lor, își satisface curiozitatea. Un lucru pe care îl puteți face este să vă dovedească cățelușul dvs. și, de asemenea, aveți o serie de Seif și interesant jucării de mestecat. Jucăriile de mestecat alese ar trebui să se potrivească cu nivelul curiozității pentru cățelușul dvs. - adică dacă este în muscat pentru a împinge o jucărie, atunci ar fi mai bine să obțineți o jucărie din plastic sau cauciuc.

Un alt lucru pe care îl puteți face este să vă stimulați mintal animalul prin "Ascundeți tratamentul" jucăriilor. Acest lucru distrage animalul dvs. de animale de a mușca lucruri, deoarece trebuie să-și dea seama de modalități de a obține recompensa. În cele din urmă, faceți încercări de a socializați puiul dvs cu alți câini care sunt deja instruiți, și acest lucru îl va primi pe calea cea bună la comportamentul adecvat.

Pasul 4: Redirecționați atenția catelului

Redirecționarea este un alt mod de a preda catelul vostru care folosea dintii pe pielea umana sau alti caini nu este in regula. Dacă catelul dvs. încearcă să vă muște, imediat dezavantajați sau să vă trageți mâna înainte de a putea intra în contact. Puteți oferi apoi un tratament sau o jucărie pentru a fi nibra.

Puteți, de asemenea, să vă angajați nevoia câinelui dvs. de a mușca lucrurile prin implicarea lor în jocuri fără contact de remorcare sau de preluare. Cu toate acestea, aveți grijă să nu lăsați tugging ajunge la o etapă agresivă.

Pasul 5: Încurajați jocul adecvat

Odată ce catelul tău te mușcă, o strategie bună este să-i lași să știe că doare prin exprimarea durerii tale, apoi pleacă. Ignorați-o pentru câteva minute și faceți acest lucru în mod constant în orice moment pe care îl mușcă. Acest lucru vă va învăța cățelul că mușcăi nu sunteți redare adecvată și vă va face să plecați, făcându-l să se ocupe de obicei.

De asemenea, puteți învăța catelul dvs comenzi de ascultare de bază foarte devreme. Un câine bine pregătit va urma mai probabil comenzile dvs. pentru a opri mușcătorul, atunci unul neinstruit. O altă metodă include punerea câinelui la timp până când se calmează. Făcând acest lucru va lăsa catelul dvs. să știe că mușcăturile duc doar la izolare.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un cățeluș de la mușcătură