Câinele meu mi-a bătut: motivele și ce ar trebui să faci

Mai mult de 4.5 milioane de oameni suferă de mușcături de câini în SUA în fiecare an, iar peste 800.000 primesc asistență medicală pentru aceasta, în conformitate cu Asociația medicală veterinară americană. Dacă te uiți online, vei vedea că câinele meu mi-a bătut și # 8221; este o interogare comună de căutare și mulți proprietari de animale de companie trebuie să se ocupe de acest lucru.

Un incident de acest tip poate fi deosebit de supărat dacă este un câine propriu și mai ales atunci când aveți copii mici. Studiile recente au arătat că copiii sunt mai predispuși să fie victime ale mușcăturilor de câine și să sufere leziuni grave de la ea, Marcarea câinilor ca Al doilea animal periculos în S.U.A.

În unele cazuri, un act de mușcătură de câine Proprietarul poate prezenta un semn clar de o problemă psihologică mai profundă, care ar putea forța să renunți la câinele tău. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul și înainte de a face ceva erupție cutanată, evaluați cu atenție circumstanțele care au condus la incident. Deci, dacă câinele meu mi-a bătut, pot și ar trebui să fac?

De asemenea, citiți: 20 de rase de câine cu cea mai puternică forță de mușcătură

Câinele meu mi-a bătut - ce să fac în continuare?

Fotografia unei mușcături de câine

Stai calm

Trebuie să vă păstrați calmul și să rămâneți calm imediat după incident. Orice fel de supraîncărcare din partea dvs. vă poate pune în pericol și faceți situația mai rău. Dacă țipați sau mutați foarte mult, puteți face ca câinele dvs. să fie mai trezit, Potrivit Dr. Sophia Yin.

Carantină câinele tău și dă-i timp să se calmeze, dar nu pedepsi fizic câinele. Dacă nu sunteți în stare să-l puneți într-o altă zonă, atunci ar trebui să părăsiți zona dvs. și să vă asigurați că sunteți în siguranță fizic de un alt atac.

Determinați cât de gravă este rănirea dvs. și apelați medicul sau medicul veterinar, spuneți-le câinele meu și cereți sfaturi pentru a vedea dacă ar trebui să mergeți la camera de urgență. Intrați legătura cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că câinele dvs. este la curent cu vaccinarea lui rabie.

Evaluați severitatea incidentului și a motivelor care au condus la aceasta

După incident, ar trebui să determinați cât de gravă a fost mușcătura. Există mai multe nivele la severitatea mușcăturilor de câine și puteți utiliza Acest tabel ilustrat (PDF). Severitatea mușcăturii câinelui vă poate ajuta să decideți asupra acțiunilor pe care trebuie să le luați, împreună cu motivele mușcăturii.

Când câinele meu mi-a bătut fără nici un motiv aparent, este de obicei un accident; Cu toate acestea, este ar putea fi, de asemenea, un semnal al unei probleme mentale. Câinii adesea mușcă pentru un motiv foarte specific și există mai multe dintre ele. Să aruncăm o privire la câteva motive posibile că câinele tău ți-l bifa.

Câinele meu mi-a bătut, dar de ce?
6 motive posibile pentru care câinele tău ți-a bătut

Câinele meu mi-a bătut - 6 motive pentru care

1. Puppy Goathing

Dacă câinele dvs. este încă un cățeluș și vă mușcă fără a vă rupe pielea, se numește MOUTHING. Puppy Goathing este foarte frecvent și nu este serios atunci când catelul tău este tânăr, dar dacă nu lucrezi la comportamentul său, poate deveni problematică în viitor când câinele tău devine mai mare și mai puternic, potrivit lui ASPCA.

Ce să fac:

Folosind Acest videoclip și ghid pentru a vă învăța câinele să-și inhibe mușcătura. Când câinele meu mi-a băgat și era încă catelus, aș lăsa în mod normal mâna să meargă și să iau. Asta va face ca pooch-ul să vă elibereze. Ignorați-l timp de 20-30 de secunde pentru ao învăța să fie atent.

Utilizați redirecționarea. Când catelul tău încearcă să te muște, să-ți tragi mâna și să-i ofere un tratament sau o jucărie de mestecat până când muște asta.

Utilizați descurajarea. Există numeroase câine spray-uri de descurajare Puteți cumpăra acest act ca un mușcătură repellent care va pune un gust neplăcut în gura cățelușului tău și să-l forțeze să oprească să-și oprească Câine de mere amar mestecă descurajarea sau Yuck! Fără spray de mestecat.

2. Instinct matern

Dacă câinele dvs. a devenit recent mamă și ați încercat să vă apropiați de puii, mușcătura este probabil rezultatul instinctului său matern și dorința de a-și proteja puii.

Ce să fac:

Dă-i timp și spațiu până când se simte confortabil cu faptul că ești lângă gunoi. Și chiar și atunci, ar trebui să vă apropiați cu atenție și fără mișcări bruște.

3. Prey Drive

Câinele meu mi-a bătut din cauza lui Prey DriveDacă ați jucat cu câinele dvs. înainte de a vă mușca, atunci probabil a fost unitatea de pradă la vină. Câinele meu mi-a bătut de mai multe ori în timpul jocului și este considerat un accident. Acest lucru se întâmplă foarte mult și, de obicei, nu este un motiv să vă faceți griji, deoarece a fost cauzat de câinele dvs. să devină supraexplicat.

Ce să fac:

Ajustați jocul sau evitați-l în viitor. Nu jucați remorcher-de-război, lipiți să aduceți în schimb.

4. Durere

S-ar putea să nu observați asta Poochul tău este în durere, Dar dacă atingeți un loc care doare, ar putea reacționa instinctiv și musca. Urmăriți semne precum îngrijirea localizată localizată, scânteia, plânsul sau mârâul, a modificat respirația, schimbările în somn, mâncarea și consumul agresiv.

Ce să fac:

Luați câinele la veterinar pentru a determina dacă câinele dvs. este în durere. Cele mai frecvente motive medicale pentru comportamentul agresiv includ infecții, artrită, hipotiroidism și diferite condiții neurologice.

5. Frică

Agresiunea de teamă este de obicei îndreptată spre străini, dar câinele dvs. vă poate fi frică de tine, de asemenea. Lucrați pe relația dvs. pentru a evita să fiți mușcați de câinele dvs. în viitor.

Ce să fac:

A cladi increderea. Mergând împreună cu câinele dvs. în timp ce acționați calm și asertiv este un exercițiu bun pentru construirea încredere cu câinii. Petrecând mai mult timp cu câinele dvs. jucând jocuri sau exerciții pot ajuta. Fii corect și consecvent când îți antrenezi câinele. Lăsați câinele să știe că sunteți acolo pentru al proteja prin faptul că nu îl puneți în situații stresante sau incomode.

Respectați spațiul câinelui. Când este cazul, abordați-vă pooch-ul dvs. din lateral și înclinați, nu din față sau lăsați-i să vină la dvs. Fii răbdător și calm.

6. Posesivitate

Mușcăturile de câine din cauza păzitorului de resurseDacă câinele dvs. se juca cu o jucărie înainte de incident sau mestecând ceva, atacul său se datorează agresiunii posesive. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când câinele dvs. crede că încercați să luați ceva care este și acest tip de mușcătură de câini este cea mai periculoasă. Nu este accidental și necesită o mulțime de formare pentru a-l controla. Dacă nu faceți nimic, poate deveni o problemă foarte gravă și periculoasă și se întâmplă mai des.

Ce să fac:

Stabilește reguli. Câinele dvs. trebuie să fie conștient de limite și limitări. Potrivit formatorilor de câini, câinele dvs. trebuie să înțeleagă că oferiți totul pentru el și că sunteți adevăratul proprietar al lucrurilor sale. O tactică bună pentru a afirma proprietatea este de a vă face ca câinele să aștepte permisiunea dvs. înainte de a-și accesa alimentele, apa sau jucăriile.

Învățați comanda "Lăsați-o". Lucrează la învățarea lui pentru a pune lucrurile și a oferi un tratament când ascultă comanda dvs. Lucrează la altul Comenzi esențiale de câine de asemenea.

Prevenirea sau tratarea păzitorului resurselor. Mulți câini devin agresivi dacă se simt ca și cum trebuie să-și protejeze mâncarea sau orice altă resursă. Faceți ca câinele să înțeleagă că este un lucru bun atunci când vă apropiați de alimentele sale folosind condiționarea clasică, așa cum sa explicat aici de către profesioniști Câine de câine Grisha Stewart.

Închiriați un comportaist canin. Unii câini sunt mai greu de antrenat decât alții, deci luați în considerare angajarea unui comportaist profesionist dacă simțiți că nu vă puteți antrena câinele dvs.

Linia de jos

Câinele meu mi-a spus - motivele pentru care și ce ar trebui să facețiMușcăturile de câine sunt comune; Unii ar putea fi o problemă serioasă, în timp ce alții sunt pur și simplu un accident. Când câinele dvs. vă mușcă, determinați ce să faceți pe baza severității mușcăturii și motivelor din spatele acestuia. Unele dintre cele mai frecvente motive includ gunoi de catelus, unitate de pradă, instincte materne, teamă, durere și posesivitate.

Lucrați la relația dvs. și învățați cum să vă citiți Limbajul corpului câinelui Pentru a preveni mușcăturile în viitor. Învățați câinele dvs. să vă ascultați comenzile și să evitați să faceți lucruri care și-au declanșat reacția agresivă. Dacă câinele dvs. este adesea agresiv, discutați cu veterinarul dvs. despre el sau angajați un comportament de câine sau un antrenor profesionist pentru câini pentru a rezolva orice probleme.

Citiți următorul: Dog Expresii faciale și limbajul corpului explicat de știință

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu mi-a bătut: motivele și ce ar trebui să faci