De ce este mușcătura mea de păsări de companie și "mi-a dat"?

Close-up de degetul de mușcătură a parakeet

Când o pasăre de companie își folosește gura pe mâna ta, poți fi doar să fii "tăiat" mai degrabă decât mușcat. Păsările își folosesc ghearele asemănătoare cu aceștia folosesc picioarele, pentru a înțelege obiectele și pentru a menține echilibrul - "lovirea" este termenul corect pentru acest comportament. Este important să se facă discriminări între bateri și mușcături, astfel încât să puteți oferi răspunsul adecvat atunci când păsările dvs. de companie vă oferă o adevărată mușcătură.

De ce păsările "cioc" tu

Există mai multe motive ca o pasăre să vă scape, spre deosebire de a vă oferi o adevărată mușcătură. Primul, păsări Utilizați în mod obișnuit ciocurile lor ca o mână de a treia pentru a testa forța de perse de a verifica, în general, rigiditatea fizică a tuturor structurilor de alpinism, inclusiv mâna proprietarului înainte de a urca. Proprietarii de păsări noi confundă adesea această utilizare a ciocului de explorare cu faptul că este mușcat.

De asemenea, o limbă a păsărilor conține sfărâmări ale nervilor și este folosit pentru a simți gustul și textura. Dacă purtați haine noi sau țineți un aparat nou în mână, acea ciocă poate fi ajutat limba în evaluarea acelor elemente care sunt noi în lumea păsărilor.

Indiferent de motiv, în timp ce în timp ce fiți seamănă poate să nu fie cea mai plăcută experiență, se simte destul de diferită de o mușcătură reală. Lămpile se simte mai mult ca și pasărea dvs. ca un punct de ancorare stabilizat în timp ce schimba postura și colectează noi informații despre împrejurimile sale.

O mușcătură adevărată

Păsările vor folosi o mușcătură adevărată acum și apoi, dar numai dacă sunt înspăimântați, surprinși sau dacă se simt corneniți și vulnerabili. Șansele sunt că pasărea dvs. nu încearcă să fie agresivă, ca Biting nu este un comportament de dominare în păsări. Bitingul în rândul păsărilor sălbatice este, de obicei, doar un act de auto-apărare, și nu un semnal de "ordine", nici un tip de pedeapsă sau corecție socială.

Adevărata mușcătură este adesea fulger-rapid și destul de greu. Mușcătura este adesea însoțită de limbajul corpului "cu pene rupuite", care este menit să te învețe să se întoarcă, deoarece pasărea are nevoie de mai mult spațiu. Cu toate acestea, de multe ori acest act de autoapărare va sparge o piele de mână sau cel puțin are ca rezultat o durere dureroasă. Acest prejudiciu mic este adesea cel mai bun mod de a spune diferența dintre a fi mușcat și a fi tăiat.

Răspunsuri la lovire

Într-un fel în care vă puteți învăța din greșeală păsările voastre să vă scape Mai mult de multe ori este dacă întâmpinați să renunțați la un strigăt înalt când sunteți învârtit. Acest lucru este valabil mai ales cu păsările mai tinere care încă învățau normele sociale.

Păsările, în special papagalii, sunt susceptibile de a interpreta sunetul dvs. ca un comentariu pozitiv și întăritor - pasărea va crede că o lăudați mai degrabă decât să protestați. În acest fel, socializarea unei păsări este la fel ca socializarea unui catelus. Utilizați tonuri vocale ridicate pentru aprobare și utilizați tonuri mici pentru a descuraja ceea ce este nedorit.

Odată ce ați discernat ce fel de utilizare a ciocului apare cel mai adesea, va fi mai ușor să modificați ambele situații. Înțelege că ciocanul este doar o parte a propriei păsări. Dar dacă zgomotul păsărilor dvs. provoacă probleme, cea mai bună opțiune este de a utiliza un braț de încheietura mâinii, un capac de braț din piele sau o vestă ca un strat suplimentar de protecție pentru îmbrăcăminte și piele.

Dacă sunteți, de fapt, mușcați, este necesar un răspuns diferit. Există pași pe care îi puteți lua pentru a vă ajuta să vă lăsați pasărea la ușurință și să reduceți acest comportament nedorit.

Corectați orice mușcătură adevărată

La Corect comportament rău în păsări, încercați să nu vă încântați sau să apelați vocal. În schimb, utilizați un limbaj încruntat și corp care vă arată că sunteți nefericită. Vorbiți calm și încet în tonuri mici pentru a vă spune păsării că acest lucru nu este un comportament acceptabil. Așa cum faceți acest lucru, plasați imediat pasărea înapoi în cușcă sau pe bordul său.

Pe măsură ce vă gândiți la ceea ce ați fi putut face păsările voastre să se simtă suficient de forțate pentru a mușca, da pasării câteva minute de "timp în afara", fără contact cu ochii de la dvs. prin îndepărtarea dvs. din cameră. Cel mai important element al oricărui moment este de a relua apoi interacțiunea cu pasărea dvs. pozitiv (în 10 minute), permițându-i să vă arate că au învățat să se tempereze puțin mai mult.

Instruiesc oaspeții să se aștepte uneori în momente și să nu reacționeze cu excitat sau vocal. Acest lucru va ajuta la prevenirea pasăre să se simtă amenințată de un străin suficient de a mușca.

De note speciale: copiii mici nu pot fi suficient de maturi pentru a răspunde corect la o pasăre. Pielea moale poate fi tăiată și rănită de o mușcătură sau chiar de zgârieturi normale, deci continuați cu prudență atunci când pasărea dvs. este în jurul oaspeților tineri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce este mușcătura mea de păsări de companie și "mi-a dat"?