De ce mușcă pisicile? Cum să manevrați în mod corespunzător agresiunea kitten

Tocmai ai primit un nou pisoi pentru copii, și este atât de drăguț și jucăuș, dar dintr-un anumit motiv, te împiedică. Nu vrea să se oprească și nu știți ce să faceți.

Aceasta este atunci când ar trebui să vă întrebați, de ce mușcă mușcăturile pisoilor în primul rând? Există câteva motive pentru care pisoiul dvs. atacă picioarele, mâinile și alte părți ale corpului.

Pisicile de la o vârstă fragedă trebuie să-și folosească gura pentru a-și explora împrejurimile.

În general, ei nu mușcă din agresiune, dar mai mult despre ei doresc să învețe gusturi și texturi. Ele sunt curiozitate. Le veți vedea că mușcă totul, nu numai tu.

Ei ar trebui să învețe să controleze acest comportament de la mamele, frații și surorile lor într-un stadiu incipient, dar uneori nu învață că acest lucru nu este acceptabil.

Oamenii pot gresi adesea agresivitatea și jocul dur. Agresiunea apare de obicei atunci când sunt înspăimântați sau mirosi sau văd o altă pisică pe care nu o pot familiariza.

Cand Kittens joacă de obicei tăcut, în timp ce agresiunea vine de obicei cu șuierătoare, mârâie sau scuipă. Dacă o pisică își ține gura pe jumătate deschisă sau face un hop lateral, cu spatele arcuit, acest lucru înseamnă, în general, el este într-o dispoziție jucăușă și este prostie.

Cum să vă opriți pisoiul de la mușcătură?

  1. Doar spuneți "ow!"- Când pisoiul tău te mușcă, doar pleacă și nu-i dai nici o atenție. Kittenul dvs. va afla că mușcătura duce la pierderea atenției.
  2. Tratamente- Lăudați-i și dați-le un tratament când se joacă frumos și nu vă mușcă. Acest lucru îi va permite să învețe despre un comportament bun.
  3. Mâinile sau picioarele tale sunt în afara limitelor- În timpul jocului, aceasta trimite semnale greșite. Mai degrabă jucați cu o jucărie sau un ursuleț de pluș atunci când vor să joace dur. Acest lucru îi învață că este în regulă să joace dur, doar nu cu tine. Puteți încuraja acest lucru prin frecare Teddy pe burtă și apoi luându-vă mâna de îndată ce încep să se joace cu jucăria.
  4. Redirecționarea jocului dur- Dacă pisicile tale sunt cunoscute pentru a te ataca din spatele colțurilor sau ușilor, transportați în jurul valorii de hârtie înfășurată în buzunare. Pe măsură ce veniți la colț sau ușa, printr-o minge de hârtie spre zonă, redirecționați pisicile pentru a juca cu asta în schimb.
  5. Utilizați jucăriile- Utilizați o jucărie care are o anumită distanță de dvs., cum ar fi un pol cu ​​un șir și o minge atașată. Care redirecționează pisoiul dvs. pentru a juca dur cu altceva și la o distanță controlată de dvs.
  6. Sticlă de pulverizare cu apă- O măsură extremă dacă toate celelalte nu reușesc. Dacă pisicile tale este pe cale să te atace, dai o scurtă izbucnire de apă în direcția sa și el va opri ceea ce face imediat. Acesta nu este cel mai frumos lucru de făcut, așa că vă rugăm să utilizați acest lucru numai în circumstanțe extreme.
  7. Dacă toate celelalte nu reușește, consultați un comportament al animalului

Cum să învățați pisoiul să nu muște? Ei bine, învățându-i de la o vârstă fragedă este mai bună decât la o vârstă mai înaintată, deoarece nu va fi atât de ușor să înveți de pe obiceiurile proaste.

Nu loviți niciodată sau strigați la pisoiul dvs., deoarece acest lucru poate duce la temându-te și pot începe să vă evite. Vrem să le pregătim și să nu le pedepsesc. Pentru mai multe informații puteți verifica acest articol de la prietenii noștri la Kitty pioni

Kitten Bite Tratament 101

Kittens joc

    Mușcături și zgâriate de la pisoi, chiar minor poate duce la ceva mai rău dacă nu este tratat în consecință.Pisicile au multe tipuri de bacterii în gura sa care vă pot transmite. De asemenea, vă rugăm să vă asigurați că fotografia dvs. Tetanus este actualizată dacă este mușcată de un pisoi. Iată ce ar trebui să faceți dacă ați mușcat sau zgâriat:
  • Dacă rana sângerează, aplicați o presiune în zona cu un prosop curat sau bandaj până când se oprește sângerarea.
  • Dacă rana nu sângerează puternic, vă puteți curăța rana cu săpun și apă sau dezinfectant preferabil și lăsați rana sub apă curgătoare timp de câteva minute.
  • Odată ce rana este curățată, uscați-o complet. Apoi acoperiți-l cu un bandaj steril sau o cârpă.
  • Dacă zgârierea sau mușcătura profund perforată pielea, vă rugăm să contactați medicul dumneavoastră. Acest lucru se poate infecta cu ușurință dacă nu este tratat.
  • Dacă un copil a fost mușcat sau zgâriat, contactați imediat medicul dumneavoastră, deoarece copiii sunt mai predispuși la infecții, mai ales dacă sunt zgâriate pe față, mâini sau picioare.

Consultați un medic imediat dacă:

Awesome pisică joc

  1. Rana este pe fața, gâtul, picioarele sau lângă o articulație.
  2. Dacă rana devine roșie, umflată, fierbinte sau crescută în durere.
  3. Dacă animalul atacator este un animal vag sau sălbatic sau dacă acționează în mod ciudat când atacă.
  4. După presiunea directă la rană, ea încă sângerează după 10 minute.
  5. Dacă rana este extrem de adâncă și este asociată cu o vătămare gravă.
  6. Dacă dumneavoastră sau copilul dvs. aveți un sistem imunitar slăbit din cauza unei alte boli care ar putea crește riscul de infecție.

Sperăm că acum puteți să jucați un timp minunat cu noul dvs. pisoi. Ați învățat acum diferențele dintre agresiune și jocul dur și ce să faceți dacă ați fost mușcat sau zgâriat. De asemenea, ați învățat puțin de ce mușcă pisicile și nu înseamnă pe ei Mâncare pentru pisici laugh out Loud.

Deci, acum este timpul să vă distrați și să vă bucurați de fiecare moment pe care îl cheltuiți cu noul dvs. membru al familiei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce mușcă pisicile? Cum să manevrați în mod corespunzător agresiunea kitten