Mari pyrenees: informații și fapte de rasă de câini

Mari Pyrenees: Informații și fapte de rasă de câini

Varietatea uriașă în rasele de câine oferă speciei o versatilitate care nu poate fi negată. Diferențele permit foarte mult ca proprietarul potențial al câinelui să găsească potrivirea perfectă. Nu toată lumea poate tolera anumite rase de câini, deci este esențial să se facă o cercetare amănunțită înainte de a lua decizia. Marele câine Pyrenees este una dintre acele rase care sunt frumoase pentru a privi, cu haina lor albă uimitoare. Există multe de învățat despre creasta de câine Pyrenees care vă va ajuta să știți dacă este singura pentru dvs. În acest articol, toate informațiile relevante despre această rasă vor fi discutate în detaliu pentru a vă ușura. Sperăm că, până la sfârșitul acestui articol, veți fi mai bine pregătiți să faceți o decizie bine informată sau să vă ajutați un prieten cu alegerea acestei rase pentru casa lor.

Marele Pyrenees Sheepdogs se odihnesc într-o pădure

Istoria marilor Pyrenees

Marele câini de pireni au fost în jur de secole, în principal ca câini de turmă sau păstori între Spania și Franța. Prima descriere publicată a rasei a fost într-o carte în 1617, unde autorul a explicat de ce oamenii au preferat mari puii Pirinei. Motivul a fost că câinii albi pur ar putea fi ușor de văzut de păstor. În 1662, rasa a fost împerecheată cu preceseri cu haine negre, bucatane, pentru a produce ceea ce a fost numit "Landveryer."Mai târziu, după 1675, rasa a devenit un favorit al unor membri ai aristocrației franceze. Rasa a fost înregistrată în Clubul Kennel din Londra, după ce Regina Victoria a achiziționat unul în 1850 și a fost arătat la Palatul Crystal. În 1909, câinii au devenit deschisi pentru reproducere în Anglia, iar doamna Sybil Grant a introdus practica.

Între sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900, rasa a început să se diminueze și a luat intervenția lui Monsieur Dretzen și a echipei sale să o reînvie. Ei au format un club, a cărui activitate principală urma să treacă prin munți care caută formele originale ale rasei. De asemenea, primul război mondial am luat o taxă pe numărul de câini rămași, iar Monsieur Senac-Lagrange a luat-o asupra lui însuși pentru a revigora rasa la fosta sa glorie. În 1927, sub conducerea sa, au fost publicate primele standarde formale ale câinelui Pyrenees și sunt încă folosite astăzi. A fost în 1931 că marele rasă de pireni a fost înființată în America de Mary Crane, cu ajutorul soțului ei. De peste cincizeci de ani, ei s-au asigurat că rasa a avut un mediu favorabil în care ar putea prospera. Ei au făcut acest lucru importatând rasa din Europa și până în februarie 1933, rasa a fost recunoscută oficial de Clubul American Kennel.

Fapte rapide despre marii Pyrenees

  • Ele sunt redevențe

Pentru cel mai lung timp, marii pirineii au fost considerați a fi un câine pentru țărani din cauza muncii lor ca animale de păstor. Ei au făcut această lucrare în cea mai mare parte pentru fermierii țărănești, prin urmare, Asociația. Cu toate acestea, au fost ulterior observate de elita în societate, iar statutul lor a fost ridicat. Potrivit documentarilor din 1407, câinii acestei rase au fost odată gardieni ai unui castel numit Chateau Fort de Lourdes. Situat în sud-vestul, Franța. Curtea Regală a regelui Louis XIV a declarat apoi ca câine regal al Franței în 1675. În afară de aceasta, marii pirineii au fost deținuți de membrii unor familii regale, inclusiv Regina Victoria din Anglia.

  • Ei au fost inițial câini de protecție a animalelor

Așa cum a stabilit mai devreme, această rasă de câine a fost foarte bună la îngrijirea turmei, iar agricultorii le-au folosit pentru asta. Proprietarii lor au avut încredere în ei și i-au permis proprietarilor să-și ia ochii de pe animalele lor pentru a face alte lucruri. Datorită mărimii sale mari, marii pirineii au fost folosiți pentru a proteja animalele de la prădători mai mari, cum ar fi urși și lupi. Ei au fost numiți "câinii mari ai munților", deoarece majoritatea au fost găsite în acea locație. Eficiența lor ca câini de gardă le-a ajutat să construiască relații de durată cu proprietarii și familiile lor. Chiar dacă sunt menite să provoace frica de prădători, acești câini se îngrijesc, iubind și îngrijesc la turmă.

  • Ele sunt mai mult decât câini de protecție

În afară de protejarea turmei, această rasă a fost folosită pentru locuri de muncă specifice în istorie. Pentru unul, sângele lor a fost folosit pentru a reînvia St Bernard în 1870 după ce rasa a cunoscut o epuizare a numerelor. Această reducere a ST Bernard a fost ca urmare a avalanșelor și a distematorului la Hospicul din Elveția. De asemenea, marele pirinei au fost folosiți pentru a trasa artileria din al doilea război mondial și au mers împreună cu livrările de artilerie la munții dintre Franța și Spania. O altă utilizare importantă a rasei a fost în producerea de Newfoundllands Landseer, amestecându-le cu Newfoundlands.

  • Ele sunt nocturne

Cei mai mulți prădători ies, de obicei, noaptea când își asumă oamenii vor adormi să atace animalele. Marele Pyrenees știau de asemenea acest lucru și au fost întotdeauna în căutarea acelor animale care ar putea dăuna turmei. Aceasta înseamnă că stați treaz pentru o lungă perioadă de timp în timpul nopții, precum și paradisul teritoriului. Această calitate le face rasa perfectă pentru descurajarea bolilor și a oaspeților nedoriți.

  • Ele sunt o rasă foarte veche

Acești câini sunt speculați să fi fost în jur de mult timp, cu dovezi ale primei lor sosiri în Munții Pirinei de aproximativ 3.000 î.Hr. Fosilele lor au fost găsite în acea regiune și au fost datate la aproximativ 1800 î.Hr. și 1000BC. Unii experți cred că rasa este un descendent al câinilor muntelui alb al minorului asiatic acum cu aproximativ 11.000 de ani.

Doi câini de pireni mari care joacă

Lucruri pe care ar trebui să știți despre marii Pyrenees

Instruire

Formarea este un proces esențial pentru o mulțime de câini, iar Pirineii trebuie să fie instruiți atât ca fiind ascultători cât și prietenoși. Instruirea cu ascultare ajută la înființarea proprietarului ca fiind șeful casei, în timp ce formarea de socializare le face mai personalizate. Datorită dezvoltării lor rapide și dimensiunilor mari, trebuie să le instruiți la o vârstă fragedă, astfel să exercite dominanță și să controleze obiceiurile teribile. De asemenea, expuneți-le la diferite experiențe pentru a le face să se adapteze mai mult la stilul dvs. de viață. Instruirea începe cu obținerea instrumentelor potrivite, cum ar fi robustele câini leagă și Chew toys precum și tratează pentru a servi drept motivație. Lesaia ar trebui să fie suficient de puternică pentru a vă ajuta să vă mențineți câinele, chiar dacă trage prea tare. De asemenea, gulerul nu ar trebui să fie prea strâns încât doare animalul. Fiecare sesiune ar trebui să fie de aproximativ 10 până la 15 minute, astfel încât câinele dvs. să nu se plictisească și ar trebui să existe cât mai puține distracții posibil. Începeți cu comenzi ușoare și construiți treptat până la cele mai avansate în timp ce sunteți răbdători cu animalul. Asigurați-vă că sesiunile de instruire sunt consecvente pentru a împiedica uitarea câinelui, prelungind timpul de antrenament.

Hrănire

Câinii trebuie să fie hrăniți o dietă hrănitoare de proteine, carbohidrați și grăsimi pentru a le menține sănătoși. Cantitatea de alimente pe care vă hrăniți câinele va depinde de lucruri precum vârsta, cerințele dietetice, dimensiunea, nivelul de activitate și metabolismul. Un câine activ va avea nevoie de mai multă mâncare, în timp ce un cățeluș tânăr va avea nevoie de alimente excepționale. În mod ideal, marii pirinei ar trebui să fie hrăniți de patru până la șase cești de alimente de câine uscate cu foarte înaltă calitate de două ori pe zi. Este mai bine să vă măsurați mâncarea decât să o puneți la dispoziție pe tot parcursul zilei. Acest lucru îi va păstra în formă, deoarece au nevoie de ea pentru a-și îndeplini îndatoririle. Dacă observați că primesc supraponderali, ar trebui să-i reduceți alimentele și să le angajați în mai multe exerciții. Puteți include gustări, inclusiv fructe de câine și legume, care va conține vitamine și minerale pentru a-și completa mesele.

Îngrijirea

Întreținerea externă a câinelui dvs. este esențială pentru bunăstarea lor generală la fel de mult ca și îngrijirea internă. Aceasta implică perierea părului și a dinților, tăierea unghiilor și, uneori, scăldării. Marele pirinei albi sunt nivele medii și, de obicei, au nevoie de aproximativ 30 de minute de periere în fiecare săptămână. Stratul de mătase, de asemenea, face izolație excelentă pentru nou-născuții de păsări, astfel încât să le puteți lăsa afară pentru păsări să găsească. Marele Pyrenees are un topcoat, care este gros, lung și grosier în textură, precum și un substrat. Stratul superior este de obicei ondulat sau drept, dar niciodată curbat și un substrat dens și lână. Masculii au o ruff mai pronunțată în jurul gâtului și în spatele picioarelor lor. Ar trebui să existe un plum prezent pe coadă, precum și pe părul scurt în jurul feței și urechilor. Există pirinei albi cu marcaje de bronz, gri și roșiatic, pe urechile, coada și uneori corpul lor. Haina servește drept protecție naturală împotriva soarelui, deci nu trebuie să-l tăiați când este fierbinte. De obicei, ei vărsau murdăria, deci nu au nevoie de faptul că multe băi, totuși folosesc doar șampon de înaltă calitate atunci când apare nevoia. Verificați urechile câinelui o dată pe săptămână pentru mirosuri răi și roșeață, care sunt semne ale unei infecții. Pentru a curăța urechile, utilizați o soluție de curățare recomandată de un veterinar și tampoane de bumbac pentru a șterge ușor murdăria. La fiecare două până la trei ori pe săptămână, periați dinții pirinei pentru a preveni acumularea bacteriilor și problemele dentare. De asemenea, tăiați unghiile lor pentru a le menține sănătoși și în siguranță de la zgârieturi în timpul jocului de joc.

Ați putea, de asemenea, să vă placă comentariile noastre despre Cel mai bun șampon de câine, unghiera, câini de curățare a urechilor și câine pastă de dinți.

Sănătate

Marea Greutate Pyrenees este de aproximativ 110 până la 130 de lire sterline pentru bărbați și 90 până la 115 de lire sterline pentru femele. Ele pot crește, de asemenea, la fel de mari ca 31 de centimetri și trăiesc timp de 10 până la 11 ani. În timpul vieții lor, ei se confruntă cu unele boli care le pot reduce calitatea vieții. Această rasă suferă de probleme legate de os, deoarece acestea cresc la o rată rapidă. De asemenea, pentru că mărimea marelui Pirinei este mare, acest ritm rapid poate provoca dureri în creștere pentru ei. Din acest motiv, oasele lor au nevoie de un tratament special și vor completa la vârsta de patru sau cinci ani. Ei pot, de asemenea, să experimenteze displazie de șold, care le poate aduce disconfort atunci când se deplasează, deoarece articulațiile nu se potrivesc bine împreună. Părinții o transmit adesea pe puii lor și, astfel încât ar trebui să aflați istoricul medical al părinților înainte de a obține copilul. O boală care amenință viața, experiențele de rasă sunt torsiunea gastrică, în care stomacul se răsucește după ce a fost agitat cu aer sau gaz. Acest lucru împiedică ca câinele să scape de aer, cauzând fluxul de sânge la inimă să devină neregulat, astfel încât să afecteze astfel tensiunea arterială. Scăderea tensiunii arteriale poate ucide câinele dacă nu primește imediat atenția medicală. Cataractă sunt bolile care afectează câinii mai în vârstă, provocând împiedicarea vederii făcând lentila de ochi opacă pentru a produce o viziune tulbure. Se caracterizează prin frecare a ochiului și poate fi corectată prin intervenție chirurgicală.

Temperament

Marele temperament de pireni este calm și blând și nu sunt timizi sau nervosi. Este important să socializați catelul, astfel încât să crească pentru a fi adulți bine manierați. Înscrierea lor într-o îngrijire de zi pentru câini vor ajuta la expunerea lor la oameni diferiți și la alți câini, astfel încât să devină mai prietenoși. Această rasă este cunoscută ca fiind cea mai gravă dintre toate rasele, dar ele sunt loiale, devotate și de îngrijire. Ele sunt mari în jurul copiilor, deoarece este în natura lor să protejeze ceva mic și fragil. Ele sunt independente și pot fi încăpățânate și nu ajută ca acestea să fie mari. Ar trebui să le aveți întotdeauna pe o lecție sau într-o zonă binefăcătoare pentru a le împiedica să fugă.

Câinele de munte Pyrenean situat

A rezuma

Obținerea unui câine nu ar trebui să fie o experiență obositoare dacă aveți toate informațiile necesare pentru a face o alegere. Marele Pyrenees este rasa perfectă pentru cei care doresc un tovarăș iubitor, dar protector. Câinele va proteja ceea ce iubesc cu viața sa și nu va provoca multe probleme. Chiar dacă sunt independenți, se bucură de atenția proprietarilor lor, în special a copiilor și a puțină pregătire îi vor face foarte prietenos. Dacă în orice moment aveți nevoie de mai multe clarificări pe această rasă, un medic veterinar va fi capabil să ajute.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mari pyrenees: informații și fapte de rasă de câini