14 Cele mai multe orașe prietenoase câine din statele unite

Indiferent dacă doriți să vă mutați familia dvs. sau faceți o călătorie, una dintre acestea Câine prietenos pentru câini ar face un loc minunat pentru tine și pentru puii tăi. Găsirea unui proprietar sau a unui hotel care va permite prietenului tău blană este doar jumătate din luptă. Este nevoie de mult mai mult decât atât pentru a face un oraș prietenos cu câinele.

Orașele de pe această listă oferă Parcuri de câine, restaurante prietenoase pentru câini și plaje care permit puii să înoate și să exploreze. Nu sunt doar prieteni prietenosi. Veți putea să luați multe site-uri minunate în aceste orașe.

Cele mai multe orașe prietenoase pentru câini trebuie să fie distractive pentru animalele de companie și proprietarii lor. Trebuie să existe o mulțime de lucruri pentru voi doi să faceți împreună. Dacă ați fost la a câine prietenos orașul care nu a făcut lista noastră, asigurați-vă că lăsați informații despre el în comentariile de mai jos.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

14 cele mai multe orașe prietenoase câine din Statele Unite

Cele mai multe orașe prietenoase câine din Statele Unite

1. San Francisco, California

San Francisco este considerat unul dintre cele mai mari orașe de câini din lume. Orașul găzduiește aproape 200 de opțiuni de luat masa pentru tine și prietenul tău cu patru picioare, precum și o mulțime de parcuri și plaje off-leash pentru plimbari. Parcul Golden Gate Are 1.000 de acri de spațiu verde pentru a explora, inclusiv patru zone off-leash pentru a juca Fetch.

Jocul turist cu puii dvs. este, de asemenea, ușor în San Fracisco. Faceți o plimbare pe podul Golden Poarta și vizitați Wharf Fisherman, Turnul de Coit și Embarcadero. Puteți chiar să luați o călătorie prin cablu cu prietenul dvs. dacă sunteți hrăniți de mers pe jos.

De asemenea, San Francisco găzduiește Festivalul de Ziua Dogfest și Pet Pride, care sunt sărbători ale rezidenților Caninei și Burry. Dacă căutați un oraș care iubește câinii, acesta este acesta!

2. Denver, Colorado

Câini în Denver, ColoradoDenver ar putea fi locația pe care o gândiți pentru o vacanță de schi, dar câinele dvs. probabil nu va deranja o vizită în acest oraș, în ciuda frigului, pur și simplu păstrați fleece la îndemână!

Există multe parcuri de câine în Denver, cum ar fi Railyard Dog Park. Acesta este un parc împrejmuit, off-leash, cu zone separate pentru câini de mare energie și de energie mică, făcându-l o alegere excelentă pentru toți câinii să vină și să joace.

3. San Diego, California

Câini în San Diego, CaliforniaSan Diego este orașul pentru dvs. dacă doriți să luați masa de prânz și să răsfoiți magazinele cu pooch-ul dvs. Are cele mai multe restaurante prietenoase de câine din SUA, oferind 187 de restaurante în care tu și câinele tău pot apuca o mușcătură împreună.

Există, de asemenea, șapte zone comerciale pentru câini, astfel încât tu și animalul tău de companie pot fi cei mai bine îmbrăcați copii din oraș.

Plajele și parcurile prietenoase de câine sunt peste tot în San Diego. Poți chiar să-ți iei navigarea pe câini! Puteți să vă învățați Fido sau să vă înscrieți un pro. Du-te de stand-up Paddle-up, caiac sau canotaj sau chiar implica într-un surf anual de câine.

4. Portland, Oregon

Câini în Portland, OregonOferind cele mai multe parcuri de câine în comparație cu alte orașe din SUA, există o mulțime de locuri noi și interesante pentru puii de roam în Portland, Oregon. Dar asta nu este tot; Există o mulțime de aventuri în imediata vecinătate pentru tine și câinii tăi, cu Cheile River din Columbia din apropiere și pădurile din Washington Park.

În oraș, terasele de la restaurante vă permit să vă răciți cu puii dvs. pe măsură ce glisați o bere. Pentru o experiență exclusivă cu adevărat Doggy, Capăditor de grădină întreabă câți oameni și câini în partidul dvs. și oferă un meniu și un serviciu special în mâncăruri Doggy!

RECOMANDAT: 25 cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie

Cele mai multe orașe prietenoase câine din Statele Unite

5. New York, New York

Dacă vă gândiți la străzile aglomerate și aglomerate ale New York, nu sunteți cea mai bună destinație de casă sau de vacanță pentru pooch, atunci gândiți-vă din nou! New York City este un oraș interesant pentru vizitatori cu patru picioare pe tot parcursul anului.

Hoteluri precum Londra NYC, hoteluri W și Loews Regency Toate Vizitatorii Bine ati venit. Pentru cei care doresc să călătorească la New York pentru cumpărături, Bergdorf Goodman, Bloomingdale și Saks Fifth Avenue sunt toate magazinele departamente prietenoase cu animalele de companie.

New York are, de asemenea, parcul central masiv pentru câinii obosiți de mers pe jos de trotuare de beton și caută aventuri cu frunze. Guggenheim, Met, Boathouse și o mulțime de alte locații culturale sunt, de asemenea, perfecte pentru fotografiile tipice de vacanță cu cel mai bun prieten al tău!

6. Seattle, Washington

Câini în Seattle, WashingtonÎn Seattle există de două ori mai mulți câini Deoarece există copii, făcând acest oraș o Mecca pentru iubitorii de câini. Există 14 parcuri în afara orașului în oraș și în jurul valorii de zece în zonele înconjurătoare, oferind puilor numeroase opțiuni pentru Walkie de fiecare zi.

Doriți să știți cel mai bun parc de câine Seattle?

Magnuson Park Cu nouă acri de terenuri off-leash este cu adevărat unul dintre cele mai distractive locuri pentru a vă lua animalul de companie. Cu câini în minte, parcul este pe deplin împrejmuit, are o zonă separată pentru câini mici și oferă acces la o porțiune de plajă de-a lungul lacului Washington.

Pentru câinii care iubesc să facă drumeții, există și trasee montane, nu departe în afara orașului. Acest lucru oferă proprietarilor avantajele unui mediu mai natural de explorare, dar nu prea departe de un oraș de locuințe numeroase restaurante, hoteluri și magazine.

7. Austin, Texas

Câini în Austin, TexasÎn Austin, locuitorii lansează mat de bun venit la prietenii lor canini. Acest oraș găzduiește mai multe îmbinări prietenoase cu animalele de companie decât orice alt oraș. Restaurantele din Austin trece peste partea de sus în ceea ce privește prietenia câinilor. De exemplu, locul lui Freddie este restaurantul de vis al lui Pooch, cu un meniu care include un castron de câine cu o jumătate de kilogram de carne burger.

Moontowner Saloon lovește o crestătură și are 11 hectare pentru că puii tăi să se plimbe în timp ce bateți înapoi câteva beri. Barul curții are, de asemenea, 20.000 de metri pătrați de parcuri de câine, echipamente de agilitate, fani domni și copaci de umbră.

Grădinile Botanice Zilker oferă, de asemenea, mai mult decât plimbări. Câinii iubitoare de apă vă pot alătura într-o plimbare cu caiac sau înotați alături când vă plimbați. Cu 206 de parcuri, 12 conserve și 26 de greenbelturi, Austin este acasă la o mulțime de distracție în aer liber pentru tine și puilor tăi.

8. Colorado Springs, Colorado

Câini în Colorado Springs, ColoradoColorado are o mulțime pentru pui și proprietar aventuros. Adu-ți prietenul cu patru picioare pentru a explora uimitoare șapte căderi, o serie de cascade maiestuoase situate într-o cutie de 2,400 de picioare.

Există trasee de drumeții aplente și vedere panoramică la Colorado Springs din punctul de inspirație, fundalul perfect pentru o imagine de memorie a dvs. și a câinelui dvs.

Pentru o altă aventură uimitoare, Grădina parcului zeilor este un punct de reper natural național înregistrat în Colorado Springs. Atâta timp cât puiul tău este pe o leșie, sunt bineveniți să vă alăturați în timp ce faceți drumeții frumoase prin formațiunile Roșii Rock.

Pentru cei care se varsă pe partea mai puțin aventuroasă, Bear Creek Dog Park este un parc împrejmuit cu o zonă de joacă pentru câini sub 25 de kilograme și o zonă de joacă mare pentru câinii de toate dimensiunile. Cu un pârâu și numeroase trasee, există tone pentru tine și că puii dvs. să exploreze.

LEGATE DE: 6 sfaturi importante pentru călătoria pe distanțe lungi cu câini

Cele mai multe orașe prietenoase câine din Statele Unite

9. Boise, Idaho

Acest oraș de nord-vest este, în esență, făcut pentru pui, mai ales în lunile de vară cu râuri pentru tine și puilor tăi pentru a explora. Boise River Greenbelt este unul dintre cele 1600 de trasee ferate susținute de conservarea șine-to-traseelor, o organizație non-profit care creează trasee naturale de la fostele linii feroviare.

În Idaho, coridorul neutilizat de cale ferată este acum un traseu și un loc unic și uimitor pentru a vă plimba puiul. Există, de asemenea, numeroase parcuri, cum ar fi Morris Hill Park, rezervația din spate și rezervația militară pentru timpul de joacă în afara leash și plimbări prin creeks și copaci.

10. Chicago, Illinois

Câini în Chicago, IllinoisCu 70 de hoteluri prietenoase de câine, 130 de restaurante care rulează mat de bun venit la puii ta și o serie de activități pentru tine amândoi pentru a vă bucura, Chicago este o zonă minunată de canine.

Pentru puii care iubesc apa, plaja de câine Montrose este o plajă populară împrejmuită în afara leash. Belmont Harbour Beach este vărul mai mic și mai liniștit al lui Montrose, cu o plajă mică împrejmuită pentru câini.

Pentru o altă experiență apoasă, Mercur Canine Cruise vă permite să vă bucurați de timpul de calitate cu câinele dvs. în timp ce călătoriți căile navigabile din Chicago. Explorați și aflați despre istoria bogată a lui Chicago cu câinele dvs. lângă tine sau în poala ta.

Jackson Bark este pentru puii care doresc să rămână pe teren solid. Acest parc de câine are un curs de agilitate situat în Jackson Park, la sud de Muzeul de Științe și Industrie. Un loc de joacă pentru câini, poochul dvs. poate urca, alerga și juca și nu se va plictisi niciodată dacă nu există prieteni de catelus pentru a juca cu.

11. Las Vegas, Nevada

Câini în Las Vegas, NevadaSin City nu poate fi orașul tău tipic prietenos, dar permiteți-mi să conving altfel. În timp ce va trebui să vă lăsați câinele la domiciliu când ați lovit cazinoul, cu siguranță nu veți căuta mult timp pentru parcurile și activitățile de câine pentru dvs. și pentru poochia dvs.

Unul dintre cele mai bune parcuri din Las Vegas este Parcul de câini de deșert Breeze, care are zone separate pentru câini mici și câini mari. Există o mulțime de zone pentru tine să se răcească în timp ce puiul tău rulează și joacă cu ceilalți locuitori Canine City. Cu mai puțin de 15 zile de precipitare pe an, furtunul furnizat este acolo pentru răcirea răcoritoare.

Pentru un loc de vizionare, Red Rock Canyon Național de conservare este mai puțin de o jumătate de oră de mers cu mașina de la banda din Las Vegas și câinii lenați li se permite să exploreze traseele alături de dvs.

Capul în centrul orașului Summerlin pentru un loc de cumpărături și pentru a vă stinge setea în căldura deșertului. Multe dintre magazine beneficiază de câini bine comportați, iar unele restaurante au terase prietenoase pentru câini.

Și pentru o experiență tipică Vegas, canina dvs. poate juca rolul de cel mai bun pup în petrecerea de nuntă la capela clopotelor de nuntă în hotelul Alexis Park Resort. Puteți găzdui chiar și o nuntă câinelui și puteți aduce logodnicul puilor, astfel încât să poată fi lovit!

12. Albuquerque, New Mexico

Câini în Albuquerque, New MexicoCu o serie de trasee în aer liber, străzi de plimbare și mai multe buticuri de companie și zi de zi, orașul Duke este destinația perfectă pentru a aduce prietenul tău cu patru picioare. Cu siguranță nu veți fi dezamăgiți de numărul de activități în aer liber în Albuquerque, și nici câinele dvs.

Albuquerque are 13 parcuri de câine desemnate în întreaga oraș. De exemplu, parcul spațios de Domingo Domingo Baca, cu zone separate de câine mari și mici, plus capac de masă de lemn, copaci, copertine, bănci și iluminat.

Pentru un loc de activități turistice, căruciorul de aer liber ABQ permite animalelor de companie bine comportate, să se alăture oamenilor lor pe acest turneu narat de 85 de minute plecând din orașul vechi istoric. Există 64 de restaurante în Albuquerque care bun venit câini la mesele lor în aer liber și cu mai puțin de 30 de zile de precipitare pe an, mâncând afară este ușor!

Lanțul local, Flying Star Café este deosebit de popular cu proprietarii de câini. Restaurantele au în aer liber și # 8221; (terase prietenoase cu animale de companie) și oferă apă și tratează pentru câinele dvs. Pentru restaurantul uman, restaurantul oferă micul dejun, salate, burgeri, sandwich-uri, enchiladas, pește și chipsuri.

Similar: 15 sfaturi inteligente pentru a călători cu câini în mașini

Cele mai multe orașe prietenoase câine din Statele Unite

13. Minneapolis, Minnesota

Acest oraș din Midwestern este mare pentru câinii care iubesc să exploreze, numeroase parcuri aici sunt mai mult decât doar zona medie de joc off-leash. Doar asigurați-vă că aduceți o jachetă confortabilă pentru dvs. și pentru puștii voștri.

Adu-ți câinele pentru o excursie Parcul Minnehaha și să vezi că cascadele superbe. Acest parc are trasee de drumeții prin intermediul pădurilor și accesul câinelui la râul Mississippi. Cu toate acestea, este nevoie de un permis de lesa off-leash pentru a obține admiterea. Există, de asemenea, parcul de câine de rezervă Elm Creek, oferind 29 de hectare de teren împrejmuit, stabilit în mijlocul superbului rezervație Elm Creek.

Pentru cumpărături și restaurante, câinii sunt destul de bineveniți în acest oraș. Există peste 80 de restaurante prietenoase câinilor, dintre care unul este salonul motor al lui Pyscho Suzi, cu mâncare gustoasă, băuturi minunate, personal atent și un patio spațios de câine cu vedere la apă. Este locul perfect pentru a răci cu puii după explorarea parcurilor.

14. Sacramento, California

Câini în Sacramento, CaliforniaAcest oraș are un pic de tot pentru a oferi atât dvs., cât și prietenul tău blană. Cu peste 100 de restaurante de a alege, există o mulțime de restaurante pentru a explora.

Dacă întâmpinați dificultăți în reducerea opțiunilor, Shack oferă alimente de confort finale, cum ar fi burgeri albastru de bacon, pește și chipsuri și sandwich-uri de curcan prăjite pentru oameni și un castron de doggy, cookie câine și tone de afecțiune pentru pooch-ul tău.

De asemenea, asigurați-vă că ați verificat labele și panificația câinilor de palete, un magazin prietenos cu câine plin de tratamente sănătoase pentru pooch-ul dvs. împreună cu jachete, paturi, coliere și multe altele. Pentru a renunța la aburi, există numeroase parcuri în oraș. Phoenix Dog Park merge extra mile în oferirea nu doar două zone de câini pentru câinii mici și mari, dar unul suplimentar pentru câinii vârstnici, câinii care se recuperează de la rănire și câini mai puțin socializați.

Citiți următorul: 4 sfaturi esențiale pentru a călători cu câini care îi vor păstra în siguranță

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 14 orașe prietenoase câine din Statele Unite

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Cele mai multe orașe prietenoase câine din statele unite