Dog adn-ul este transformat în lucrări frumoase de artă

Dog ADN-ul este transformat în lucrări frumoase de artă

Proprietarii câinilor sunt pasionați de tovarășii lor canini și pierderea lor poate fi devastatoare. Unii proprietari de câini au găsit modalități creative de a păstra o bucată de animale de companie cu ei mereu. Unele imagini de cadru, unele păstrează cenușa, iar acum proprietarii de câini pot merge chiar atât de departe ca ADN-urile lor de companie canine să se transforme într-o operă de artă.

Ideea de a DNA11 a venit la Nazim Ahmed și prietenul său, Adrian Salamunovic, după ce a oferit lui Ahmed să-i arate ce ar arăta ADN-ul său pe hârtie. Un tampon de obraz rapid și câteva săptămâni mai târziu și Ahmed sa întors cu imaginea. Ambii bărbați au crezut că conceptul era cu adevărat îngrijit și că produsul finit arăta ca o bucată de artă modernă.

CITIT: În acest an sunt cele mai bune 5 teste de ADN de câini

Ei au format compania DNA11 ca prietenii și familia au început să solicite portrete ale ADN-ului lor. Ceea ce prietenii nu se așteptau nu a fost că vor începe să obțină multe cereri de a crea lucrări de artă folosind ADN-ul de la animalele de companie ale clienților.

Salamunovic spune că au făcut-o acum de artă cu ADN de la pisici, câini, cai și chiar un tigru Bengal. El spune că pot face și animale mici și șopârle. Salamunovic spune că pot face opera de artă din ADN-ul oricărui mamifer.

Dog ADN-ul este transformat în lucrări frumoase de artă

Deși au început doar recent publicitatea portretelor de ADN PET, aceste animale au fost de fapt o mare parte a afacerii lor de la înființarea sa în 2005. Procesul este foarte simplu. Clienții selectează o dimensiune și culoare pentru imprimarea prin intermediul site-ului DNA11 și un kit de tampon de obraz este trimis la adresa lor de domiciliu.

După ce clientul colectează eșantionul, ei îl plasează în ambalajul inclus și trimiteți-l înapoi. Aproximativ cinci săptămâni mai târziu, ei vor primi animalul lor de companie ADN ca o lucrare frumoasă de artă. Lucrul preferat al lui Salamunovic despre produsele lor este că sunt o piesă excelentă de conversație, deoarece toată lumea care le vede este curioasă despre ceea ce sunt.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele în filme

DNA11 are un sistem securizat de colectare, procesare și urmărire pentru a păstra toate informațiile despre clienți private. Ele folosesc doar un număr de serie anonim de șase cifre, fără nume, pentru a urmări eșantioanele și toate probele și produsele sunt create și încadrate de ADN11. Nu există companii terțe părți implicate. De asemenea, toate probele sunt distruse după ce laboratorul le procesează.

Antreprenorii creează, de asemenea, opere de artă personalizate cu amprente digitale și tipărite de buze de la sărutări. În prezent, DNA11 are 3 locații cu aproximativ 60 de angajați și au produs peste 10.000 de portrete personalizate. Acestea oferă ordine online aproape 30 de țări.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog adn-ul este transformat în lucrări frumoase de artă