Cele mai frumoase rase de câine

Fiecare câine are propriile sale marcaje, trăsături și personalitate, frumusețea este adesea apreciată atunci când vine vorba de a avea un tovarăș de blană. De fapt, există câțiva oameni interesați de un pui fotogenic, care se oprește într-o mare de câini. Credem că personalitatea, comportamentul și genetica sunt în mod inerent mai importante decât orice atribut fizic pe care un câine ar putea avea, dar când doriți să includeți și frumusețea, am compilat o listă a celor mai frumoase rase de câine concepute pentru a captura mulțimea și inima voastră.

Cele mai frumoase rase de câine Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier 

Ceea ce Yorkie nu are dimensiuni, ele se comportă în personalitatea lor. Acest feisty, tovarășul iubitor este cea mai populară rasă de jucării în Statele Unite. Cu haina lor matasoasă și adorabilă Topknot, această rasă frumoasă de câini este simbolul stilului, frumuseții și clasei. Pentru rasele pură, haina lor este perfect dreaptă fără valuri sau garnituri. Yorkie are un strat unic, ceea ce îi face să fie predispuși la căldură sau rece, dar limitează cantitatea de vărsare. În timp ce Terrierul Yorkshire are un strat unic, este important să stați pe partea de sus a periajului, pieptății și îngrijirea generală.

Această personalitate inteligentă și asigurată de sine îi face pe Terrierul Yorkshire un spirit aventuros. Doar viața lor tovarășii lor umani, acești câini mici au o personalitate variată, variind de la dulce și cuddly până la ieșire și aventuroasă. Ele pot fi răutăcioase și pot intra în aproape totul la îndemână.

Yorkshire Terriers sunt animale de companie, făcându-le un pui iubitor și afectuos. Știm că aceste cele mai frumoase rase de câine iubesc petrecerea timpului cu familia lor, dar pot fi suspecte de străini. Yorkies nevoie de o mulțime de timp, afecțiune și atenție din partea familiei lor, înfloritoare la timp petrecut cu oamenii lor preferați. Acești câini sunt foarte receptivi la sentimente și emoții, făcându-le Un pic nevrotic și înfricoșător Dacă este supraprotejat.

Știm că Yorkie poate deveni protectoare asupra proprietarului său, devenind păzită în cazul unui nou animal, animal de companie sau persoană care intră în spațiu. De asemenea, pot lătra la sunete ciudate sau intruși. Deși acești câini se adaptează bine la viața de viață, patrimoniul lor terrier îi face să fie predispuși să fie vocali.

Cele mai frumoase rase de câine Shiba inu 

Shiba inu

Inițial crescute pentru a trage mic joc și pasăre, acești câini provin din Japonia. Cunoscut pentru agilitatea lor asemănătoare pisicii și personalitatea giganică, aceste animale de companie sunt adorabile și pot fi considerate parte din cele mai frumoase rase de câini. Cu ochii squinty, urechile de prick, a Curly pufos coadă, Shiba inu arată ca o jucărie umplută. În ciuda hainei sale groase, Shiba Inu nu necesită o mulțime de îngrijire, deși de obicei au vărsări grele perioade de două ori pe an.

Shiba Inu este cunoscută pentru independență, făcându-l cu capul și voit puternic atunci când vine vorba de antrenament. Această rasă are capacitatea de a învăța ascultarea și formarea de bază; Cu toate acestea, el își va folosi adesea libertatea atunci când se decide asupra performanței. De fapt, mulți proprietari trebuie adesea să-i convingă pe câinele lor să gândească că trucul a fost ideea câinelui. Devotați și loiali familiei lor, aceste cele mai frumoase rase de câine este un câine de familie bun, mai ales dacă copiii din casă tratează câinele cu respect și bunătate.

Shiba Inu este adesea asociată cu posesivitatea, cu paza alimentelor, a teritoriului și a jucăriilor comune. Socializarea precoce și eliminarea ispitelor de la vederea lor este adesea cea mai ușoară metodă de prevenire. Această rasă poate fi destul de temperamentală cu alte animale (inclusiv câini), făcându-le cele mai potrivite într-o singură casă de câine. Shiba Inu are o forță de pradă puternică și în cele din urmă să nu fie de încredere fără o leșie. Au fost cunoscuți că Chase Chipmunks, Virmin, Pisici și alte animale mici. 

Cea mai frumoasă ca câine de câine Collie

Collie

Nu numai că Collie este una dintre cele mai frumoase rase de câine pentru a-ți apela pe cont propriu, dar această rasă este, de asemenea, strălucitoare. Capacitatea lor de a ridica atunci când ceva este greșit provine din sensibilitatea lor la mediul lor. Există două tipuri de rase de collie: dur (păr lung) și neted (păr scurt). Collie brută are o haină exterioară groasă, dreaptă, care se simte aspru la atingere. Standardul este gros și pluș; Este moale și dens ca o pernă în jos. Collie netedă are o haină exterioară scurtă, densă, cu un substrat gros.

Cunoscut pentru că este blând și bun-natred, Collie este minunată cu copiii și cu alte animale, chiar dacă nu a fost niciodată ridicată cu ei. Collie este protejată de familia ei, păstrând tinerii în siguranță și departe de rău. Această rasă iubește să-și petreacă timpul să participe la toate activitățile familiale, oferind dragoste și devotament în tot ceea ce fac.

Collie trenuri cu ușurință, rămânând foarte inteligente și receptive la metode de formare pozitivă. Aceste rase de câine cele mai frumoase necesită stimularea zilnică mentală, făcând formarea în trucuri sau sporturile câinelui o priză mare pentru energia ei. Ca și în cazul tuturor rase de vânătoare, lătratul este destul de comun - deși poate deveni semnificativ mai rău atunci când câinele devine plictisit sau ignorat. Este înțelept să-ți antrenezi câinele să înceteze lătratul pe Cue, mai ales dacă locuiți aproape de vecini.

Alaskan Malamute

Malamutul din Alaska este unul dintre cele mai frumoase rase de câine cu Wolf-cum ar fi marcajul facial, coada plumată și corpul solid sunt o adevărată vedere pentru a vedea. Cu o haină dublă groasă, densă, acești câini sunt construiți pentru a rezista elementelor. Cu o coadă de tirbușon, acest pui își poate acoperi nasul în elementele de iarnă pentru a rămâne cald. Acești câini sunt cunoscuți pentru vărsare, datorită subaccesului de două inci. Nu este neobișnuit ca aglomerațiile mari de păr să cadă de două ori pe an.

Malamutul din Alaska este cunoscut pentru personalitățile sale jucăușă, de ieșire, salut pe toți ca cei mai buni prieteni. Această rasă este acuzată, bucurându-se de timpul lor cu pachetul uman. Ele sunt ocazional vocale, dar nu vor fi de obicei scoarțe. Ele sunt loiale și afectuoase, rămânând rămase cu copii. Acești câini sunt câini de lucru, înfloritoare atunci când i-au dat un loc de muncă. Malamute iubește drumeții, săniuș, căruțe și plimbări lungi. Această rasă iubește, de asemenea să sape; poate deveni distructivă dacă este plictisită.

Deoarece malamutul din Alaska este un câine arctic, ele sunt sensibile la căldură. Ele pot supraviețui bine în climate extrem de reci, cu condiția să existe o protecție adecvată a elementelor. Așa cum au un pachet de înaltă calitate, aceste cele mai frumoase rase de câine se află bine în interiorul unei case cu familia lor umană. Malamutul din Alaska nu are o unitate excepțional de înaltă pradă, ci vor urmări pisicile sau animalele mici (dacă nu se ridică cu ei). În ciuda socializării, ei pot urmări în continuare pisici și animale în aer liber.

Cele mai frumoase crese de câine Doberman Pinscher 

Doberman Pinscher

Adesea, dat un nume rău ca un câine de protecție feroce, Doberman Pinscher este atât regal, cât și frumos și una dintre cele mai frumoase rase de câine. Stratul neted se află aproape de pielea lor într-o colorare Fawn, Roșu, Albastru sau Neagră. Marcajele de rugină a mărcii se găsesc deasupra fiecărui ochi, pe botul, gâtul, pieptul, picioarele și picioarele. În mod tradițional, Doberman are urechi tăiate și o coadă fixată, Deși mulți proprietari părăsesc acele intacte.

În ciuda faptului că este cunoscut ca o rasă de protecție, acest câine face bine cu copiii și alte animale din familie. Dacă Dobermanul vede un alt câine ca o amenințare la adresa familiei sale, el poate reacționa agresiv. Doberman Pinchers face bine într-un mediu de familie, preferând să-și petreacă timpul cu familia de a rămâne izolat. Ei nu fac bine în afara sau înlănțui. Dobermanul necesită o mulțime de exerciții fizice în fiecare zi, atât mental, cât și fizic. Formarea este simplă, deși lor inteligență poate face dificilă continuarea provocării câinelui.

Această rasă tinde să rămână jucăușă și cățeluș, ca primii patru ani de viață, aducând emoție și distracție familiei lor. Ei răspund bine să joace, bucurându-se de compania și activitățile familiale. Doberman Pinscher este un protector natural și va răspunde imediat dacă percep o amenințare la adresa familiei. Ele nu sunt un câine agresiv dacă sunt neprovocați, în ciuda portretului lor în filme. 

Cea mai frumoasă ca câine rase Siberian Husky

Siberian Husky

Cu piercing ochi albaștrii, Măștile faciale uimitoare și o multitudine de culori, Husky Siberian este cu siguranță o rasă frumoasă de câini. Cu un strat dublu lung de lungime, această frumusețea acestei rase vine la un preț - așa că se obișnuiește cu cantități mari de păr. În timpul primăverii și căderii, Husky își va sufla haina (scapă de blana veche pentru noul sezon), lăsând cantități mari de blănuri oriunde merg. Acești câini pot avea iridiu maro, albastru sau heterocrom (două ochi colorați diferiți).

Siberian Husky are limite de energie, făcându-le ideale pentru o jogging sau partener de rulare. Au nevoie de cel puțin 30-60 de minute de activitate fizică pentru a împiedica plictisitorul câinelui. Cea mai frumoasă rasă de câine se bucură de lucru, mai ales dacă implică stimularea mentală. Deoarece sunt foarte inteligente, Huskies Siberian necesită o pregătire timpurie și consecventă pentru a asigura obiceiuri bune. De fapt, mulți pui pot determina diferența dintre timpul de clasă și casă, revenind la comportamente rele odată ce au părăsit grupul.

Husky este un câine de ambalaj, ceea ce înseamnă că se bucură de compania altor câini sau animale. Este important ca orice proprietar să stabilească rolul de lider mai devreme, dar se așteaptă să conteste frecvent acest rol. Plictiseala și nivelurile ridicate de energie pot face ca siberia să fie destul de distructivă, cu abilitatea de a demola o casă dacă este lăsată nesupravegheată. 

Cele mai frumoase rase de câine Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi

Acești câini cu picioare scurte nu sunt doar pentru regină. Sunt perfecte pentru oricine dorește o frumoasă rasă de câini care au o personalitate uimitoare de a se potrivi. Această rasă este extrem de inteligentă și iubitoare fiind activă. Sunt ușor de antrenat și sunt dispuși să învețe, făcându-i mari candidați antrenament avansat. Deși acești câini sunt foarte inteligenți, ei sunt, de asemenea, bine cunoscuți pentru încăpățânarea și subordonarea lor. Ei se bucură de gândire pentru ei înșiși și nu pot urma toate comenzile în mod continuu. 

Pembroke Welsh Corgi sunt adaptabile, înfloritoare sub aproape orice condiție de viață, de la un apartament mic până la o casă mare cu o curte. Este important să vă amintiți că acești câini sunt incredibil de vocali, lătrat la aproape orice văd. Ei se bucură de activitate fizică și sunt considerate energie ridicată (la urma urmei, ei obișnuiau să-i folosească oile, cai și bovine). În ciuda naturii lor dulci și iubitoare, este important să ne amintim că acești câini au un instinct puternic de herding. Datorită acestui fapt, Pembroke Welsh Corgi poate să-și piardă copiii mici. 

Cele mai frumoase crese de câine Australian Shepherd

Shepherd australian

Originare din Statele Unite, păstorul australian a fost creșat la efective de animale. Au o blană rezistentă la apă, care păstrează păstorul australian confortabil în medii umede și reci. Părul lor este caracteristic drept sau ondulat, cu părul neted pe vârful capului lor. Culorile lor pot varia, cu Merle albastru, Red Merle și Tricolor fiind cele mai populare. Aceste rase frumoase de câini fac vărsarea pe tot parcursul anului; Cu toate acestea, cea mai intensă vărsare este în primăvară.

Shepherd australian este un câine de mare energie care iubește fiind ocupat. Ei pot și se vor afirma ca alfa în familia ta, astfel încât încrederea în formare este necesară. Rasa este de obicei foarte loială și iubitoare pentru familia lor, dar poate fi stagnă cu străinii. Asigurați-vă că câinele a avut oportunități de socializare timpurie poate limita acest comportament. Ei continuă să prospere atunci când lucrează, iubind să aibă un loc de muncă în familie. Ele sunt potrivite pentru sporturile sau activitățile câinilor.

Această rasă de câine cea mai frumoasă este un animal de ambalare, înfloritor într-un mediu cu familia lor. Ca atare, păstorii australieni nu se datorează bine când au plecat în afară. Păstorii australieni pot deveni destul de vocali și puternici dacă sunt lăsați nesupravegheați pentru perioade lungi de timp. Îi place să urmeze alfa în casă și doresc să funcționeze ori de câte ori este posibil. Această rasă este cunoscută pentru încredere și asertivitate, ceea ce face dificilă controlul pentru proprietarii de câini de primă dată.

Gândurile finale

În timp ce fiecare dintre acești câini sunt câteva dintre cele mai frumoase rase de câine pe care le puteți găsi în întreaga lume, este important să vă amintiți că aspectul nu este întotdeauna indicativ pentru un bun meci pentru familia sau situația vii. Asigurați-vă că acordați atenție nivelurilor de energie, personalității și temperamentului câinelui înainte de a se angaja la o rasă. Unii câini se dezvoltă în apartamente, în timp ce alți câini au nevoie de un spațiu amplu pentru a alerga. Anumite rase sunt minunate cu alte animale, pisici și animale mici. Unele rase sunt cele mai potrivite pentru a fi un câine solo în casă. De asemenea, luați în considerare locația dvs. și clima care aduce un câine. De exemplu, un husky Siberian poate face bine într-o locație multi-climă, cum ar fi Canada, dar se va lupta cu căldura lui Mexic.

Citiți următorul: 11 cele mai populare rase de câine exotice

Cele mai frumoase rase de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai frumoase rase de câine