U.s. Statistici privind mușcăturile de câini 2021 (19 rase comparate)

Controlul animalelor se ocupă de probleme pe câini de toate rasele. Câinii câini mai mici, cum ar fi Poodles și Chihuahuas, au un pic de complex Napoleon și pot fi cei mai vicioși. În general, anumiți câini sunt cunoscuți pentru calitățile lor specifice. De exemplu, păstorii germani sunt priviți pentru inteligența lor, labradorii pentru simțul mirosului și al stului. Bernards pentru dimensiunea lor. O rasă notorie cunoscută pentru tendințele sale violente este Pitbull. În mijlocul dinților ascuțiți și a maxilar care blochează Odată ce se scufundă într-o țintă, câinii sunt, de asemenea, cunoscuți ca o amenințare notorie. Este această amenințare adevărată? Pitbull este mai probabil să muște decât alte rase? Aici veți învăța surprinzător u.S. Statistici privind mușcăturile de câini și multe altele.

O privire rapidă la statisticile musculare de câini în Statele Unite

Statisticile americane privind mușcăturile de câini

Pit Statistici musculare

Potrivit unui studiu din centrul de control al bolii (CDC), aproximativ 4.5 milioane de mușcături de câine apar în Statele Unite în fiecare an, iar 800.000 de mușcături au ca rezultat necesitatea îngrijirii medicale. U.S. populația este de aproximativ 331 milioane de persoane începând cu 2020. Asta înseamnă că un câine mușcă 1 din fiecare 73 de persoane. Există figuri alarmante. Cu toate acestea, anxietatea devine mult mai mică atunci când informațiile corecte sunt disponibile pentru dvs. 

Pentru a înțelege U.S. Statistici privind mușcăturile de câine, cel mai bine este să începeți cu Pitbull. Niciun câine nu are o reputație mai gravă, dar aceste temeri sunt întunecate în mit sau realitate? Să ne uităm la perioada statistică din 2005 până în 2020. Potrivit lui Canine Journal, o organizație care colectează și analizează toate atacurile de mușcături de câine din țară, Pit Bulls au reprezentat 284 de decese în acei ani. Aceasta este o 65% din toate decesele legate de câini, cu 473 de americani uciși între 2005 și 2017. 

Un alt câine cunoscut pentru reputația brutală este Rottweiler. Dacă combinați numerele pentru ambii câini, veți găsi 76% din totalul atacurilor de câine fatal. Aceste numere pot părea șocante, dar ar putea spune ceva mai mult. În loc să argumentești că taurii de grâu mușcă mai mult, ai putea argumenta că sunt mai eficiente odată ce atacă. Întrucât o mușcătură de la un câine mai mic nu poate fi fatală.

U.S. Statistici privind mușcăturile de câini și decesele al altuia Bstuf

Să ne uităm la alte statistici pe măsură ce clasificăm rasele de câine cel mai probabil să muște sau să atace conform datelor. Păstorul german a produs 20 de decese în total, în timp ce rasele mixte au reprezentat 17 decese. Un alt câine masiv, buldogul american a produs 15 decese și este cunoscut că nu displace o companie ciudată. Mastiffs, cunoscut pentru utilizarea lor ca câine de gardă, a ucis 14 persoane. Rotunjind lista celor mai periculoase rase de câine este Husky cu 13 decese înregistrate din 2005 până în 2017.

Vorbind de lupi, Wolf Hybrid de câine rasa poate fi foarte periculoasă. Aceste animale reprezintă o amenințare deoarece sunt mai mult de un animal sălbatic decât un prieten domestic, chiar și sub cea mai bună îndrumare a unui maestru instruit. Hibridul Husky-Wolf poate fi extrem de imprevizibil. Acest câine este adesea căutat pentru Maiestate, dar dacă este necalificat sau neinstruit, Huskies va fi foarte agresiv. Acest lucru nu este un factor de descurajare, deoarece Huskies sunt printre cele mai inteligente rase. Este pur și simplu că proprietarii nu le dau atenția pe care o merită. Șefii germani sunt cea de-a treia rasă probabilă de câine pentru a ataca. Cu toate acestea, statisticile lor de mortalitate sunt mai mult rezultatul oamenilor care le-au rănit atunci. După cum sa menționat mai sus, Rottweilers și Pit Bulls sunt cele două și primele rase periculoase.

Potrivit Jurnalului Canine, începând cu anul 2016, au fost estimate 78 de milioane de câini în Statele Unite. Dintre aceștia, am văzut 4.5 milioane de mușcături de câini, 19% din care au dus la rănire. Un total de 530.000.000.000 de dolari în cererile de asigurare pentru leziuni legate de mușcăturile de câine.

Care sunt SAFEST Dog Bstuf?

Din punct de vedere statistic, există două rase de câini cunoscuți pentru siguranța lor. Retriverii de aur și Retrieverii Labrador sunt rasele cel mai puțin probabil să muște sau să facă rău unui om. Rețineți că acești câini sunt folosit pentru vânătoare. Dinții lor moi nu sunt destinate să pătrundă în păsările pe care le prinde. De către acea logică, dinții lor abia penetrează pielea umană. Câinii de păsări înțeleg că mușcătura lor nu trebuie să fie fatală, deci aproape că niciodată nu încearcă decât dacă sunt indicați prin pericol. Retrieverii sunt, de asemenea, printre cele mai prietenoase și mai sociabile rase pentru companiile umane și asociații legate de muncă.

Formare pentru siguranță

Având în vedere că unii dintre cei mai periculoși câini, din punct de vedere statistic, sunt, de asemenea, printre cele mai populare rase pentru domesticire, o întrebare poate apărea în mintea proprietarilor de animale de companie. Adică cum poate cineva să se asigure că câinele lor nu mușcă? Voința de luptă începeți când câinele este încă un catelus. Proprietarii de câini vigilenți se vor asigura că dispare, mestecă și nibble pe articole. Când câinele încearcă să-și scufunde dinții, ar trebui să-și retragă mâna și să-i dureze. Acest lucru va învăța câinele că mușcătura lui este periculoasă pentru siguranța sa. De asemenea, este important ca câinele dvs. să socializeze cu alți câini și prieteni umani în mod regulat. Cu cât se aștepta mai multă companie, cu atât mai puțin periculos va fi câinele. Lasă-l să vadă că majoritatea oamenilor nu-i rănesc. De asemenea, păstrați câinele activ în exerciții sănătoase în întreaga sa educație. Agresiunea acumulată poate obține câinele (și proprietarul său) în probleme mai târziu. Dacă toate celelalte nu reușesc, ar trebui să sunăm a antrenor profesionist de câini pentru a stabili limitări adecvate pentru prietenul lor blană.

Potențial periculoase rase de câine

Conform legii aprobate de BOE în 2002, acestea sunt rasele câinilor potențial periculoși și pentru care aveți nevoie de o licență dacă doriți să le adoptați:

  • Pit Bull Terrier
  • Staffordshire Bull Terrier
  • American Staffordshire Terrier
  • Rottweiler
  • Dogo Argentino
  • FILA BRASILEIRO
  • Tosa inu
  • Akita inu

Caracteristicile comune ale raselor periculoase

  • Musculatură puternică, aspect puternic, configurație robustă, atletică, agilitate, vigoarea și rezistența.
  • Caracter marcat și curaj mare.
  • Par scurt
  • Perimetrul toracic între 60 și 80 de centimetri, înălțime și lățime între 50 și 70 de centimetri și greutate de peste 20 kg.
  • Capul voluminos, cuboid, robust, cu craniu larg și mare și obraji musculari și bulgari. Fălci mari și puternice, gura robustă, largă și adâncă.
  • Gâtul larg, muscular și scurt.
  • Coaste solide, largi, mari, adânci, arcuite și spate musculare scurte.
  • Paraleli paralele, drepte și robuste și posterioare foarte musculare, cu picioare relativ lungi care formează un unghi moderat.

Rezumatul U.S. Statistici privind mușcăturile de câine prin rasă

Statisticile americane privind mușcăturile de câini

Rasele de câine care au cauzat cele mai multe atacuri și decese. Acest studiu a fost realizat de Animale 24-7 și au colectat numărul de atacuri pe care au reușit să le numească între 2014 și 2020 în Statele Unite.

Trebuie să ținem cont de faptul că, de numărul de atacuri care apar, puțini duc la incidente grave. De fapt, marea majoritate a atacurilor sunt produse de câini mici, dar consecințele nu sunt grave și nu depășesc.

Cu toate acestea, să vedem cele care au depășit pentru că au produs de răniri foarte grave la moartea oamenilor, repet, în mai mult de 30 de ani (această statistică include și crossbrerii atunci când se referă la rase pure):

câine mușcă taur

PitbullS - 3.397 de atacuri și 295 de decese

Apare pe PPP (Perros Potencialmente peligrosos I.e lista de câini potențial periculoși), este cea mai temut rasă și, din păcate, cu cea mai proastă reputație. Statisticile nu mintă, ei sunt, totuși, aceia dintre noi care iubesc câinii știu că animalul nu este de vină.

Tauri de pit reprezintă 6% dintre câinii din Statele Unite. Ceea ce este cel mai izbitoare despre atacurile lor este că ei atacă copiii și adulții la fel când, în general, atacurile asupra copiilor sunt mai frecvente deoarece nu știu cum să trateze câinii sau cum să citească semnele de avertizare. O altă caracteristică izbitoare a atacurilor este că multe dintre atacuri sunt neanunțate, fără semne de avertizare.

Astfel, taurii de pit trebuie adoptată de oameni foarte experimentați în îngrijirea și educația acestui tip de rasă.

Statistici de biți pentru câini americani Rottweiler

Rottweiler - 535 de atacuri și 8 decese

Rottweiler apare și pe lista PDD. Rezultă un model de atac mai comun: atacurile sale sunt în cea mai mare parte destinate copiilor care nu au respectat animalul și nu au știut cum să citească și semnele de avertizare. Problema cu răni grave și fatale este că sunt câini atât de puternici cu atât de multă putere, ei nu știu cum să calculeze forța mușcăturii. Cu toate acestea, intenția lor nu este niciodată de a ucide.

Statistici de bit de câine SUA Shepherd german

Shepherd german - 113 atacuri și 15 ucideri

Ele nu apar ca PDD și au o reputație foarte bună, mai ales pentru că sunt asistenți excelenți de poliție. Caracterul lor de protecție îi determină adesea să rănească, cu consecințe grave, dar niciodată cu intenția de a face acest lucru. Nu trebuie să uităm că sunt câini de păzire, trebuie să aibă "Flock & # 8221; sub control și care nu știu cum să citească limba lor poate duce la incidente nefericite.

Câine Bites Presa Canario

Presa canario - 111 atacuri și 18 decese

Nu este listată ca PDD, Presa Canario, acționează cu Pitbull că face atacuri în mod egal atât pe adulți, cât și pe copii. Presa Canario se situează pe locul 4 în U.S. Statistici privind mușcăturile de câini.

câine mușcă hibrid wolfdog

Hibrid WOLFcâine - 85 de atacuri și 19 ucideri

Nu apare ca PDD, deoarece Hybrid Wolfdog este greu prezentă în Statele Unite. Chiar și așa, se situează în u.S. Statistici privind mușcăturile de câini.

Atacurile sale sunt justificate de caracterul său de pradă marcat, adică de preocupare. Trecerea unui lup cu un alt câine, deci numele hibrid hibrid, menține încă un caracter puternic instinctiv. Marea majoritate a atacurilor lor au fost făcute la copii, care, împreună cu jocurile, este prea ușor să se trezească în ele instinctele lor cele mai sălbatice.

Statisticile musculare a câinelui american Siberian Husky

Siberian Husky - 83 de atacuri și 26 de ucideri

Nu apare în lista PDD. Atacurile efectuate de aceste huskies sunt înregistrate ca animale semi-sălbatice. Aceste atacuri au fost efectuate în zone foarte reci, deșert, în timp ce au petrecut o mulțime de timp singuri și izolați, așa că Lipsa de socializare și habitatul cu alți oameni a determinat atacurile.

Statisticile americane de mușcătură de câini Akita

Akita - 70 de atacuri și 8 decese

Se afișează pe lista PDD. Cele mai multe atacuri erau la copii și în propria lor casă. Akita se încadrează în mijlocul ambalajului în u.S. Statistici privind mușcăturile de câini.

Statisticile americane de mușcătură de câini boxer

Boxer - 64 de atacuri și 7 ucide

Nu apare pe lista PDD, este o rasă foarte populară și faimoasă pentru a fi foarte afectuoasă cu copiii, totuși 19 dintre ei erau victimele sale. Încă o dată, lipsa de cunoștințe când vine vorba Citirea semnelor de avertizare și lipsa de educație determină atacul acestor câini.

Statisticile americane de mușcături de câine Chow Chow

Chow Chow - 61 de atacuri și 8 decese

Nu apare pe lista de câini potențial periculoși, iar marea majoritate a atacurilor sale au fost asupra copiilor. Când vă gândiți la U.S. Statistici privind mușcăturile de câine, Chow Chow nu este o rasă care este foarte tolerantă față de copii, deoarece este foarte independentă și nu-i place jocul dur.

Statistici americane de muscatura de câine labrador retriever

Labrador Retriever - 56 de atacuri și 3 decese

În mod surprinzător, cea mai populară rasă a tuturor și cea considerată cea mai prietenoasă de familie nu este liberă de a fi un câine periculos. Probabil mai mare pe u.S. Statistici privind mușcăturile de câine decât credeai. Nu este de obicei vina animalului!

Statisticile americane de muscatura de caine australian Shepherd

Shepherd australian - 38 de atacuri și 1 moarte

De asemenea, nu pe lista PDD. Ca și păstorul german, instinctul său Protect și gardă poate duce la atac fără rău rău.

Statisticile musculare de câini americani Mare Dane

Marele Dane - 37 de atacuri și 3 ucideri

Nu pe lista PDD și considerată una dintre cele mai calme rase, astfel încât lipsa de cunoștințe despre psihologia caninei solicită aceste atacuri totale de evitabile.

Mastifful de statistici de câine din SUA

Mastiff - 28 de atacuri și 5 decese

Nu apare pe lista PDD. Cu forța lor mare și corpul puternic, chiar dacă nu intenționează, calculul forței mușcăturii poate fi motivul pentru incidente nefericite.

Statistici de la Dog Dog Doberman

Doberman - 23 de atacuri și 8 ucideri

Nu apare pe lista PDD. În anii `80, Doberman a fost demonizat și chiar și legendele urbane au fost create despre creșterea disproporționată a creierului lor care le-au condus în nebunie și provocată atacurilor morale asupra oamenilor. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Realitatea este că oamenii suntem de vină pentru că nu știți cum să le educăm și să le îndeplinim cerințele.

Statistici de muscatura de caine din SUA Cane Corso

Cane Corso - 21 atacuri și 2 decese

Nu apare în lista PDD. Ca și în ocaziile anterioare, nu știm cum să citiți semnalele de alarmă. Acest lucru face una dintre rasele din U.S. Statistici privind mușcăturile de câini, că lectura limbajului corpului nu funcționează întotdeauna.

Statisticile americane de mușcături de câine English Bull Dog

Bulldog englez - 20 de atacuri și 1 ucidere

Ce? Bulldogul englez? Cu acea față bună? Ei bine, este un exemplu că ne referim prietenii atunci când tind să ne atace. În acest caz, un astfel de câine calm și senin a fost responsabil pentru marea majoritate a atacurilor asupra copiilor.

Statisticile SUA privind mușcăturile de câine Alaskan Malamute

Alaskan Malamute - 15 atacuri și 6 ucideS

De asemenea, nu apare în lista PDD. Majoritatea atacurilor sale, spre deosebire de huskies, au fost în interiorul casei și asupra celor mai tineri membri ai gospodăriei.

Statistici de bit de câine din SUA Saint Bernard

Sf. BernardS - 12 atacuri și 1 ucide

Nu pe lista PDD. Acest câine bun, de asemenea, pierde răbdarea cu cei mici din casă.

Statistici de biți pentru câini americani de aur retrieverLabrador - 11 atacuri și 3 ucideri

Ca și labrador, este unul dintre cei mai populari câini și are o reputație foarte bună cu copiii, cu toate acestea, nu este liber să atacă când mai mulți factori se reunesc. Deși nu este pe lista PDD (câini potențial periculoși).

Gânduri / concluzii finale

Acum că aveți o înțelegere a u.S. Statistici privind mușcăturile de câini, știți mai bine. La fel de mult ca mușcăturile de câine, ele nu sunt la fel de regulate cum credeți că sunt. De fapt, se întâmplă în cazuri rare. 

Da, este adevărat că există rase care sunt mai agresive decât altele, dar așa cum am explicat că mușcăturile de câine sunt dincolo de mușcături. Mușcăturile ar putea fi din istoria și comportamentul lor și, fără cunoștințe adecvate, manierele dvs. pot fi înțelese greșit ca și pericolele pentru ei. Deci, în timp ce unii câini pot fi agresivi, nu ar trebui să vă facă să vă sperie de întreaga rasă.

Citiți următorul: 20 de câini cei mai periculoși din lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » U.s. Statistici privind mușcăturile de câini 2021 (19 rase comparate)