Beagles: informații de rasă, caracteristici, imagini și fapte

Beagles: informații de rasă, caracteristici, imagini și fapte

Părinții noi de companie ar trebui să facă întotdeauna tot ce pot pentru a se pregăti pentru noua lor sosire. Dacă vă gândiți să obțineți un beagle, atunci norocos pentru dvs. există o mulțime de informații disponibile despre ei! Am pus împreună un ghid cuprinzător pentru beagles și cât de bine să vă pregătiți pentru noul câine de câine, de la hrănire și îngrijire la trăsături și cheltuieli de personalitate.

Privire de ansamblu de rasă

Grupul de rasă de câineÎnălţimeGreutateSperanța de viațăNivel de energie
Câini de câini13-15 inci18-30 de lire sterline 12-15 aniModerat

Istoria beaglei

Istoria crescătorului de câini Beagle se gândește să se întoarcă până la secolul al XVI-lea în Anglia. Englishman ar fi propriile pachete de câini folosit pentru vânătoare de iepure, precum și alte pradă mică. Aceste pachete de hound ar fi, de asemenea, folosite ca câini de arme și ar elimina jocurile pentru vânătorii de a trage.

Dezvoltarea rasei a provenit din Anglia și sa mutat mai târziu în America de Nord, când primul Beagle a fost importat din Anglia la începutul anilor 1870. unde Beagle a devenit mai recunoscută și rafinată până la sfârșitul secolului al XIX-lea și a fost în cele din urmă recunoscută de Clubul Kennel American, altfel cunoscut sub numele de AKC, în 1885. Istoria a arătat că beagle este un spectaculos caine de vanatoare, o reputație pe care încă o susțin astăzi.

Asociația Maeștrilor de Harriers și Beagles și Clubul Beagle a fost înființată în 1891 și 1890.

Beagles sunt folosite de Departamentul de Agricultură al Statelor Unite ca o modalitate de a detecta produsele alimentare de contrabandă care au fost stocate în bagaje, acest lucru se datorează faptului că acestea fiind niște câini de parfum, punându-le în rânduri cu sângele de sânge și de la Basset Hounds cu simțul lor de miros.

Etapele de dezvoltare timpurie a beaglei au avut ca rezultat un beagle suficient de mic pentru a se potrivi în buzunar, în picioare doar 8-9 centimetri înălțime, altfel cunoscut sub numele de "Beagles de buzunar". Speranța de viață a unui beagle de buzunar nu era diferită de cea a unei beagle moderne, iar aceste mici pooches erau încă folosite pentru vânătoarea de iepure, deoarece erau mici, agitabile și rapide pe picioarele lor. S-ar putea să fi fost doar câini mici, dar acești câini mai mici au fost extrem de buni la locul de muncă de vânătoare, iar mărimea beaglei sa schimbat doar ca cererea sa schimbat în loc de câini mari de vânătoare.

Portretul unui câine de beagle pe fundalul unui cer frumos de soare în timpul verii după ploaie în timp ce mergeți în natură

Repere pentru rasă

  • Beagles sunt adesea orientate de hoți cu intenția de a le fura și de a le vinde fie pentru experimentare, cât și pentru cercetare. Este extrem de important ca un beagle să fie microcipt din acest motiv.
  • Beagles sunt câini dificil de notoriu pentru Housetrain.
  • Beagles au porecla de a fi "chowhounds", ceea ce înseamnă că vor mânca să mănânce dacă se vor da ocazia.
  • Beagles poate fi, de asemenea, foarte Câini încăpățânați și necesită o mulțime de Instruirea cu ascultare La începutul vieții.
  • Multe beagle sfârșesc să fie renunțate la adăposturi ca urmare a faptului că proprietarii lor nu sunt conștienți de cât de des se află și fără să știe cum să o controleze.

Aspectul rasei

Beagles sunt regali, cu fața prietenoasă, cu un motiv frumos de miros, cu un motiv bun pentru a fi atât de bine iubit în toată America și există multe caracteristici cheie pentru aspectul de rasă a câinelui Beagle care definesc rasa. Dacă doriți un spectacol de calitate sau una dintr-o linie mai curată, familiarizând-vă cu trăsăturile estetice vă poate ajuta să cunoașteți mai bine rasa.

mărimea

MăsurareMasculinFemeie
Înălțimea (în partea de sus a capului)19-22 inci18-20 de centimetri
Înălțime grea14-16 inci13-15 inci
Lungime22-25 de centimetri20-24 inci
Greutate 22-24 de lire sterline20-22 de lire sterline

Palton

Caracteristică Descriere
Culoarea HoundCulorile Hound includ două soiuri - alb, negru și bronz sau albastru, alb și bronz (mai puțin, roșu și alb)
LungimeCoaturi scurte
TexturăBlană netedă dens
ModelBeagles ar trebui să fie de așteptat să aibă un vârf alb pe coada, picioarele albe, un piept alb și o față albă, cu restul fiind bronz, cu excepția unei zone mari de negru peste spate
RezistenţăStratul exterior rezistent la intemperii de blană și sub acoperire moale gros pentru căldură.
GrosimeCoaturi foarte dense

Față

CaracteristicăCaracteristică
Descriere
OchiMaro închis sau alune
NasÎntotdeauna negru
BotAlb cu jowls
Urechi Urechi largi, lungi și floppy
CapDreptunghiulară, ușor cupată, lungă și îngustă, cu urechile adăugând o lățime suplimentară.

Construi

CaracteristicăDescriere
MasaFoarte musculos, cu grăsime corporală mică (cu dieta corectă și exercițiile fizice).
Dimensiunea totalăStatură medie pentru o mișcare ușoară prin subțire atunci când vânează.
Forma corpuluiPătrat corp, cu un piept larg.
PicioareleMai scurtă în față, mai mult în spate, pentru a-și ajuta să se propulseze înainte.
Caracteristici suplimentareUn cozi muscular relativ scurt și la marginea larg răspândită pentru un echilibru și securitate suplimentară.

Fapte interesante de beagle

  • Snoopy câinele, de la benzi desenate "arahide", și cel mai bun amic al lui Charlie Brown, este, de asemenea, un beagle!
  • Un beagle cu numele "Purin" a făcut recordul mondial Guinness pentru "Cel mai rapid 10 metri a călătorit pe o minge de un câine", făcut în 9.45 de secunde.
  • Beagles au aproximativ 220 de milioane de receptori mirosi pe nasul lor! (Oamenii au doar 5 milioane)
  • Beagles sunt considerați cei mai buni câini de urmărire din lume.
  • Urechile îi ajută, de fapt, să țină mirosuri mai aproape de nas, astfel încât să scoată aerul parfumat când merg.
  • O beagle numită Elvis în Zoo Denver este folosită pentru a detecta dacă ursul polar rezident este însărcinată prin sniffing-ul ei!
  • Vicepreședintele Lyndon B Johnson a avut un beagle care a mers cu numele "Beagle".
  • "Uno" a fost primul beagle pentru a câștiga spectacolul de câine Club Westminster Kennel Club în 2008.
  • Regina Elisabeta, am adesea distras oaspeții la masa ei regală, permițându-i beaglelor de buzunar la cavort în mijlocul paharilor și plăcilor.

Personalitatea rasei de câine Beagle

Personalitatea unui Beagle este cea a unui copil bătrân o mulțime de timp! Ele sunt o rasă puternică, excitabilă, jucăușă și plăcută și plăcută. Ele sunt o rasă extrem de prietenoasă, care face un partener fantastic de familie, ca câini de familie, devin extrem de atașați de pachetul lor uman, precum și de a fi loiali unui vină. În general, Beagles sunt foarte bune cu oamenii necunoscuți și alte animale, atâta timp cât sunt socializate în mod corespunzător de la o vârstă fragedă, deși au considerat că au fost folosiți ca vânători de iepure, ei se pot bucura de urmărirea animalelor mai mici dacă nu sunt instruiți împotriva ei ca puii ca puii.

Când vine vorba de temperament, beagles au devenit câini de sex fermă, de la rutele lor de vânătoare timpurii și mai nemiloase.

Ei sunt însoțitori minunați de sociabili și din cauza beaglelor lor de personalitate plăcută sunt ușor de introdus oamenilor noi. Și pentru că sunt câini de ambalaj, se bucură de o familie mare, care este de preferință prezentă pentru cea mai mare parte a zilei, deoarece se pot lupta cu anxietatea de separare dacă sunt lăsați singuri pentru prea mult timp și pot deveni distructive ca rezultat ca rezultat.

Palkerele de câine trebuie să fie conștiente de faptul că câinele dvs. nu poate ieși de pe lesa, deoarece beaglele sunt cunoscute a fi artiști de evacuare atunci când au înghițit ceva interesant în aer. Vânătoarea este în natura lor, chiar dacă doar vânează un burger vechi în coșul de gunoi se poate în apropiere.

Un câine de beagle stă în câmpul de flori sălbatice

Fapte de personalitate rapidă

  • Beagles se înțeleg foarte bine cu copiii și alte animale de companie.
  • Ei pot fi anxioși când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp.
  • Pentru că sunt câini de vânătoare de ambalare, au o abilitate naturală de a se alătura altor câini.
  • Puii Beagle pot fi hiperactive și nefocalizate, făcându-le dificil de îmbrăcăminte.
  • Un nas de beagles le poate distrage de o sarcină sau le poate transforma în artiști de evacuare!

Beagle Care

Imaginându-vă cât de bine să aveți grijă de noul dvs. Beagle poate fi destul de descurajantă, așa cum se ocupă de orice creatură vie. Cu toate acestea, atâta timp cât ați făcut efortul de a cerceta în prealabil rasa și familiarizați-vă cu elementele cheie ale îngrijirii Beagle, puteți fi siguri că ați făcut tot posibilul pentru a le oferi o casă bună.

Instruire

Chiar dacă sunt o rasă extrem de inteligentă, care este dornică să vă rog, Beagles sunt dificil de antrenat. Cheia pentru instruirea unui beagle este cu succes pacienții; S-ar putea să găsiți că ei pleacă de pe pistă, așa că trebuie doar să găsești cea mai bună modalitate de a le aduce înapoi la chestiune la îndemână. Armarea pozitivă este întotdeauna o modalitate excelentă de a merge și ceva pe care beaglele sunt cunoscute pentru a răspunde bine.

De ce sunt greu de antrenat beagles?

Beaglele sunt crescute ca niște câini de vânătoare, ceea ce înseamnă că sunt deosebit de adept la găsirea și spălarea pradă atunci când la vânătoare. Problema este că, pentru că au fost crescuți în acest fel, instinctele lor de vânătoare sunt extrem de puternice și pot prelua; ei se luptă să rămână pus sau să rămână concentrate, mai ales dacă au un miros interesant pe vânt.

Beagles sunt curioși de natură, precum și de a fi extrem de conduși spre scopul lor, deși pot să nu aibă același scop ca și formatorul lor. Când faceți o pregătire de bază a ascultării cu beagle-ul dvs., ei trebuie să rămână pe lesa în orice moment și să aibă o mulțime de armare pozitivă ori de câte ori răspund bine la instruire.

Sa meargă la oliță

Din cauza lipsei de atenție a atenției, în timp ce sunt tineri, vă puteți găsi noul dvs. Companion Canine este dificil de antrenament. Lucrurile cheie de reținut totuși; să nu-i certăm când au un accident, dar să fie fermi și asertivi, să le răsplătească când își folosesc paharul de catelus sau să iasă afară și să-i privească îndeaproape pentru orice semne pe care le doresc să le elibereze dacă sunt așa, să le pună repede pe o lesa si ia-i afara.

Instruirea cu ascultare

Unele dintre cele mai importante comenzi pentru a vă învăța Beagle sunt "Hush", "Sit", "Vino" și "Heel". Aceste comenzi de ascultare de bază pot face ca restul creșterii lui Beagle să fie mult mai ușor pentru tine și pentru câinele tău; "Hush" este deosebit de importantă, deoarece Beagles sunt câini foarte vocali care trebuie să fie învățați când să fie liniștiți.

Muncă

Dacă vă oferiți Beagle Buddy cu o casă de lucru, puteți fi siguri că odată ce antrenamentul lor de bază este în jos, vor lucra strălucit pentru dvs. Ei sunt hotărâți, dornici să vă rog, extrem de loiali și inteligenți. Odată ce ați reușit să vă reglați reacția la comenzi, veți descoperi că sunt un câine foarte receptiv care poate face tovarăși excelenți de lucru și de vânătoare.

Femeia de plăcere curată purtând haine casual mângâind un câine cu aprobarea în timp ce mănâncă după ce a fost permisă. Conceptul de îngrijire a animalelor de companie și stilul de viață

Hrănire

La fel ca mulți câini, există mai multe opțiuni de dietă pentru un beagle. Ați putea alege între o dietă alimentară pentru câini brut, uscat kibble sau hrană pentru câini umede. Principalul lucru de a ține minte atunci când încercați să decideți cât de bine să vă alimentați Beagle-ul este că această rasă particulară este susceptibilă la creșterea excesivă în greutate, deci este esențială pentru a se asigura că acestea mănâncă cantitatea potrivită de hrană pentru câini și sunt limitate la gustările lor și tratează.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru beagles

Hrană pentru câini brute

Dietele de hrană prime sunt în creștere rapidă în popularitate și folosesc carne crudă, legume, ouă și oase întregi, la fel cum v-ați aștepta să mănânce în sălbăticie. Trebuie să ne amintim că toți câinii au fost odată sălbatici și treptat domesticiți cu timpul, astfel încât produsele alimentare crude să răspundă la instinctul lor natural, deși este, în general, o opțiune mai costisitoare. Sănătatea generală a câinelui dvs. poate beneficia masiv de această dietă.

Biscuiți / Kibble uscate

O dietă Kibble poate să se potrivească pe cineva dintr-un buget scăzut la un buget ridicat, deoarece există o gamă foarte largă de alimente de calitate de bună calitate pe piață. Cel mai important lucru este să vă asigurați că faceți cercetarea dvs. în Kibble pe care vă gândiți să le utilizați și să vă asigurați că nu utilizează prea multe umpluturi sau agenți de umplutură.

Deoarece Beagles sunt câini de lucru, ei necesită o mulțime de proteine ​​în alimentele lor pentru a-și ajuta mușchii să se recupereze după o muncă lungă de zi. De asemenea, trebuie să fiți sigur că evitați alimentele câinilor care sunt prea mari în grăsimi, deoarece Beagles poate câștiga greutate cu ușurință dacă dieta lor nu este monitorizată cu atenție. Kibble care oferă un echilibru bun de proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase, evitând utilizarea de produse secundare, conservanți și agenți de bulgăre este alimentele ideale pentru orice beagle.

Hrană pentru câini umedă

Orice câine ar trebui să fie supărat să treacă hrană pentru câini umedă Opțiunea dietă; Este delicios și plin de sos și o mulțime de proteine ​​moi pentru a le menține conținutul, totuși alimentele umede vine cu propriul set de riscuri privind creșterea în greutate și igiena dentară care trebuie luată în considerare.

Multe alimente umede sunt adesea foarte mari în grăsimi și la capătul mai ieftin poate conține, de asemenea, zahăr, care, după cum vă puteți imagina că nu este mare pentru igiena dentară a câinelui. Alimentele uscate pot ajuta la menținerea dinților câinelui (deși periajul este întotdeauna necesar), în timp ce alimentele umede nu oferă o calitate abrazivă pe care alimentele uscate le pot da.

Beagles bea o mulțime de apă?

O beagle medie de 30 de kilograme ar trebui să bea aproximativ 30 până la 60 uncii sau 4 până la 7.5 cupe, de apă pe zi. O beagle gravidă poate bea puțin mai mult decât de obicei, dar nu ar trebui să fie o diferență vizibilă. Dacă observați că Beagle-ul dvs. pare să bea semnificativ mai mult decât în ​​mod obișnuit, ar fi, de exemplu, de la un castron la două-trei pe zi, ar putea fi un semn al diabetului, al bolii de rinichi sau hepatice, o infecție a tractului urinar sau infecție uterină și astfel este mai bine să vă apropiați imediat de veterinarul dvs. pentru mai multe sfaturi. Veterinarul dvs. va fi capabil să efectueze unele teste pentru a încerca să-și dea seama sursa problemei.

Fii atent cu greutatea lor

Beagles sunt o rasă bine-cunoscută pentru a se lupta cu creșterea excesivă în greutate pe măsură ce îmbătrânesc, este important ca, pe măsură ce vă hrăniți Beagle, sunteți sigur că vă lăsați la dimensiunile recomandate și păstrați gustările și tratați la minimum standardul dvs. tratează pentru ceva mai sănătos, ca un morcov.

Un cuplu de câine care se joacă în curte, un câine bătrân Beagle fiind sărutat de un tânăr

Îngrijirea

Beagles au o haină de lungă durată scurtă, care este groasă, ceea ce înseamnă că au o mulțime de blană pentru a scăpa. Pentru că sunt câini de lucru, au un strat dublu, ceea ce înseamnă că există un al doilea strat care să-i ajute la menținerea caldă în vreme rece; izolația sub acoperire a corpului și este dens și pufos, unde topcoatul oferă un strat rezistent la intemperii pentru a le ajuta să scoată împotriva vântului, ploaia și soarele. Acest lucru înseamnă că Beagle va vărsa foarte mult pe tot parcursul anului, și mai ales în timpul celor două sezoane de vărsare (primăvara și iarna).

Gestionarea vărsării

Datorită vărsării constante, ar fi înțelept să vă pregătiți pentru noul cățeluș, obținându-vă la unele produse de dezamagrare, cum ar fi șampoane și balsamuri de dezaostare, precum și o perie bună de de-vărsare. În mod ideal, doriți să vă spălați beagle la fiecare câteva zile și să vă dați aproximativ 15 minute pentru a obține lucrul complet. Acest lucru poate fi, de asemenea, folosit ca o perioadă de legare între dvs. și puii dvs!

Ora de baie

Beagles au un obicei mai distractiv de a se rostogoli în orice fel încât le place mirosul lui! După cum vă puteți imagina că acest lucru nu este cel mai plăcut lucru pe care trebuie să-l rezolvați și rezultă că aveți nevoie de destul de multe băi decât câinele mediu, atât de frumos, parfumată de câine parfumate sunt o necesitate.

Sănătate

Beagles sunt, în general, considerate una dintre rasele de câine mai sănătoase, cu o durată medie de viață de 12-15 ani. Deși, ca orice câine sau orice om pentru asta, Beagles au anumite condiții de sănătate pe care le pot fi susceptibile, precum și dezvoltarea unor probleme generale de sănătate care pot afecta majoritatea câinilor. Enumerate în tabelul de mai jos sunt toate problemele potențiale de sănătate Beagle pe care le-ar putea experimenta pe tot parcursul vieții sale. Nu vă lăsați să vă panicăzi! Există toate posibilitățile ca beagle să-și poată merge întreaga viață fără o singură dintre aceste probleme care le afectează.

  • Hematoame de urechi: Hematoamele urechii sunt caracterizate prin umflarea clapei urechii și sunt acumularea de sânge în pinna urechii. Este o condiție provocată de vasele de sânge care izbucnește și sângerării în spațiul dintre cartilaj și piele. Acest lucru este cel mai frecvent văzut la câinii cu urechi floppy, deoarece poate fi declanșat de traume, cum ar fi agitarea capului sau zgârierea excesivă; Infecțiile periodice ale urechii sunt adesea un declanșator pentru zgârierea excesivă. Această condiție se rezolvă adesea, deși dacă este deosebit de rău, puteți să vă apropiați de medicul veterinar despre a fi drenat pentru a ajuta la ajutorul procesului de vindecare.
  • Displazie de șold: Displazie de șold este rezultatul unei stări ereditare, această afecțiune afectează osul coapsei și modul în care se potrivește în articulația șoldului. Hip displazia este dureroasă și are ca rezultat o lamerie sau, potențial, o incapacitate de a merge în cele mai severe cazuri. Aceasta afectează cel mai frecvent câinii de rang înalt, însă există semne care pot fi observate de un medic veterinar, în timp ce sunt încă pui. Hip displazia poate fi, de asemenea, declanșată de vătămare sau creștere rapidă datorită aportului de înaltă calorii. Există tratamente și medicamente veterinare disponibile, care ar fi ideale pentru a vă ajuta câinele să navigheze pe viața lor de zi cu zi și să se ocupe de durerea și, dacă trebuie să existe intervenții chirurgicale care pot ajuta la remedierea problemei, deși acest lucru nu poate fi întotdeauna Soluția perfectă.
  • Patella de lux: Patella de lux este o afecțiune care provoacă genunchi pierduți și displazie la genunchi, la fel ca și displazia șoldului, este o condiție dureroasă care poate duce la lamențe și cauzează laxitate comună. Există medicamente și tratamente disponibile care pot ajuta câinele dvs. să se ocupe de orice disconfort sau durere pe care le pot experimenta, dar, din păcate, nu există medicamente preventive, remedii ușoare sau cure pentru această condiție.
  • Epilepsie: Epilepsia este un termen care acoperă mai multe afecțiuni, cum ar fi convulsii, convulsii reactive, se potrivește și convulsii. Epilepsia se crede că este moștenită și, dacă adoptați o rasă care are un risc ridicat de a se potrivi, este mai bine să le urmăriți cu atenție pentru orice indicație că câinele dvs. poate suferi cu ei. De asemenea, asigurați-vă că vorbiți cu medicul veterinar, care vă va putea sfătui cu privire la modalitățile de a vă pregăti și de a face față unei confiscări, ar trebui să se întâmple. Convulsiile sunt o preocupare serioasă cu beagles, iar cheia cheia de reținut este să rămână calm în cazul în care se întâmplă o criză și amintiți-vă sfatul dat dvs.
  • Surditate moștenită: Beagles poate moșteni surditatea și este de obicei ușor să recunoașteți care beagle ar putea deveni surd de culoarea stratului, mai ales dacă au o mulțime de alb pe capul lor.

Poate părea o mulțime, dar beagles sunt cunoscute pentru că nu suferă cu adevărat de multe probleme de sănătate, deși nu face rău să fie informat, mai ales dacă acesta este primul tău beagle.

Exercitarea

Când vine vorba de nevoile de exerciții ale unui beagle, în timp ce sunt tineri, ei ar beneficia de cel puțin 30 de minute pe zi, cu toate acestea, este cel mai bine să vizați o oră până la o oră și jumătate acolo unde este posibil. Bineînțeles, pe măsură ce îmbătrânesc, puteți găsi că sunt puțin mai puțin interesați de exercițiu în timp ce trece peste vârsta pe care ei se vor aștepta să vâneze, ceea ce va fi probabil în jur de 8 până la 10 ani pe măsură ce se apropie de vechime, deci Asigurați-vă că țineți pasul cu nevoile lor de exerciții până atunci!

Datorită beaglelor de vânătoare, ei au o aprovizionare aproape fără sfârșit de energie, iar sentimentul lor puternic de miros va conduce pe un traseu de ore dacă li se oferă ocazia. Din cauza acestor caracteristici de rasă, ei pot continua să meargă toată ziua fără a deveni obosiți și, astfel încât acestea sunt perfect potrivite pentru oricine care trăiește un stil de viață activ, cineva care este dispus să le ia în mod regulat pentru plimbări lungi în jurul parcului de câine. Ei s-ar descurca mai bine cu oricine se bucură de activitățile mai solicitante fizic, cum ar fi drumeții, și ar beneficia chiar de sporturi de câine, cum ar fi pregătirea agilității.

Adoptați Nu faceți cumpărături

Din păcate, realitatea tristă pentru o mulțime de beagle este că noii lor proprietari nu sunt capabili să se ocupe de personalitățile și vocalizarea lor, și, ca rezultat, multe beagle se găsesc în adăposturi, mai degrabă decât proprietarii lor, având timp să-i antreneze corect. Cumpărarea unui nou catelus încurajează cititorii să continue citirea, dar câinele atunci când există deja atât de multe fără casele care așteaptă familia perfectă. Ori de câte ori este posibil, este întotdeauna cel mai bine să luați în considerare serios furnizarea unei case pentru un cățeluș care și-a pierdut a lor și ajutându-și visul unei familii iubitoare devenind o realitate.

câine pe natură în parcul. Puppy

Beagle Rescue

Există multe grupuri de salvare specifice Beagle din America care vă pot oferi Beagle perfectă pentru casa dvs., precum și completarea vieții noului câine cu dragostea, îngrijirea și atenția pe care o merită. Iată doar câteva exemple de grupuri de salvare disponibile pentru Rehoming Beagle.

American Beagle Relief Rețeaua - cu sediul în Texas, Rehoming Beagles în întreaga America.

Midwest Beagle Rescue, Educație și bunăstare - Bazat în Midwest, Rehoming Beagles în vestul Pennsylvania, Ohio, Michigan, Indiana, Illinois și Wisconsin, precum și adoptarea către Minnesota, Iowa și Missouri.

California Beagle Rescue -bad în California, Rehoming Beagles în întreaga America.

Beagle Rescue Liga - Bazat în Bucks County, Pennsylvania, rehomping Beagles of Est Pennsylvania, New Jersey și județele înconjurătoare.

De asemenea, puteți vorbi cu adăpostul local de animale pentru sfaturi despre unde să adoptați un beagle sau la cercetarea unde puteți găsi o salvare relativ locală a Beagle.

Crescători de reputație

Găsirea unui crescător de reputație nu este niciodată ușor, dar este întotdeauna cel mai bine să faceți timp pentru a încerca să găsiți cea mai bună sursă pentru cățelul dvs. Beagle. Cel mai sigur mod de a vă garanta că vă găsiți un crescător bun ar fi să vă uitați prin piața AKC sau să contactați Clubul național Beagle pentru informații despre crescători.

De asemenea, puteți găsi un crescător de reputație prin sesizare, asta mă vorbesc cu medicul veterinar sau poate un prieten de încredere care are și un beagle. De asemenea, puteți contacta Clubul local de Beagle sau vizitați spectacolele profesionale de câine și faceți legături cu persoanele potrivite care ar putea să vă ajute să găsiți un cățeluș de beagle propriu.

Preț

Beagle Puppies tind să costă oriunde între 400 și 1.000 de dolari, există anumite variații ale rasei, care ar putea fi mai mult, de exemplu, beaglele de lamaie cunoscute pentru culoarea lor de culoare albă și albă sunt considerate a fi mai rare decât variația tricolorului și pot costa între 500 de dolari și 1.300 de dolari.

A deveni mai scump încă, dacă sunteți în stare să găsiți o beagle care provine dintr-o linie pură și un crescător de reputație, vă uitați la costul potențial de până la 5.000 de dolari, în special acestea sunt înregistrate AKC.

Alternativ, vehiculele pot fi adoptate din adăposturi la fel de scăzute ca 200 de dolari, ceea ce vă oferă un pic mai mulți bani pentru a vă pregăti pentru sosirea lor.

Cheltuieli suplimentare

Nu numai că trebuie să vă uitați la costul de a cumpăra Beagle în sine, trebuie, de asemenea, să vă uitați la cheltuielile suplimentare de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi taxele de licență pentru câini, care pot varia între $ 10- $ 20 pentru animalele fixe sau $ 20- $ 50 pentru neputincioși sau Animale de companie neutilizate. Deși unele zone nu necesită deloc o licență de câine. În plus, trebuie făcute următoarele preparate și considerații:

  • Jucării și echipamente de instruire
  • Un guler și o etichetă de identitate
  • Microcipping
  • O cutie (dacă este dorită)
  • Alimentele și bolurile de apă
  • Costul lunar al alimentelor
  • Costul suplimentului lunar (dacă este necesar)
  • Asigurarea de sănătate a animalelor de companie
  • Ingrijire medicala
  • Tratamente
  • Îngrijirea
  • Îngrijirea generală a animalelor de companie
  • Beagle Club (dacă este dorit)

Planificarea cheltuielilor de îngrijire a animalelor de companie înainte de timp vă poate salva o mulțime de hassle în viitor și vă pot ajuta să vă simțiți mai bine pregătiți pentru noul dvs. Puppy Pal.

Portretul unui câine de beagle pe fundalul unui cer frumos de soare în timpul verii după ploaie în timp ce mergeți în natură

Întrebări frecvente:

Î: Cine ar trebui să primească un câine de beagle?

A: Beagles, fiind Hounds Scent, ar fi bine plasat cu un proprietar care să-și folosească abilitățile de scenarime, cum ar fi un vânător. Beagles necesită un proprietar care este dispus să muncească din greu cu ei, să le ofere o mulțime de exerciții fizice și să fie dispuși să joace la cerere. Deși Beagles sunt păstrate într-o mare varietate de case, acestea sunt cel mai bine sugerate să fie păstrate de un proprietar care le poate oferi o mulțime de spațiu, stimulare și chiar de lucru, dacă este posibil, să-și păstreze mintea activă.

Î: Este un beagle un prim prim câine bun?

A: Atâta timp cât faceți cercetarea dvs. și știți ce să vă așteptați, un beagle poate fi un câine fantastic pentru prima dată. Deși sunt una dintre cele mai încăpățânate rase de câine, cu pregătirea corectă sunt suficient de ușor de manevrat. Ei sunt câini blânzi, prietenoși, iubitoare și jucăuși care au o înclinație spre a fi extrem de loiali familiei lor. Singurul lucru care trebuie menținut dacă te gândești să ai un beagle ca primul tău câine este că ei au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, atât mentale cât și fizice, deoarece au un nivel extrem de ridicat de energie.

Î: Sunt o întreținere ridicată a beaglelor?

A: În ceea ce privește îngrijirea și îngrijirea generală, rasa de câine Beagle este de fapt o întreținere foarte scăzută; Păturile lor scurte nu necesită multă periere, deși tendința lor de a se rostogoli în lucruri interesante mirositoare înseamnă că au nevoie de mai multe băi. Dar cerința lor, dar o mulțime de exerciții fizice și formare comise înseamnă că menținerea unui nivel suficient de stimulare poate fi mai solicitantă decât credeți.

Î: Sunt niște câini de familie buni?

A: Beagles sunt unul dintre rasele mai prietenoase, loiale, iubitoare, jucăușă și obediente și una dintre cele mai populare rase din America pentru familii, precum și lucrători. Ei sunt excelenți cu copii, deși, așa cum este cu orice câine, trebuie să fiți întotdeauna sigur că vă învățați copilul cât de bine să se ocupe de prietenul lor, astfel încât puii dvs. să nu se simtă maltratați. Ei se luptă, de asemenea, cu a fi lăsați singuri și fac cel mai bine cu o familie activă, toate în toate, fac câini de familie mari.

Î: Beagles le place să se hrănească?

A: La fel de plină de viață o rasă, deoarece ei, Beagles va face întotdeauna timp pentru o plimbare bună la sfârșitul zilei. De fapt, beaglele sunt extrem de afectuoase și au tendința de a căuta atenția proprietarului lor o mulțime de timp, ceea ce poate fi provocator pentru un proprietar ocupat, dar știu că ei o fac doar pentru că te iubesc atât de mult. Ei adoră familia lor și vor dori întotdeauna să rămână aproape, deci fiți siguri că puiul tău se va bucura întotdeauna de o îmbrățișare dacă le dai afară.

Q. Sunt câinii de vulpe și beagles la fel?

A: Deși împărtășesc aceeași strămoșă și arată foarte asemănătoare, câinele de vulpe și beagle sau nu aceeași rasă. Beagles sunt de fapt câinii mai mici, unde vulpea vulpei reprezintă o medie de opt centimetri mai înalți decât ei. Foxhounds sunt în prezent rasa mai preferată pentru vânătoare, deoarece sunt folosite în mod predominant pentru un joc mai mare, în timp ce Beagle este pentru un joc mic. Beagle acum, mai des decât nu, se găsește în casele de familie din cauza prieteniei sale și a trăsăturilor de rasă loababile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beagles: informații de rasă, caracteristici, imagini și fapte