Goldfish life span: cât durează goldfish live?

Goldfish Lifespan

Goldfish par să fie subiectul multor zvonuri și o concepție greșită comună. De exemplu, cât timp este memoria lor și, de asemenea, că au o durată de viață foarte scurtă, care sunt de obicei mai puțin de un an. Aceasta nu este, de fapt, aproape de adevăr, mai ales dacă au goldfish proprietarii care se ocupă de ei și să efectueze o întreținere regulată a lor Rezervor de aur și să le dați dreptul Goldfish Food care răspunde nevoilor lor.

Aici ne uităm la cât timp trăiește Goldfish într-un castron, precum și cele mai bune modalități de a-și păstra durata de viață cât mai mult posibil. Există doar câteva sfaturi și indicatori necesari care pot extinde cu adevărat cât timp o viață ar putea trăi de aur, precum și îmbunătățirea sănătății lor generale ca o consecință.

Cât timp trăiește Goldfish

Durata tipică a unui goldfish

În timp ce mulți dintre noi cred că durata medie de viață a unui aur este sub un an, dacă nu mai puțin, acest lucru se bazează probabil pe acei pești care sunt câștigați la târguri. De fapt, peștele de aur care sunt cumpărate din surse de renume pot trăi de fapt ca animale de companie timp de cel puțin cinci ani și orice până la un deceniu. În plus, când a fost lăsat la propriile lor dispozitive atunci când sunt în sălbăticie, de aur poate trăi de fapt atâta timp cât 25 de ani. Mai șocant decât acesta este faptul că cel mai vechi aur înregistrat a fost un imens de 43 de ani înainte de a muri. Formele specializate de aur au o durată de viață puțin diferită. De exemplu, durata de viață a lui Oranda Goldfish este ceva de până la 20 de ani. Sau, o cometă de viață de aur poate fi chiar mai mare de 15 ani dacă condițiile sunt corecte.

Deși este probabil nerealist să credem că un aur de companie ar putea trăi atâta timp cât înregistrarea deține 43 de ani, există modalități cu siguranță pentru a vă asigura că peștele dvs. de companie trăiește la vârsta de 10 ani. Pentru cei care caută un animal de companie redus de întreținere, din păcate un aur de aur nu va fi. Încercând să le păstreze cât mai sănătoși pe parcursul unui deceniu necesită, de fapt, o mare dedicare cu respectul special în ceea ce privește rezervorul și alimentele sale. Goldfish trebuie să fie hrănită o mână de ori în fiecare săptămână, cu apă schimbată în mod regulat. Aceasta înseamnă că un proprietar de aur ar trebui să schimbe apa în rezervorul de aur al animalelor de companie de aproximativ două până la trei ori pe lună. Alte lucruri de remarcat sunt:

Temperatura apei

Temperatura unui rezervor de aur ar trebui să fie de aproximativ 65 până la 68 de grade Fahrenheit. Acest lucru poate fi un cooler foarte mare decât mulți s-ar gândi inițial și mult mai rece decât noi ca oameni ar dori să înoate! Cu toate acestea, goldfish ca apa de răcire care își păstrează nivelurile de stres mai mici decât temperaturile mai calde. Acestea fiind spuse, dacă aveți o selecție de aur rar ca o goldfish de aur sau o cometă de aur sau chiar o coadă de voal, adresați-vă furnizorului dvs. sfaturi specifice privind temperatura apei. Îi place apa că puțin mai cald decât goldul tău tipic.

Unul dintre principalele motive pe care apa răcoroasă este mai bună pentru goldfish este că apa mai caldă are oxigen mai puțin în el. Cu cât este mai puțin oxigen în apă, cu atât mai puțin probabil un aur poate trăi fericit.

Dimensiunea rezervorului tău

Imaginea stereotipică a unui aur într-un castron de aur este de fapt destul de dăunătoare acestor tipuri de pește, având în vedere că au nevoie de mult mai mult spațiu pentru a crește și a trăi. Cu cât rezervorul sau castronul este mai mic pe care îl oferiți de aur, cu atât mai puțin spațiu trebuie să crească, dar și cu mult mai probabil că sunt de a dezvolta o boală. Dimensiunea ideală pentru un goldfish este un rezervor care deține aproximativ 20 de galoane de apă, cel puțin, dacă aveți un aur care cântărește aproximativ 35 uncii. Dacă creșteți cantitatea de aur în colecția dvs., trebuie să măriți și dimensiunea rezervorului dvs. Acest lucru este în scădere cu cantitatea de conținut organic de carbon care se bazează pe cele mai mari pește sau cu atât numărul de pește într-un spațiu conținut. Un rezervor de aur care este supraaglomerat are o mare tendință de a avea pești în el care se îmbolnăvește.

Pentru a vă ajuta în continuare peștii sau peștii într-un rezervor, acvariile trebuie să aibă pompe de aer, astfel încât nivelul de oxigen din interiorul apei să fie suficient de mare standard.

Mâncare de înaltă calitate

Doar pentru că Goldfish poate fi pe capătul mai ieftin al spectrului de animale de companie pentru a cumpăra, nu înseamnă că nu au nevoie de alimente de înaltă calitate pentru a le susține. Aceasta înseamnă că proprietarii trebuie să le dea alimente sau fulgi de pește care sunt alcătuite din furaje uscate în îngheț și materie vegetală. Unii proprietari care sunt deținătorii de aur de aur, de fapt, jurați printr-o formă de proteine ​​numită Daphnia, care sunt crustacee mici care iubesc să sărbătoare pe.

Cu toate acestea, cheia pentru hrănirea aurului nu este de a le depăși. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când alimentele sunt lăsate nemulțumite, se va descompune într-un rezervor de aur care afectează apoi calitatea apei care începe să devină murdară și puternic încărcată în născiri care pot fi rele pentru goldfish. Dacă apa din rezervorul dvs. arată tulbure sau puteți vedea alge sau chiar ciuperci sau mucegai, este timpul să modificați apa, precum și să reduceți cantitatea de alimente pe care o hrănești peștii.

Viața de viață a aurului

Goldfish Life Span - Linia de jos

Dacă aveți grijă atent la toate aceste concepte, veți vedea o diferență imediată în goldfish-ul dvs. și, în consecință, viața lor. Ar trebui să fiți capabili să păstrați același lucru timp de cinci ani cel puțin, dacă nu mai mult, cu o atenție deosebită acordată alimentelor, apă și rezervorului pe care le furnizați animalul de aur cu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Goldfish life span: cât durează goldfish live?