8 Semne de durere articulară la câini și cum să ajute

8 semne de durere articulară la câini și cum să ajute

Denumită în mod obișnuit artrită, durerea articulară este o condiție fizică care afectează doar animalele de vârstă mijlocie, ci și câini și pisici mai mici. Canina dvs. nu este o excepție de la această regulă, astfel încât acesta este la fel de susceptibil de a contracta durerea articulară ca orice alt animal. Ceea ce face această afecțiune cu adevărat dureroasă pentru câinele dvs. de companie este că simptomele sale au timp să se manifeste, adică ar putea fi destul de mult timp înainte de a vă da seama că câinele dvs. ar putea suferi dureri articulare.

Deoarece animalele de companie nu pot să se exprime, Onus este pe tine ca tutorele lor pentru a păstra o privire pentru semne de poveste de durere articulară, astfel încât să poată fi detectată în timp ce se află încă în stadii incipiente. Durerea articulară la câini ar putea fi neinflamatoare în care ar fi putut fi cauzată de traumele sau de problemele de dezvoltare. În contrast, durerea articulară inflamatorie este în natură artritică și este capabilă să provoace o mulțime de agonie la câinele dvs.

Pentru a vă cruța, arderea inimii de a vă urmări caninul suferă, următoarele sunt câteva simptome comune ale durerii articulare care pot fi observate la câini.

Limbă și rigiditate

La fel de Câinii îmbătrânesc, Ele dezvoltă o ușoară inflamație în articulațiile lor de șold și aceasta duce la rigiditate și limpede. Uzura și ruperea datorită utilizării regulate sunt considerate ca fiind unul dintre motivele pentru care articulația de șold la câini este predispusă să devină rigidă, determinând astfel câinele să se deplaseze în timp ce se deplasează.

Limping ar putea fi cel mai bine descris ca un mecanism de protecție în care scutura articularea șoldului de la purtarea sarcinii mișcării, minimizând astfel durerea.

Alunecând în timp ce se mișcă în jur

Durerea articulară determină ca câinele să-și piardă mersul în timp ce se deplasează și ca rezultat, acesta favorizează un anumit membru în timp ce se hrănește în jur. În acest sens, este invariabil posibil să se suprapună și să alunece, mai ales dacă podeaua este laminată sau cu gresie. Alunecând frecvent în timp ce se deplasează în jurul valorii, mai ales dacă câinele nu a suferit nici o traumă, este un semn clar al durerii articulare care ar trebui să vă propulseze să luați pașii următori necesari.

Fluctuația apetitului

O canină în durere va fi fie a se îngrășa sau pierde tot interesul față de alimentele sale. În timp ce este, dar natural ca câinii să doarmă mai mult pe măsură ce îmbătrânesc, apariția durerii articulare ar descuraja câinele să se ridice în sus. Ca rezultat, canina ar petrece cea mai mare parte a timpului curbat într-un singur loc, cu greu de dorința de a se mișca.

Acest lucru ar putea provoca fie câine să pună în greutate, deoarece ar putea să mănânce aceeași cantitate de hrană, fie să-i facă să piardă în greutate datorită interesului complet al mâncării sale. Oricare dintre aceste simptome indică durerea articulară și trebuie să supuneți imediat caninii dvs. la o verificare medicală aprofundată de îndată ce le observați.

Iritabil fără nici un motiv aparent

Durerea poate provoca chiar și cea mai puternică persoană să se rătăcească, iar un câine nu face excepție de la această regulă. Când în durere, câinii devin iritabili și agresivi și pot mârâi la fiecare ocazie dată. Mai degrabă decât de a transforma un ochi orb la această schimbare comportamentală, trebuie să încercați și să vă dați seama de cauza subiacentă și prinderea caninei este o modalitate bună de a face un început. Dacă câinele reacționează prin ruperea la tine la atingerea unei articulații specifice, atunci veți fi identificat cauza și puteți planifica următorul curs de acțiune.

Atrofia musculară

Spre deosebire de un câine sănătos care își depune mușchii, mișcându-se de cele mai multe ori, un câine care suferă de dureri articulare, determinând astfel țesutul muscular în cartierele sale din spate să piardă. Pierderea musculară a câinilor vârstnici este deosebit de rapidă și, atunci când este cuplată cu dureri articulare, ea duce în curând la dezmembrarea și deteriorarea musculară. Ceea ce urmează următorul este distrofia musculară sau pierderea, așa cum este cunoscută în mod obișnuit, iar practic face picioarele posterioare inutile.

Cel mai evident simptom al atrofiei musculare este subțierea picioarelor posterioare ale câinelui și, de îndată ce observați acest lucru, este timpul să solicitați ajutor profesional.

Letargie

Un câine care suferă de dureri articulare este neobișnuit de letargic, are niveluri scăzute de energie și doarme în cea mai mare parte a zilei. În acest moment, va fi realizat că mișcarea servește numai pentru a agrava durerea articulară și a dormi în jurul valorii de cea mai bună opțiune dacă agonia trebuie păstrată la minimum.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie iau letargia ca un semn de avansare a vârstei unui câine și acest lucru ar putea duce la durerea articulară neobservată. O soluție viabilă într-o astfel de situație este să supuneți caninei la verificarea regulată a sănătății, astfel încât condițiile precum artrita să fie detectate bine în timp.

Participarea la zona afectată

Pentru un câine, singura modalitate de a face față durerii presupune lins în mod constant zona, sperând că ar fi subside. Dacă nu, câinele poate merge în amploarea de mestecat sau chiar mușcă pentru a reduce iritarea. În curând, există inflamație în jurul porțiunii specifice urmate de Pierderea parului, și aceasta este o cauză de îngrijorare pentru orice proprietar de animale de îngrijire a animalelor de companie.

Depresie

Durerea comună neîntreruptă poate duce la un impact psihologic sever, în care câinele ar începe să se urăște. Având în vedere această stare mentală, ar fi cel mai probabil să pară trist, sumbru și lizat tot timpul, care este un semn distinctiv al depresiei.

Cum să ușurați durerea articulară în câinele dvs

Ar putea fi cu adevărat inima pentru un proprietar de animale de companie să urmărească canina suferă. Cu toate acestea, mai degrabă decât să lăsați un sentiment de eșec te trage în jos, puteți începe să explorați căi care să ușureze durerea și să ofere o ușurare partenerului tău credincios.

După ce a detectat faptul că câinele dvs. suferă de durere articulară, ați putea lua următorii pași pentru a atenua durerea.

Fortificați dieta cu suplimente de glucozamină

Prezent în cartilajul câinelui, Glucozamină este o substanță naturală care asigură mobilitatea și elasticitatea fără probleme. Pe măsură ce câinele crește mai în vârstă, cartilajul devine deficitar în această substanță, ducând astfel la rigiditate musculară și în cele din urmă artrită. Un proprietar de animale de companie trebuie, în acest moment, să fortifice dieta câinelui prin adăugarea de suplimente de glucozamină, astfel încât cartilajul să fie întărită suficient pentru a combate rigiditatea.

O doză regulată de aceste suplimente în dietă ar permite caninului dvs. să depășească orice rigiditate sau durere a articulațiilor prin repararea cartilajului și de fum de umezeală a uzurii. De asemenea, servește la menținerea articulațiilor lubrifiate și în stare bună, astfel încât să nu existe o piedică în mișcare și mușchii se bucură de un sprijin adecvat.

Exercițiu

De îndată ce îți dai seama că caninul tău ar putea să-l expună pe letargie, este timpul să-l scuturăm, luând-o pentru o plimbare ușoară sau o înot. În ciuda faptului că durerea articulară împiedică mișcarea, un exercițiu de lumină va servi pentru a vă împrospăta animalul de companie și va îndepărta durerile de depresie.

Înotul este recomandat ca câinii care suferă de durere articulară, deoarece mișcarea în apă pune mai puțină presiune asupra articulațiilor în comparație cu mersul pe jos sau la alergare. Deci, luați câinele pentru a înota și urmăriți-l să-și depășească durerea.

În legătură cu o postare: Cel mai bun bazin de câine

Gestionarea greutății sale

Chiar și un pic de câștig în greutate la câini poate pune o mulțime de stres asupra articulațiilor și duce la inflamație, motiv pentru care gestionarea greutății poochei este de cea mai mare importanță. În momentul în care observați că câinele dvs. ar putea pune în greutate, este timpul să scoateți o rutină de gestionare a greutății care implică ajustarea consumului de calorii pe o singură mână și încorporând un anumit exercițiu pe de altă parte.

Medicamente

Presupunând că ați încercat toate remediile naturale posibile și Suplimente comune de câine Și totuși canina dvs. continuă să sufere în agonie, este timpul să încercați niște medicamente. Inițial nu trebuie să administrezi medicamente puternice și analgezice simple care pot fi cumpărate fără prescripție medicală ar trebui să facă truc. Numai atunci când acestea nu reușesc să facă o diferență de durere, ar trebui să treceți la medicamente mai puternice care necesită o rețetă a vetei.

Deoarece medicamentele ar putea duce la efecte secundare, acestea ar trebui administrate numai după consultarea veterinarului și au primit animalul examinat.

exerciții de câine

Interventie chirurgicala

Ultima soluție în tratarea durerii articulară este o intervenție chirurgicală și acest lucru ar putea varia de la curățarea articulației la înlocuirea țesutului sau chiar întregul articulație dacă situația este destul de proastă. Tratamentul chirurgical implică, de asemenea, injectarea medicamentelor în articulația afectată și tratamentul în acest caz este eliminat pe o anumită durată.

În legătură cu o postare: Cele mai bune bretele de genunchi de câine

Ultimul cuvânt

Indiferent de rasa și dimensiunea câinelui dvs. ar putea fi, apariția durerii articulare nu poate fi exclusă sau ignorată. Indiferent de vârsta câinelui dvs., trebuie să fiți vigilenți cu privire la semnele și simptomele durerii articulare, astfel încât să fie detectate în timp ce încă se află în forma sa nascentă.

Oricare ar fi cauza, fixarea problemei ar trebui să fie o prioritate, astfel încât câinele dvs. să poată ușura grațios în bătrânețe și să-și savureze anii de aur la maxim. La urma urmei, acesta este cel mai mic pe care îl puteți face pentru dvs Canine Companion în locul vieții iubirii, loialității și prieteniei pe care le-a acordat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun shooter pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Semne de durere articulară la câini și cum să ajute