Pointer german wirechair (gwp): profil de rasă de câine

Pointerul german cu fir în pădure

Pointerul german de lirare este adesea considerat ca fiind ultimul Gundog, cu vânătoare perfectă, îndreptarea și recuperarea abilităților. Sunt potrivite pentru cei cu o pasiune pentru cei mari în aer liber și cu entuziasmul lor fără limite, energia și inteligența, ei excelează în sporturi de câine competitive. Natura lor de loialitate și distracție iubitoare îi străduiesc să crească entuziaștii.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sportiv

Înălţime: 24-26 inci (bărbați) - femelele sunt mai mici, dar nu mai puțin de 22 de centimetri

Greutate: 50 la 70 de lire sterline

Palton: Straight, grosier, vrăjitor, cu un substrat dens - de obicei, are o barbă distinctă și mușchi.

Culoarea stratului: Ficat și ficat solid - pot fi observate, bifate sau rotoare

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile indicatorului german de wirelear

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenos Înalt
Prietenos cu animalele de companie Mediu
Nevoi de exerciții Înalt
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Înalt
TrainitateÎnalt
Inteligență Înalt
Tendința de a bloca Mediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria indicatorului german de wirechiar

Pointerul german WireHaired (Deutsch-Drahtaar), la fel ca relativul lor apropiat de pointerul german (GSP), a fost dezvoltat pentru abilitățile sale de vânătoare de la începutul secolului al XIX-lea Germania.

Ea a crezut că au venit ca rezultat al traverselor dintre pointeri tradiționali, pudelpointers și grifele de fire, printre alți câini.

Accentul a fost pus pe dezvoltarea unei straturi dure și de apă pentru a permite acestor câini robusi să indice și să recupereze confortabil pe pământ și în apă. Barba lor, mușchi și sprâncene lungi, groase, ajută, de asemenea, la protejarea feței atunci când înroșiți în subordură.

Pe lângă diferența în haina lor, GWP este puțin mai mare, cu un corp mai lung decât GSP, și sunt cunoscuți că sunt puțin mai intense.

Ei au primit statutul de rasă oficială în Germania lor natală în 1870, iar primele GWP au fost importate în America de Nord în jurul anului 1920. AKC a recunoscut rasa în 1959.

Deși nu este la fel de obișnuit ca GSP, care AKC a clasat pe cea de-a 9-a cea mai populară dintre toate rasele din America de Nord în 2018, sunt încă mult iubiți de entuziaști. Ei au clasat pe locul 63 cel mai popular rasă în aceeași listă.

Îngrijirea indicatorului german

În timp ce GWP nu este considerată o rasă hiper, sunt foarte conduși și nu sunt câini potriviți să trăiască într-o gospodărie relativ sedentară.

Ei au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și bucurați-vă să aveți un loc de muncă. Dacă vă bucurați de drumeții lungi și sunteți dornici de formare sau sporturi de câine competitiv, atunci probabil că veți putea satisface nevoile acestei rase energetice și inteligente.

Dacă nu primesc suficientă stimulare zilnică, comportamentele problematice pot apărea ca rezultat al plictiselii.

Dacă vă place să rulați sau doriți să încercați mâna la agilitate, studiile de lucru decent sau un alt sport de câine, Veți avea un partener dispus și capabil. GWP-urile au o rezistență excepțională și atletism și sunt foarte dornici să vă rog.

Alături de o mulțime de exerciții, ei ar beneficia de a fi într-o gospodărie în cazul în care există cineva în jurul lor în cea mai mare parte a zilei. Rasa se bucură de companie și înseamnă, de asemenea, că vor obține stimulente suplimentare în jurul casei. Furnizarea de o mulțime de jucării interactive este, de asemenea, benefică.

Indicatorii germani ai firmei sunt foarte loiali și formează legături puternice cu membrii familiei lor. Ridicate împreună, pot face tovarăși iubiți și jucători pentru copiii respectuoși.

În timp ce ei pot trăi bine alături de alți câini, au fost ridicați cu, introduceri atente ar trebui să se facă cu noi câini, mai ales când sunt doi bărbați. Ele pot fi predispuse la păstrarea comportamentului și a alertei și la lătratul și tind să fie mai mulți câini concentrați de oameni.

Ele pot fi departe și chiar precaut atunci când vine vorba de străini și mai devreme și mai devreme Socializare adecvată este necesar pentru a se asigura că nu dezvoltă reacții nervoase sau agresive.

GSP-urile sunt foarte inteligente, dar pot avea și o dungă independentă și creativă. Păstrați sesiunile de instruire scurte, distractive, bazate pe recompensă și stimulative și veți vedea cele mai bune rezultate.

Din cauza instinctelor lor de vânătoare, îngrijirea ar trebui să fie luată dacă introducându-le la o pisică de uz casnic rezident, și pot avea o acționare puternică de pradă când vine vorba de blănuri mici. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ar fi trebuit să muncești din greu pentru a obține a Reluarea fiabilă, și ar putea fi nevoie să rămână pe leash - în anumite medii în care tentația de a urmări sau de a roam poate fi prea mare.

Rasa nu are cerințe de îngrijire de înaltă întreținere. Nu sunt niște nivele excesive și o perie temeinică prin haina lor de o dată pe săptămână ar trebui să fie suficientă pentru ao păstra în stare bună.

Haina lor va avea nevoie de o mână dezbrăcată periodic pentru a împiedica să devină neîncetată și pentru a permite părului nou sănătos să vină bine. Strippingul este o abilitate specifică și este de obicei cea mai bună de un groomer experimentat și blând.

Probleme comune de sănătate

Indicatorii germani ai firmei sunt cunoscuți ca fiind sănătoși și robuste și, pentru o rasă mai mare, pot trăi la o vârstă roșie. Ca și în cazul oricărei rase, ele pot fi predispuse la anumite condiții genetice de sănătate. Unele dintre acestea includ:

Hip și displazie cot: Acestea sunt două dintre cele mai universal condiții genetice comune. Acestea implică formarea anormală a articulațiilor sau articulațiilor și poate provoca probleme cu durerile și problemele de mobilitate. Nivelul de severitate poate varia, dar, în cele mai grave cazuri, este necesară o intervenție chirurgicală corectivă.

Boala von willebrand: Această tulburare de sânge cauzează probleme cu capacitatea de coagulare. Poate rămâne nedetectată până când un câine are o intervenție chirurgicală sau o vătămare și suferă de sângerări excesive. În prezent, nu există nici un tratament, dar poate fi tratat prin administrarea unei transfuzii de sânge. Băierii buni vor testa părinții potențiali pentru această afecțiune înainte de reproducere de la ei.

Hipotiroidismul: În cazuri rare, GWP-urile pot fi predispuse la o formă genetică de hipotiroidism numită tiroidită autoimună. Crescătorii buni vor verifica sănătatea pentru acest lucru. Simptomele condiției pot include creșterea în greutate, letargie și modificări ale stratului și a pielii. În timp ce nu există nici un tratament, odată diagnosticat, este posibil să gestionați starea prin medicamente.

Dieta și nutriția

Ca și în cazul oricărui câine, ar trebui să vă hrăniți indicatorul german WireHaired o dietă controlată de porțiuni de înaltă calitate și corect.

Cu cuferele lor adânci, GWP-urile pot fi mai susceptibile la starea care pune viața în pericol Dilatația gastrică Volvulus, denumită în mod obișnuit Blotat. Acest lucru provoacă stomacul să se răsucească în sine și se poate întâmpla foarte brusc și progresează repede. Poate fi dificil de tratat, extrem de dureros și poate fi chiar fatal.

Există încă o mulțime de necunoașteri care înconjoară această afecțiune, dar este acceptată pe scară largă că hrănirea meselor mai mici mai des, mai degrabă decât o masă mare pe zi poate fi de ajutor. Dacă câinele dvs. este un consumator rapid, folosind un castron de hrănire lentă pentru a le încetini poate fi, de asemenea, benefică.

10 cele mai bune rase de câine pentru alergători
PROS
  • Energie fără limite, potrivită pentru o gospodărie activă

  • Loial și iubitor

  • Regimul de îngrijire a întreținerii reduse

Contra
  • Drive de înaltă pradă

  • Nu întotdeauna dornici pe câini ciudați

  • Are nevoie de o mulțime de exerciții și stimulare

Unde să adoptați sau să cumpărați un indicator german Wirechaired

Dacă primiți un GWP Puppy, ca și în cazul unei rase, asigurați-vă că găsiți un crescător responsabil înainte de a lua plonjarea. Acest lucru va însemna că veți avea o șansă mai mare de a avea un pui sănătos și bine ajustat și nu veți susține accidental neeticul și Industria agriculturii crude.

Pornirea cercetării dvs. cu o organizație precum Clubul german de pointer al Americii este o idee bună.

Dacă sunteți dornici să oferiți un câine meritat în nevoie de o casă pentru totdeauna, ați putea ajunge la adăpostul dvs. local de salvare sau puteți găsi o caritate specifică pentru rasă Salvarea științei germane germane de salvare. Adoptarea câinilor este o experiență plină de satisfacții și una care merită luată în considerare.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă doriți să cercetați alte rase cu trăsături similare la indicatorul german Wirechaired, de ce nu luați în considerare și următoarele:

Sunt atât de multe fantastice rase de câini că poate fi copleșitor când vine vorba de a face o alegere. Nu vă grăbiți într-o decizie, faceți cercetarea dvs., fiți cinstiți cu privire la stilul dvs. de viață și dinamica gospodăriei și veți fi mai bine plasați pentru a găsi un însoțitor care se va prospera în casa dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pointer german wirechair (gwp): profil de rasă de câine