Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoare

Vânătoarea cu câini este o distracție care se întinde lumea și de-a lungul secolelor. Chiar și atunci când trăim în peșteri, câinii au fost aleși ca parteneri de vânătoare pentru că erau capabil să urmărească și să preia pradă cu precizie. Dar cum învață ce pradă să urmărească?

Există numeroase rase clasificate ca câini de vânătoare, dar pot fi împărțiți în trei grupuri principale: câini de vânătoare și câini de spălare. Hounds-urile sunt capabile să folosească simțul lor sporit de miros pentru a găsi pradă, în timp ce câinii de arme sunt instruiți să reacționeze la sunetul unei puști și să recupereze pradă proprietarii lor au ucis.

Flushing câini, cel de-al treilea grup, sunt de obicei mici și rapide (cred că terori). Ei se îndreaptă spre găurile animalelor sălbatice și le-au urmărit. Odată ce cariera surprinsă este în aer liber, vânătorul îl poate ucide.

LEGATE DE: 30 consumabile de câine de vânătoare care vă vor face un vânător mai bun

Deoarece tehnologia modernă a progresat, au tehnici de vânătoare. Acum folosim metode diferite atunci când vânzând câini, mai ales când vine vorba la instruire. Astăzi, vă vom spune despre ruperea mirosurilor pentru câinii de vânătoare și modul în care vor maximiza performanța câinelui dvs. ca vânător.

Ruperea mirosurilor pentru câinii de vânătoare - fiecare instrument preferat al vânătorului

Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoare

Ceea ce sparge mirosurile și mirosurile de tracțiune folosite?

Sm-urile de rupere pentru câinii de vânătoare sunt un instrument de instruire pentru a vă învăța câinele ce să nu vâneze prin familiarizarea cu mirosul unui anumit animal. De exemplu, dacă vânați o prepeliță într-o zonă foarte populată cu vulpi, trebuie să-l învățați să nu urmați mirosul de vulpe. Dacă se familiarizează cu mirosul de vulpe, el nu va reacționa la el când va fi vanat, deoarece nu mai este nou sau interesant.

Folosirea unui miros de rupere va "sparge" câinele dvs. de dorința lui de a urmări traseele animalelor care nu sunt pradă și când este introdus un nou traseu care nu are mirosul familiar, el va putea să-l urmeze cu ușurință. Acel tip de familiaritate Formarea este adesea ajutat prin atașarea unei bucăți înmuiate în mirosul animalului nedorit la gulerul său sau în vecinătate unde va fi vânat. Odată ce mirosul devine obișnuit și este instruit să-l ignore, dacă este necesar, puteți introduce mirosul unic al unui alt animal pe care îl ignora.

Mirosurile de tracțiune pregătesc câinele dvs. pentru vânătoare, învățându-l să identifice mirosul pradă. De exemplu, dacă îl învățați cum să vânați, folosind o pasăre dummy, puteți pune unele dintre mirosurile de pe pasăre pentru a vă ajuta câinele să-l identifice.

LEGATE DE: 30 cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc

Câinii de arme sunt inteligenți. Utilizarea echipamentului potrivit și indicatorii potriviți vă vor face ca câinele să fie de neoprit. Mirosurile de înaltă calitate și de rupere servesc ca pregătire pentru câinele dvs. și își vor diminua confuzia în timp ce vânează. Vânătoare este mai sigur Când câinele dvs. este bine pregătit. Un câine care a fost învățat să aducă un tip de pradă și de întoarcere nu este în pericol pentru a fi distras și de a fugi, provocând probleme pentru dvs. și, eventual, puneți-l în pericol.

Spargerea mirosurilor pentru câinii de vânătoare - fiecare vânător

Nu numai că mirosurile tracționate sunt bune pentru antrenament, au tăiat, de asemenea, în timpul necesar pentru a vă învăța câinele ce să vâneze. Formarea este distractivă și cu siguranță util, dar tu și câinele tău sunteți dornici să ieșiți acolo și să începeți vânătoarea. Folosind un manechin realist cu mirosul trailing al creaturii pe care o căutați, el va asocia mai repede mirosul cu cariera intenționată.

Recomandările de produs

Nu este surprinzător că mirosurile de rupere pentru câinii de vânătoare au devenit din ce în ce mai populare din cauza utilității lor, iar o mare piață sa deschis pentru ei. Există mirosuri de rupere multe animale, Dar vă vom oferi recomandări de produs pentru cea mai comună pradă: cerb, iepure, vulpe și porumbel și apă de apă. Vom face, de asemenea, o sugestie despre manipularea mirosului nedorit de skunks.

Compania Națională de Scent a fost în afaceri din 1928 și au ajutat vânătorii să-și rupă câinii de trasee nedorite de atunci. Deerul Societății Naționale de Cercetare a companiei vine într-o sticlă de 16 uncii. O cantitate mică de acest miros pe o cârpă ajută la ruperea câinelui dvs. de dorință de a urmări cerbul.

LEGATE DE: De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoareCabela`s face o gamă de mirosuri, inclusiv vulpe, skunk și cerb. Coșul de traseu al lui Cabela pentru iepure vine într-o sticlă de 4 uncii. Expunerea repetată la mirosul de iepure va face ca câinele dvs. să fie dezinteresat în urmărirea iepurilor. Cabela este, de asemenea, util pentru ruperea câinelui tău de ispită de fox. Foxul de vulpe al lui Cabela pentru câinii de vânătoare are o formulă puternică care va descuraja în mod eficient urmărirea acestora.

Dacă sunteți în căutarea de a vă rupe câinele de la urmărirea porumbei și a apelor de apă, Dogken`s Dog Training Scent Wax pentru Doves și Waterfowl va face truc. Este util atât pentru antrenamentul cu miros, cât și pentru trailing, și este rezistent. Coerența lui ceară o face impermeabil (util la vânătoarea de păsări de apă), și este greu de îndepărtat accidental. Dacă câinele dvs. intră în apă la un moment dat, mirosurile de la Dokken sunt sigur că rămân eficiente.

Un alt miros de a ține minte este Skunk. Nu vrei ca câinele tău să alerge la un skunk. Mirosul este dificil de îndepărtat, ceea ce îl rupeți de mirosul skunk este important. Încă o dată, un produs al companiei Naționale de Scent poate fi alegerea potrivită. Este SCHUND SCHIGHT SCHIGHT, care vine în dimensiuni de 2 uncii, 4 uncii și 16 uncii. Acest lucru ar trebui să-l oprească de la urmărirea traseelor ​​skunk. Crede-mă, acest lucru va plăti în viitor.

Vanatoare placuta!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce sparge mirosurile pentru câinii de vânătoare