Cum să vă hrăniți pity pythons

O minge Python

Ball Pythons fac șerpi excelent pentru animalele de companie pentru ambii entuziaști de șarpe începător și mai mulți proprietari experimentați care se bucură de variația morfurilor de culoare. Dar o preocupare comună între Ball Python Proprietarii de pretutindeni primesc șarpele lor de companie să mănânce în mod regulat.

Ce mănâncă pythii mingea?

Ball Pythons, ca și alți șerpi, mănâncă dimensiuni diferite de pradă, în funcție de cât de mari sunt. Șerpii mai mici și mai tineri pot mânca greieri mari, dar ar trebui să mănânce în mod ideal pinkies și fuzzii până când vor crește. Pythonii adulți vor mânca șoareci adulți și șobolani atunci când ajung destul de mare. Unele entuziaști cu minge Python se simt puternic că trebuie să hrăniți doar diverse etape de viață ale șobolanilor pe tot parcursul vieții lui Python și să nu oferiți niciodată insecte sau șoareci.

De unde știi ce fel de pradă de a alege?

De obicei, un șarpe va consuma cu ușurință pradă la fel de largă ca cea mai largă parte a șarpelui tău. Prin urmare, dacă mijlocul corpului său este de un centimetru, el ar trebui să poată consuma un șoarece mare, care este de un centimetru fără probleme. Cu acea fiind spus, unii șerpi preferă o pradă mai mică și este posibil să aveți nevoie să experimentați cu dimensiunea de pradă pentru a vedea care preferă. Hrănirea pradă care este prea mare va duce la regurgitare sau chiar în pradă care se blochează în gură sau esofag. Când aveți îndoieli, hrăniți opțiunea de pradă mai mică, mai degrabă decât cea mai mare.

Cât de des ar trebui să vă hrăniți mingea Python?

Șarpele dvs. poate fi cel mai bun pentru a răspunde la această întrebare pentru dvs., dar de obicei un șarpe adult (peste un an de vârstă) va mânca o dată la 10 până la 14 zile. Șerpii mai tineri ar trebui să mănânce mai des, deoarece încă mai în creștere.Ei ar trebui să mănânce cel puțin o dată pe săptămână sau chiar o dată la 5 până la 6 zile în timp ce crește. Dacă șarpele dvs. nu vrea să mănânce săptămânal, este bine să așteptați mai mult să-l hrănească din nou data viitoare. De asemenea, dacă șarpele dvs. pare să fie supraponderal (coada ar trebui să conștient încet într-un punct, nu are o schimbare bruscă în lățime de la aerisire la vârf), ar trebui să așteptați mai mult între hrănirea pentru a preveni problemele obezității.

De ce mingea ta poate să nu vrea să mănânce

În afară de condițiile medicale majore, șerpii pot refuza să mănânce pentru o multitudine de motive. Fiind prea rece este o problemă comună pentru multe pitoane de bilă de companie, în special în lunile de iarnă, dar este ușor corectată prin furnizarea unei lumini de căldură.

Paraziți intestinali poate provoca șarpele dvs. să nu se simtă bine sau să nu câștigi greutate. O examinare anuală fecală este recomandată pentru a vă scula șarpele pentru o povară grea de pinworms, coccidii sau alți paraziți intestinali care ar putea fi necesar să fie tratați cu Dewremers.

Dacă mingea dvs. Python este pe punctul de a vărsa, atunci nu va fi mâncat până când totul se face să scape de pielea veche. Semnează șarpele dvs. este pe punctul de a arunca o apariție a pielii și a ochilor lapte.

Stresul este un motiv adesea trecut cu vederea de ce șerpii nu vor mânca. Noi carcase, alți șerpi din incintă sau prea multă manipulare pot provoca mingea dvs. Python să fie stresată și nu doriți să mâncați.

Diferențele de pradă vor provoca, de asemenea, un șarpe pretențios pentru a nu mai mânca. Mirosul, mărimea, dacă pradă este viu, proaspăt ucisă sau înghețată și apoi dezghețată, felul de pradă și chiar culoarea pradă poate determina dacă șarpetul tău va lua în masă.

Cum să-ți faci mingea Python să mănânce

Dacă ați explorat deja motivele pentru care mingea dvs. Python nu mănâncă (și să facă orice modificări posibile, inclusiv felul de pradă oferit sau a crescut temperatura în incintă), există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă mânca șarpele. Dar asigurați-vă că vă hrăniți șarpele într-un recipient de alimentare (separat de incinta regulată) și acoperă acel recipient cu un prosop pentru a împiedica distragerea șarpelui în timp ce el ar trebui să mănânce.

În primul rând, dacă ați achiziționat recent mingea Python și el nu a mâncat pentru dvs. încă asigurați-vă că vă hrănești același element de pradă ca proprietarul anterior, magazinul de animale de companie sau crescătorul în care ai șarpe de la. Schimbări subtile în pradă pot descuraja un șarpe de a vrea să-l mănânce.

În al doilea rând, dacă prada este pre-ucisă, asigurați-vă că este cald. Ați putea realiza acest lucru prin plasarea pradă în apă fierbinte pentru un minut sau două dacă nu a fost ucisă proaspăt.

Dacă mingea ta încă nu mănâncă, încercați să tăiați pradă pre-ucisă deschis pentru a expune sângele și pentru a atrage șarpele cu mirosul. Folosind clești lungi, hemostate sau hrănirea forcepsului pentru a încurca și a urca mâncarea în fața șarpelui dvs. poate fi de asemenea utilă, mai ales dacă mingea dvs. preferă să mănânce pradă viu. Înmuierea pradă pre-ucisă într-un bulion de pui scăzut sau no-sodiu, poate ajuta la adăugarea unui miros atractiv și la alimente.

Dacă ați încercat toate trucurile de mai sus și Ball Python încă nu va mânca, scoateți-l verificat de un exotic veterinar. Veterinarul dvs. poate recomanda hrănirea forței în funcție de cât de vechi este șarpele, ceea ce este scorul corpului său și cât timp a dispărut fără să mănânce. Forța-hrănire este simplă, dar trebuie să fiți atenți să evitați rănirea colții de șarpe.

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ball Pythons. Banfield Pet Hospital, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă hrăniți pity pythons