Deputații din marea britanie încearcă să condamne această afacere de canină barbară

Titlul Marea Britanie =

În Statele Unite și multe alte țări din lume, gândul de a mânca carnea canine este grotesc. Este văzută ca un comerț barbar care este brutal și crud. În America ne iubim animalele de companie și ne gândim la ele ca membri ai familiei noastre, dar în unele părți ale lumii animalele domestice pe care le vedem ca animale de companie sunt văzute doar pentru capacitatea lor de a să ofere susținut la oameni. Membrii Parlamentului (MPS) din Regatul Unit caută să interzică activitatea de a vinde câini pentru carne.

Guvernul britanic va scrie cu ambasadele țării în țările în care este consumată carnea de câine. Ei îi vor îndemna să sporească eforturile de a pune capăt comerțului. În cadrul unei dezbateri commons, ministrul Oficiului de Externe James Duddridge a făcut angajamentul de a scrie scrisorile, pe măsură ce deputații au descris comerțul cu carne de câine ca fiind "dezgustător" și "inumane". Chemat o tradiție în multe țări, comerțul cu carne de câine a fost foarte protestat în ultimii ani.

Legate: Abuz de câine: Să rezolvăm acest lucru, un câine la un moment dat

Rob flerolo, MP MP, spune că tradiția unei țări nu poate fi folosită ca o acoperire pentru practicile barbare. El a cerut o acțiune specifică pentru a opri festivalul de carne de câine care se desfășoară în china de sud-vest în fiecare an. Dacă vă amintiți, Festivalul de la Lychee și Dog Carne, ținut la Yulin în provincia Guangxi din China, au declanșat multe proteste mari când a fost reținută în iunie. Se spune că 10.000 de câini au fost sacrificați la festival. Locuitorii și vânzătorii care participă la festival pretind că caninii sunt uciși într-o calea umană.

La o dezbatere de afaceri de backbench în commons, domnule. Flello și-a rezistat frumos, spunând:

Nu cred că este, în general, rolul acestei case de a spune societăților în străinătate ceea ce ar trebui și nu ar trebui să facă pe baza sensibilităților occidentale. Dar nu putem permite ca tradiția să fie folosită ca un ecran de fum pentru practicile care sunt barbare, crude, inumane, dezgustător - alegeți orice cuvânt pe care îl puteți alege și nu se va apropia de ceea ce discutăm astăzi aici.& # 8221;

Regatul Unit

Nu pot fi de acord cu domnul. Flerlo mai mult. Poate că nu este dreptul guvernului britanic sau al unui guvern pentru care să spună o altă țară ceea ce ar trebui să facă pe baza opiniilor societății occidentale. Cu toate acestea, atunci când practica este crudă și inutilă, trebuie făcut ceva.

Din ce în ce mai multe cercetări se fac în fiecare zi care se dovedește abilitate cognitiva din canini. Câinii fac deja atât de mult pentru a ajuta oamenii, și ne pregătim să facem mai multe lucruri în fiecare zi. Caninii ne ajuta să urmăm criminali, să localizăm explozivi și să ajut la misiunile de căutare și de salvare. Ei au, de asemenea, abilitatea de a ne sprijini emoțional și de a ajuta oamenii cu dizabilități să facă nenumărate locuri de muncă.

Legat: Respectați-vă FIDO: echipament de antrenament pentru câini umane

Înțeleg platforma drepturilor animalelor și există multe specii pe această planetă care nu sunt tratate în mod corespunzător, dar acest articol este despre problemele canine - mai precis Comert cu carne de canin. Câinii sunt mai mult decât animale simple care servesc un scop. Ei pot face atât de multe lucruri uimitoare și să-i ridice și să le sacrifice pentru că carnea este un comerț dezgustător care este barbar și rău.

Această problemă nu este doar o singură parte. Există oameni care cred că singurul animal care servesc este să hrănească oamenii. Este lanțul alimentar și acesta este singurul mod în care îl văd.

Este dreptul guvernului unei alte țări de a spune că aceste practici sunt greșite? Simon Hare, Deputatul conservator, și-a exprimat simpatia pentru mișcarea lui Flello, dar și-a avertizat împotriva pericolelor pe care le-ar putea aduce aceste acțiuni, spunând că, dacă deputații britanici iau "ruta imperialistă", aceștia pot obține rezultatul dorit, dar ar putea fi foarte bine urmat de " Foarte feroce."

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Deputații din marea britanie încearcă să condamne această afacere de canină barbară