Profilul de rasă de aur retriever

Retrieverul de Aur, cunoscut și sub numele de Aur, este unul dintre cei mai populari caini din Statele Unite. Acestea sunt în prezent clasate pe 3Rd Pe scara de popularitate a Clubului Kennel American.

Profilul de rasă de aur retrieverCu zâmbetul lor iubitor, ochii adânci și exuberanța stupidă, retrieverii de aur au făcut familii din întreaga lume se bucură de avantajele de a avea un câine de familie. Acestea sunt considerate a fi o rasă mare cu energie medie, astfel încât au nevoie de o familie care este activă și capabilă să-și încorporeze câinele în rutina și activitățile zilnice.

Acești câini nu fac bine când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp. Ei se bucură de petrecerea timpului cu familia lor și Mergând pentru aventuri. Dacă vă bucurați de înot, drumeții, ciclism sau mers pe jos cu câinele dvs., retrieverul de aur va fi o potrivire bună pentru familia dvs.

Fanii acestei rase iubesc aspectul inconfundabil al aurului și natura lor afectivă. Un agent de aur se va face cunoscut atunci când vizitatorii ajung la casa ta, dar nu-l va duce mult să se încălzească până la noile fețe. Acești câini iubesc să se joace cu oameni și să primească atenție.

Profilul de rasă de aur retriever

Profilul de rasă de aur retriever

Caracteristicile principale ale retrieverilor de aur

Aceste câini mari de rase fac animale de companie de familie mari. Ei se bucură de a fi în jurul copiilor și înmuierea toată atenția pe care o pot obține. Nu este cu adevărat de mirare că sunt una dintre cele mai populare rase de câine.

Retriverii de aur sunt inteligenți, făcându-i ușor să se antreneze. Îi place să aibă un loc de muncă de făcut, motiv pentru care sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit ca câini de serviciu. Natura lor iubitoare perechează perfect cu inteligența lor ridicată pentru a face ca aceasta să creeze un mare candidat pentru un câine de lucru.

Mulți proprietari iubesc haina frumoasă, lungă. Este cu siguranță unul dintre trăsăturile lor distinctive, totuși, aceasta necesită o mulțime de îngrijire. Fără periaj zilnic și întreținerea corespunzătoare, stratul de câine poate deveni matuit și încurcat foarte repede.

Dimensiunea retroverilor de aur

Retrieverii de aur fac parte din categoria mare de rasă. Ei pot sta între 21 de ani.5 până la 24 de centimetri înălțime la umăr și poate cântări între 55 și 75 lbs. Ca toate celelalte rase, femelele tind să fie la dimensiunea mai mică a scalei comparativ cu bărbații.

LIFEPAN DE RETURNARE AUR AUR

Multe lucruri pot afecta cât timp va rămâne însoțitorul dvs. cu dvs. - cât de bine este exercitat, cât de mult mănâncă și chiar genetica. Majoritatea prejudiciilor de aur vor trăi până la vârsta de 10-14 ani. Păstrarea câinelui în formă optimă poate adăuga câțiva ani în viața sa, lăsându-l să devină obezi poate dura ani de pe ea. Cu atât mai puțină tulpină pe care o are pe corpul său, mai fericită și mai sănătoasă va fi.

Caracteristicile fizice ale retrieverilor de aur

Retrieverii de aur sunt numiți astfel încât toți au colorarea unui strat de aur. Haina lor de aur poate veni în multe nuanțe diferite, dar va fi de o nuanță de aur. Hainele lor, atâta timp cât sunt îngrijite în mod corespunzător, sunt lucioase, strălucitoare și elegante. Straturile lor pot fi, de asemenea, drepte, fie ondulate. Unii recuperați de aur au păr mai lung decât alții.

Profilul de rasă de aur retrieverO caracteristică pe care toți o au este un strat dublu; un strat exterior de apă, care este dens și un substrat gros, care va ajuta la menținerea caldă în vremea mai rece. Aceste straturi combinate vor ajuta la menținerea murdăriei și a resturilor de pe pielea câinelui și, de asemenea, face ca apa doar să scadă de pe blană.

Articol conex: Profilul de rasă labrador retriever

Retrieverii de aur au un craniu larg, dar niciuna dintre oasele lor nu va iesi. Au un design aerodinamic pentru capul lor. Botul lor este lungimea medie și se amestecă ușor în craniul lor.

Când priviți în fața unui retriever de aur, ar trebui să vedeți un câine fericit care caută niște iubire și care este dornic să vă rog. Veți vedea un câine care se va bucura de o anumită afecțiune. Când vă uitați în ochii lor, ei vor părea a fi alertă și încrezătoare în sine. Ochii de aur au ochi maro destul de mari, care te fac doar să vrei să te îndrăgostești de ei.

Capetele lor stau pe un gât de lungime medie care se usucă în umerii lor. Gâturile lor ar trebui să fie robuste și musculare și capabile să se ocupe de piesa și de a lucra. O fălcile de retrivere de aur sunt puternice și sunt capabile să tragă la copaci, anvelope sau orice altceva pe care le aveți pentru ei să joace și să lucreze cu.

Retrieverul de aur are un corp elegant. Ele sunt puternice, dar nu ar trebui să fie robuste, sau să aibă un piept de baril. Ei vor avea o lungă lungă, dreaptă înapoi cu picioarele care sunt drepte și subțiri. Dewclaws lor ar trebui să rămână pe. Picioarele lor sunt dimensiuni medii și vor avea tampoane groase pe ele.

Ei au o coadă lungă lungă, care va avea o mulțime de păr de păr care va ieși din ea. Va fi fan. Când sunt alertă sau în acțiune, ar trebui să fie la nivel cu spatele sau cu o ușoară curbă. Coada nu ar trebui să se curbeze niciodată peste spate. Când se află în repaus, se poate închide. O coadă de aur va fi groasă la bază și este oprită la un punct la sfârșit.

Aranjamente de viață pentru retrieverii de aur

Retrieverii de aur sunt un câine de energie medie. Au nevoie de o casă care este activă și vor avea o mulțime de timp pentru a fi în jurul familiei lor. Sunt cele mai potrivite pentru single-urile active, cuplurile și familiile tinere. Acestea ar trebui să fie incluse în toate evenimentele dvs. de familie.

Acești câini sunt cea mai potrivită pentru o casă în care cineva va fi acasă cu ei cele mai multe zile.

Retrieverii de aur nu le place să rămână singuri pentru perioade lungi de timp. Ei iubesc să fie capabili să meargă cu tine când trebuie să pleci. Ei nu vor nimic mai mult decât o mașină de familie frumoasă sau să iasă pentru o excursie.

Retrieverii de aur pot trăi în orice condiție de viață - oraș, suburbie sau rural - asigurați-vă că ei cunosc limitele lor și le dau exerciții zilnice pentru a le menține fericiți.

Profilul de rasă de aur retriever

Cel mai cunoscut fapte de retriever de aur

Retrieverii de aur se află în familia de rasă mare și sunt doar urși mari, iubitoare. Ei doresc dragoste și afecțiune și doresc doar să fie aproape de tine. Retrieverii de aur doresc doar dragoste - dragoste de la tine, dragoste de la alte persoane, dragoste de la alte animale, dragoste de oriunde o pot obține.

Această rasă vrea să fie aproape de oameni și să se bucure de un timp bun de joc, un pat, sau să fie doar cuddled pe canapea. Oriunde v-ați afla este locul în care vor să fie. De asemenea, ei se bucură de a fi în jurul altor animale. Aceasta este o rasă excelentă pentru proprietarii de câini cu alți canini sau pisici în casa lor.

Retrieverii de aur sunt născuți socialiști. Vor să fie în jurul tuturor. Dacă vor fi lăsați singuri, vor merge și vor găsi pe cineva care să-i ducă cu afecțiune și cu fața lor iubitoare și o personalitate ușoară, nu este greu pentru ei să găsească pe cineva care să-i dea atenția pe care o caută.

Indiferent de ceea ce face Retrieverul de Aur, sunt buni la asta.

Ele sunt foarte inteligente și rapide de învățat. Retrieverii de aur sunt fantastici ca câini de lucru. Multe dintre locurile lor de muncă includ câini de ghid sau terapie, locuri de muncă de căutare și salvare și sniffing de droguri. De asemenea, sunt folosite în timp ce Vânătoare pentru recuperare, Prin urmare, numele.

Goldens sunt, de asemenea, înotătorii fantastici, astfel încât aceștia pot fi învățați să facă diferite locuri de muncă în apă, de asemenea. Dacă sunteți în căutarea unui câine pe care îl puteți lucra cu o pregătire de agilitate sau o ascultare competitivă, aceasta este o rasă pentru a privi.

Acest câine are nevoie de un loc de muncă, așa că asigurați-vă că îi dați unul. Chiar dacă primește ziarul sau trezind copiii dimineața, Retrieverii de Aur Scot să vă rog. Cei mai buni retrieveri de aur sunt dobândirii de aur obosiți.

Profilul de rasă de aur retrieverAceastă rasă trebuie să aibă ceva în gura lor - o minge pe care doresc să o joace, un ziar pe care tocmai l-au adus, sau un os la GNAW pe. Dacă nu au ceva sigur că sunt a permis să mestece, S-ar putea să aflați că vor veni cu propria lor jucărie de mestecat, care ar putea include pantofii, mobilierul sau jucăriile pentru copii.

Învățați-vă retrieverul de aur ceea ce este acceptabil să mestecați este foarte important, deoarece el va dori ceva pentru a mesteca sau doar pentru a purta în gură. Asigurați-vă că aveți o mulțime de jucării care sunt durabile și puse la dispoziție pentru el.

Dacă căutați un câine de pază înfricoșător, continuați să căutați. Dacă sunteți în căutarea unui câine care vă va informa că cineva este în curtea dvs., dar și le dați un salut fericit, atunci acesta este canina pentru dvs. Goldens sunt mult mai probabil să coacă în întâmpinare în timp ce se apropie de un străin pentru a obține un pat. Veți ști că cineva este în curte, dar nu sunt foarte probabil să fie speriați.

Citire suplimentară: 14 cele mai bune câini și rase care sunt câini de protecție bun

Dacă vă întrebați dacă aveți mai mulți câini în casa dvs., Retrieverul de Aur vă va spune, "Sigur! Aduceți-i! Îmi plac prietenii noi!& # 8221; Recuperarea de aur sunt foarte pasivi și doresc doar să se distreze. Ei se pot înțelege cu aproape orice alt câine. Chiar și câinii care pot avea tendința de a fi agresivi ar trebui să fie bine cu un retriever de aur, atâta timp cât sunt introduși în mod corespunzător și în siguranță.

Având mai mulți câini în casă, se pot asigura că sunt întotdeauna obosiți să se joace cu prietenii lor. Doar asigurați-vă că nu există nimic pe podea care poate fi rupt în timp ce se joacă. Retrieverii de aur pot beneficia, de asemenea, de a avea un frumos frumos împrejmuit în curtea din spate, unde au o mulțime de spațiu pentru a sări și a sări în jur.

Te gândești să ai alte animale din casa ta, pe lângă câini? Cum ar fi pisici, iepuri sau chiar țestoase? Retrieverul de aur nu-i pasă ce sunt noi prieteni, atâta timp cât sunt prieteni. Asigurați-vă că oferiți introduceri corecte animalelor mai mici. Aurul dvs. trebuie să știe că acesta este un prieten și nu, nu este alimente.

Au fost, de asemenea, multe recuperări de aur care au avut 15 minute de faimă pe ecranul mare. Cea mai mare serie de filme bine-cunoscute pe care le veți găsi că este plină de recuperări de aur este Air Bud serie. Au jucat baschet, fotbal, au călătorit în întreaga lume și chiar găsite Santa Claus. Acești câini au avut o recepție atât de mare că ei continuă să facă noi filme cu rasa.

Golden Retriever Istoric

Începând cu anul 1835, Lord Dudley Marjoribanks, Primul Lord Tweedmouth, a început să reproducă un câine care ar fi un mare retriever în timp ce vânea. El a vrut, de asemenea, un câine, care ar fi un bun însoțitor în casă.

Domnul Dudley Marjoribanks este cel mai frecvent denumit Tweedmouth. El deținea o proprietate numită Guisachan (pronunțat gooeesicun) lângă Inverness în Highlands of Scotland. Folosea statele și spanii comuni ai timpului pentru vânătoarea lui, dar a găsit că dorea un câine mai atent la stăpânul lor decât ceea ce făceau acești câini.

În 1868, Tweedmouth a luat un câine numit NOus, care a fost un retriever galben acoperit (un descendent al micului newfoundland și a rasei labrador anterioare folosite de pescar) acasă pentru a rasa cu câinele său Belle, care era un spaniel de apă Tweed. Această rasă a dispărut de atunci.

Belle a venit dintr-o rasă care era dornică să recupereze în timpul vânătorii și a fost, de asemenea, un mare însoțitor în casă. În 1871, Nus și Belle au fost crescuți pentru a doua oară.

Profilul de rasă de aur retrieverTweedmouth ar păstra puii galbeni din aceste gunoi să continue să lucreze la el Programul de reproducere. Celelalte cățelușe ar fi în mod normal date prietenilor și familiei. Puiile galbene pe care le-ar păstra el să continue reproducerea cu alte retrieve ondulate sau acoperite cu apartamente, alte spanieluri de apă Tweed și un setter roșu. Întotdeauna și-a păstrat câinii că dorea să continue reproducerea și să-i dea pe ceilalți.

Până la anii 1900, fiii lui Domnul Tweedmouth au adus primii recuperați de aur în America. Ei nu au fost înregistrați la canisme la acel moment. Cu toate acestea, ei au fost apreciați pentru abilitățile lor în a fi un mare bun când a scos vânătoare și, de asemenea, pentru temperamentul lor bun în interiorul casei. Apoi au continuat să fie mari concurenți în spectacole de câine și concursuri de ascultare.

În 1904, Don de Gerwyn, un descendent acoperit cu ficat al stocului Tweedmouth a câștigat studiul internațional Gundog League. El este unul dintre cei mai cunoscuți câini din linia sa pentru această realizare. În 1908, retrieverii de aur, cunoscuți ca straturi plate (aur), au avut primul debut în Anglia la spectacolul Palatului Crystal.

În 1911, Clubul Kennel al Angliei le-a recunoscut drept "retriever - galben sau aur". Numele lor a fost mai târziu schimbat la "Retriever - Golden" în 1920. În 1925, Clubul American Kennel a recunoscut retrieverul de aur. În iulie 1977, Clubul American Kennel a avut primul campionat de ascultare. Primii 3 câini pentru a atinge titlul de campion au fost toți retrieverii de aur.

Au existat mulți recuperați de aur care au petrecut timp în lumina reflectoarelor. Câțiva dintre acești câini au petrecut timp pe seturile de "legat de casă", "Bud de aer" și spin-off-urile lor, precum și emisiunea TV "Casa completă."

Un aur numit Liberty și-a petrecut timpul să se joace la Casa Albă cu președintele Gerald Ford. Era un dar de la fiica lui Ford, Susan. Libertatea a petrecut cea mai mare parte a timpului ei în biroul oval sau jucând în piscinele la Camp David.

Profilul de rasă de aur retriever

Retrieveri de aur Sănătate generală și afecțiuni comune

Retrieverii de aur ca un întreg sunt foarte sănătoși. Există câteva probleme care pot apărea cu ei, iar câinii sunt mai predispuși la aceste probleme decât altele. Întotdeauna asigurați-vă că treceți printr-un crescător de reputație care își ecranează câinii pentru aceste probleme genetice.

Displazie de șold este o problemă obișnuită care poate apărea în retrieverele de aur. Aceasta este o tulburare genetică care este cauzată atunci când coapsa nu se află în soclul șoldului în mod corespunzător. Acest lucru poate provoca mult disconfort și le împiedică să se îmbogățească. Artrita severă poate apărea, dar poate fi corectată cu o intervenție chirurgicală costisitoare.

Impreuna cu Hip displazia este Cot dispăsia, care pot apărea și. Aceasta este atunci când articulațiile din picior nu se aliniază în mod corespunzător și pot aluneca din soclu.

Retrieverii de aur sunt uneori menționați în domeniul veterinar ca retrievere de cancer. Ei sunt cunoscuți pentru obținerea multor forme diferite de cancer. niste Forme de cancer care sunt comune sunt hemangiosarcom, limfosarcom, tumorile celulelor catargi și cancerul osos.

Tratamentele de cancer pot deveni foarte costisitoare și pot provoca o scurgere financiară și emoțională asupra dvs. și a familiei dvs. Asigurați-vă că aveți o mulțime de verificări cu veterinarul dvs. pentru a prinde orice semne de cancer cât mai curând posibil.

Retrieverii de aur pot avea o problemă în inima numită, Stenoza subaortică. Aceasta este atunci când aorta îngustă restricționarea sângelui care este îndepărtat de inimă. Acest lucru poate fi de obicei detectat în stadiile incipiente ca un mic murmur. Din păcate, sa știut că provoacă moartea bruscă și instantanee în canini, inclusiv câini care sunt la începutul anilor lor. Asigurați-vă că ați verificat inima la toate vizitele dvs. anuale pentru a prinde semne timpurii.

Cataractă timpurie sunt cunoscute ca fiind o problemă în retrieverii de aur. Aceasta este, în mod normal, o problemă genetică, deci asigurați-vă că părinții au fost testați pentru cataractă înainte de a vă cumpăra noul catelus. Părinții catelului ar trebui să fie înregistrați și certificați cu Fundația Canine Eye Registry. Veți găsi mai multe informații despre acest lucru mai târziu în acest profil de rasă de aur retriever.

Profilul de rasă de aur retriever

Cum să mireze un retriever de aur

Retrieverii de aur au un repellent de apă strat dublu strat care este dense. Acești câini vărsați, vărsați și vărsați. Pentru a păstra cantitatea de păr care va zbura în jurul casei dvs., asigurați-vă că faceți periaj zilnic. Cu subactul lor, veți dori să faceți chiar și periaj dublu pe zi în timpul schimbării anotimpurilor.

Veți dori să vă culcați retrieverul de aur aproximativ o dată pe lună pentru a-și păstra haina curată și scăpați de orice resturi care pot fi blocate în ea. După o înot în lac sau piscină, asigurați-vă că îl spălați cu o apă proaspătă pentru a scăpa de murdărie, resturi sau clor care pot fi dăunătoare pentru haina lui.

Urechi

Retrieverii de aur au fost pliate peste urechi, ceea ce poate provoca o mulțime de probleme cu infecții și bacterii urechii dacă nu sunt verificate în mod regulat. Asigurați-vă că după ce ați terminat înotați Ștergeți urechile cu o cârpă moale. Despre o dată o săptămână Verificați pentru construirea de ceară, roșeață sau un miros.

Puteți folosi o cârpă caldă și umedă pentru a șterge orice built-up de ceară. Puteți folosi un tampon de bumbac pe interiorul urechii, dar nu intrați niciodată în canalul urechii - acest lucru poate provoca mai multe probleme decât încercați să remediați. Dacă găsiți că câinele dvs. obține o cantitate extremă de acumulare în urechile sale, consultați medicul veterinar despre utilizarea unui deorser. Acești curățitori pot ajuta la reducerea cantității de construcție a ceară.

Nails

Retrieverul dvs. de aur nu poate să-și poarte propriile unghii cu doar exerciții fizice. Asigura-te ca clip sau măcinat unghiile în mod regulat. Nu ar trebui să puteți auzi unghiile Go Click, faceți clic pe, faceți clic pe când merge prin casă.

Dacă unghiile lor devin prea lungi, acest lucru le poate face să se spargă sau să se rupă. Chiar și mai rău îi este prins pe ceva și să se desprindă, acest lucru va însemna o excursie la veterinar pentru a obține cusături cel puțin.

Citirea suplimentară: Dremel vs. Safari vs. Epica: Compararea celui mai bun Clippers pentru câini pentru câini

Dinți

Profilul de rasă de aur retrieverÎngrijirea orală este foarte importantă pentru a ajuta câinele dvs. să-și păstreze toate dinții. Îți poți spăla dinții în mod regulat și folosește, de asemenea, produse de îngrijire, cum ar fi coarne și oase de vacă pentru a păstra placa și tartrul de a construi în sus. Denumirea tratează și mestecați nu sunt un substitut acceptabil periaj regulat, deşi.

Lucrul la placa suplimentară și murdăria care se blochează pe dinți îi vor ajuta să le păstreze sănătoși. Recuperarea de aur tind să aibă nevoie de ceva în gura lor, așa că asigurați-le că le-ați dat ceva care poate lucra la placă pe dinți în timp ce mestecă.

Obezitate

Obezitatea este o problemă foarte ușoară de a păstra în verificare și este, de asemenea, foarte ușor ca câinele dvs. să devină. Asigurați-vă că are o cantitate adecvată de exerciții fizice și nu o cantitate excesivă de alimente vă va asigura că aurul dvs. rămâne la o greutate sănătoasă.

Dacă retrieverul dvs. de aur este prea greu pentru cadrul său, poate provoca și mai multe probleme comune. Acest lucru va face greu pentru el să meargă și să se apropie.

Profilul de rasă de aur retriever

Cum să antrenezi retrieverii de aur

De când retriverii de aur vor crește pentru a fi astfel de câini mari, Este foarte important ca ei să aibă pregătire timpurie și să învețe cum să se comporte. Din fericire, ei sunt atât de dornici să vă mulțumesc că formarea acestora este, de obicei, destul de ușoară. Cu o anumită devoțiune față de dvs., precum și timpul dvs., un retriever de aur poate învăța foarte repede cablurile și va fi dornic să se deplaseze la următorul pas.

În timpul sesiunilor de antrenament lucrați la un loc de muncă pe care dvs. de aur îl poate face pentru dvs. Dacă vrei un animal de companie care va aduce și elibera, lucrează la asta. Dacă doriți ca câinele să facă căutare și salvare, lucrați cu ei Găsirea lucrurilor de la un miros.

Alte exerciții de antrenament bune sunt formarea de ascultare și agilitate. Aceste activități păstrează câinele dvs. stimulate mental și epuizat fizic. Ei îl vor ajuta să crească să fie o pooch bine rotunjită.

Dacă retrieverul dvs. de aur nu este instruit corespunzător, exercitat sau socializat, el poate fi foarte înfricoșător pentru adulții Skittish și unii copii. Nu este că câinele tău încearcă să-i sperie, doar că sunt atât de mari și este ușor în entuziasmul lor de a bate peste vârstnici, precum și copii.

Exercițiu

Retrieverul dvs. de aur necesită o stimulare mentală și fizică pe o bază zilnică. Ar trebui să-l exercitați cel puțin o oră în fiecare zi. În funcție de programul dvs., puteți rupe acest lucru până la câteva momente de exerciții diferite pe tot parcursul zilei.

Profilul de rasă de aur retrieverDeși catelul dvs. ar putea dori să meargă cu toată forța în timp ce joacă, trebuie să-ți păstrezi jocul în primii 2 ani. Plăcile de creștere se schimbă și se formează în primii 2 ani ai vieții sale, asigurându-vă că catelul dvs. nu sară prea mare sau că nu conduce toată forța pentru a menține plăcile de creștere de la schimbarea în mod greșit.

Când vă uitați la exerciții de făcut, ar trebui să faceți majoritatea fie în apă, fie pe iarba moale. Nu mergeți la jogging sau alergați cu puștiul dvs. încă. O plimbare plăcută pe trotuar nu-l va răni, încerci doar să eviți orice jolturi pentru corpul său.

Există multe exerciții diferite pe care le puteți bucura de tine și câinele dvs. Retrieverul de aur se va bucura de orice exercițiu pe care doriți să îl faceți, inclusiv drumeții, jogging, înot, agilitate, ascultare sau orice altceva despre care vă puteți gândi.

Căutați unii jocuri puzzle că poți să-ți dai câinele pentru acele zile ploioase când e greu să ieși afară. Stimularea mentală poate fi uneori la fel de obositoare ca exercițiu fizic pentru animalul dvs. de companie. Păstrați jocuri de puzzle în jurul că poate lucra când se plictisește.

Dacă toate celelalte nu reușesc, obțineți copilul sau copiii din cartier să vină și să se joace într-o zonă sigură de la drum. Poate da copiilor și câinele dvs. ore de divertisment.

Profilul de rasă de aur retriever

Ce să hrănească retrieverele de aur

Nutriția sănătoasă este foarte importantă pentru păstrarea Retrieverul tău de aur Lean, Trim și Sănătos. Când au mâncat, această rasă poate deveni obeză. Obezitatea canină provoacă o mulțime de tulpini pe articulațiile și organele câinelui. Acest lucru va crește șansele de a avea displazie de șold sau cot.

Păstrați-vă retrieverul de aur la alimente doar câinelui (cu atât mai mare gradul este mai bun) și să păstrați resturile de masă. Majoritatea producătorilor de hrană pentru câini au anumite tipuri de produse pentru diferite rase sau cel puțin pentru un câine mic versus câine mare.

Recomandat citit: Branduri de alimente scumpe: sunt în valoare de costul ridicat?

Va trebui să cumpărați alimente pentru câini mari. Veți dori, de asemenea, să aveți grijă de cantitatea de umpluturi care se află în marca de mâncare pentru câini pe care o alegeți. Du-te pentru carne peste boabe atunci când aleg dieta animalului tău. Retrieverul dvs. de aur ar trebui să obțină 2-3 cesti de mâncare pe zi, împărțiți în 2 mese.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur

Alegerea celor mai bune alimente pentru retrieverii de aur este crucială, deoarece va satisface nevoile individuale individuale individuale individuale ale câinelui. O conversație cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin vă va învăța despre cerințele corecte ale unei diete de aur și care dieta canine poate fi cea mai bună pentru FIDO.

Rețineți că toți retrieverii de aur vor avea nevoi nutriționale diferite, în funcție de vârsta, greutatea și orice condiții de sănătate pe care le pot avea. Aici sunt ponturi rapide pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru retrievere de aur:

  • Wellness Core Natural Hear Heat Dog Alimente uscateWellness Core Natural Hear Heat Dog Alimente uscate
  • Funda de Familie Gold Nutritionals Hrană pentru câini adulți
  • Merrick Granul gratuit Rețeta de mâncare uscată
  • Evanger`s cereale Free Meat Lover`s Medley Dog Dog Alimente
  • Varietatea naturii Instincte Heat Dog Dog alimente
  • Hi-tek naturals cereale gratuite pentru câini pentru adulți

Puteți găsi mai multe informații despre general Cele mai bune mărci de mâncare câine în această recenzie.

Cum sunt copiii de aur cu copii?

Retriverii de aur iubesc copiii. Sunt oameni și le place să joace; ce nu e de placut? Ei sunt, de asemenea, câini puternici și robusi, astfel încât ei pot lua toată dragostea pe care copiii mici o vor distruge. Ce zici de copiii mai mari? Retrieverii de aur cred că sunt fantastici! Copiii mai mari le dau pe cineva să arunce mingea!

În entuziasmul lor, retrieverii de aur pot uita că copiii mai mici nu sunt întotdeauna robusi pe picioarele lor. Ei pot să-i bată în ei, bătându-i peste ei. Încercând să-ți înveți câinele să fie atent în jurul copiilor și copiii mici pot fi importanți, dar, în timp ce copiii cresc, vor deveni în curând prieteni rapizi, deoarece aurul va dori să eticheteze de-a lungul oriunde copiii merg.

Profilul de rasă de aur retriever

În cazul în care pentru a adopta retrieveri de aur și pui de aur retriever?

Există trei moduri diferite de a dobândi Noul dvs. retriever de aur. Puteți trece printr-un crescător, un adăpost de adopție sau prin cluburi. Doar asigurați-vă că oricare auca pe care o alegeți selectați una care este reputațională.

Crescător

Căutarea unui crescător de reputație ar trebui să fie de cea mai mare preocupare atunci când căutați să achiziționați noul dvs. catelus. Căutați pe cineva care este interesat de tine, familia ta și cum trăiești. Vei Doriți un crescător care este interesat de bunăstarea puilor lor și unde vor fi plasate.

Crescătorii de renume vor asigura, de asemenea, că adulții sunt bine îngrijiți, că puii sunt bine socializați și că așternutul se află într-o zonă curată și sigură. Creditorul dvs. ar trebui să fie deschis și cinstit cu privire la diferitele boli care sunt genetice în Retrieverul de Aur și ar trebui să aibă mai multe teste diferite pe puii înainte de a le obține.

Aceste teste ar trebui să fie înregistrate la Fundația Ortopedică pentru animale (OFA). Testele ar trebui să includă displazia de șold și displazia cotului. Ei ar trebui să aibă, de asemenea, ochii lor testați prin Fundația Canine Eye Registry.

Puteți verifica dacă aceste teste au fost făcute și care sunt rezultatele lor Pe site-ul OFA. Rețineți că toate rezultatele sunt disponibile pe site-ul OFA, nu doar testele de trecere. Asigurați-vă că verificați ce este scorul înainte de a vă adopta noul catelus.

Puteți găsi mulți crescători de renume care sunt înregistrați la Clubul american Kennel. Un alt loc pentru a găsi crescători de reputație este la Clubul de Aur Retrieseri din America.

Adoptarea adăpostului

Din păcate, din mai multe motive diferite, retrieverii de aur nu pot rămâne întotdeauna în casa lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt câini răi sau chiar că este o problemă cu câinele.

Profilul de rasă de aur retrieverUnii ar fi putut intra în adăpost din cauza unei descompuneri în casă sau a trecerii unui iubit. Mulți dintre acești câini sunt minunați și au nevoie doar de o nouă casă pentru totdeauna. Și să ne confruntăm cu ea, puteți sări peste scena catelului făcând asta.

Există multe site-uri minunate pe care le puteți găsi și găsiți noul dvs. Companion și, bineînțeles, ar trebui să încercați să aflați cât mai multe informații cum puteți despre acești câini. De asemenea, veți putea vedea mai ușor dacă există probleme la câinii mai în vârstă. Hip displazia și alte implicite genetice vor fi mai proeminente într-un câine mai în vârstă.

Unele site-uri pentru a verifica sunt

Cluburi

Clubul de Aur Retrieseri din America este un loc minunat pentru a aduna informații despre unde să găsești și să achiziționezi noul dvs. retriever de aur. Acestea vă vor ajuta, de asemenea, cu orice întrebări pe care le puteți avea cu noul dvs. câine sau cu orice crescători. Ele reprezintă o resursă excelentă pentru a găsi crescători de reputație sau câini care au nevoie de ajutor.

Ce să te uiți?

Când vă achiziționați noul cățeluș pe care doriți să-l în primul rând, să rămâneți în primul rând de la Mills Puppy. Aceste locuri sunt doar în el pentru bani și nu-i pasă de bunăstarea câinilor sau unde vor fi plasate. Alte semne de mori de catelus sunt modul în care câinii sunt adăpostiți și câte gunoi sunt în mișcare în orice moment dat.

Alte semne sigure de rău sunt atunci când nu există documente disponibile pentru noul dvs. câine (dacă nu obțineți un câine de adăpost în anumite situații). Toate noi puii ar trebui să aibă fotografiile lor și să fie testate de vedeteri și profesioniști înainte de a putea fi eliberați.

Puii nu ar trebui să fie luați niciodată de mamele lor înainte de a ajunge la vârsta de 8 săptămâni. Ei au nevoie de acest timp pentru a învăța abilități de socializare adecvate și, de asemenea, au timp pentru toate controalele lor. Asigurați-vă că vizitați veterinarul dvs. în câteva zile de la obținerea noului dvs. câine. Ei vor putea să meargă peste puii și să-și verifice sănătatea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul de rasă de aur retriever