9 Motive pentru a pune afacerea dvs. De reproducere a câinilor pe facebook

9 motive pentru a pune afacerea dvs. de reproducere a câinilor pe Facebook

Un crescător de câini a spus odată: Un crescător ar trebui să-și arate câinii, făindu-și câinii, jucându-și câinii, sau își vândă câinii. Ei bine, acest lucru ar putea fi adevărat într-o anumită măsură, iar Facebook vă poate ajuta să vă mai bine succesul dvs. global ca un crescător de câini responsabili.

Băierii buni trebuie să obțină vizibilitate online și offline

Cresterii câinilor uită adesea importanța promovării câinilor lor și a tuturor eforturilor depuse în reproducere. Oamenii nu găsesc un crescător bun din greșeală sau accidental. Cei care cred că crescătorii mari de câini nu trebuie să-și facă publicitate litters sunt complet greșite.

Acești crescători își promovează așternutul, poate că, prin anunțurile obișnuite clasificate, dar cheltuiesc mult timp și bani pe spectacole de câini, evenimente și concursuri. De cele mai multe ori le costă mult mai mult decât scrierea anunțurilor, deci de ce cheltuiesc atât de mult? Pentru a obține vizibilitate și a construi o mare reputație. Acest lucru va crește, în consecință, profiturile și va arăta industriei cât de bune sunt abilitățile lor de reproducere.

Există o modalitate mai ușoară de a pune calea crescătorului dvs. și poate completa cu siguranță orice altă promoție pe care o executați în prezent.

1. Reach-urile Facebook este fără limite și fără margini

Probabil că sunteți pe Facebook, sunt pe Facebook și destul de mult întreaga lume este pe Facebook sau cel puțin, va fi. Este un loc minunat care să-i placă și acum, ca un crescător de câini, este cel mai bun loc de văzut. Având oameni din întreaga lume, dar și dintr-un oraș de lângă ușă, aprecierea abilităților de reproducere este puternică. Nu puteți avea propria pagină Facebook pentru a vă arăta câinii, așternutul și sportul câinilor.

2. Conectează-te cu un grup vizat de persoane cu grupuri Facebook

Facebook Group Bulldogs francez în Marea Britanie
Pagina de start a grupului Facebook & # 8220 de buldoguri franceze în Marea Britanie & # 8221;

Unul dintre principalele motive pentru a vă alătura grupurilor Facebook este vizibilitatea și rețelele pe care le oferă în mod constant. Grupurile Facebook sunt comunități de oameni adunați în jurul unui interes comun, iar în orice zi, membrii vor posta statuse, articole, anunțuri de vânzare, fotografii etc., la care pot răspunde și alte membri. Este versiunea Facebook a bordului vechi de mesaje vechi.

Majoritatea grupurilor sunt închis, ceea ce înseamnă că va trebui să vă alăturați grupului înainte de a vedea toate activitățile care se desfășoară în acest grup. Înainte de a vă decide să vă alăturați unui grup, asigurați-vă că măsoară bine împotriva câtorva criterii cheie: membrii activi, o descriere bună și spamul scăzut. Puteți lăsa un grup în orice moment, așa că încercați doar cu câteva și lăsați-le pe cei care nu sunt neplăcuți.

Există grupuri pentru iubitorii de câini, dar și pentru rasele precise și chiar pentru rasele specifice dintr-o anumită locație, cum ar fi: & # 8220;Proprietarii și crescătorii de câini germani din Texas.& # 8220;

3. Cele mai bune actualizări merg foarte repede

Toți cei care se găsesc pe Facebook Video, fotografii sau articole scurte care au apărut pe newsfeed-urile care se laudă cu mii de plăci, acțiuni și comentarii. Crede-mă, se poate întâmpla oricui, atâta timp cât vă oferiți conținut prietenos cu Facebook!

Oamenii cum ar fi, comentați și împărtășiți cu angajarea actualizărilor, astfel încât să vedeți ce funcționează cu lista dvs. de prieteni și în grupuri, sunteți activi și replicați rețeta cu propriii câini. Pozele drăguțe câine și catel sunt întotdeauna o lovitură, iar videoclipuri scurte de trucuri neobișnuite sau situații particulare de lucru mereu minuni!

4. Facebook acum permite anunțuri clasificate

Facebook vă permite acum să
Facebook acum vă permite să vindeți ceva și # 8221;

Recunoscând că mulți membri folosesc grupuri pentru a vinde și comercializa articole la nivel local, Facebook a lansat o nouă caracteristică a grupurilor active de vânzare: Vinde ceva Tipul postului - completează sondajul deja popular, tipurile de fotografii și videoclipuri.

Acest lucru face Facebook o piață mare pentru crescătorii de câini care doresc să-și facă schimb de câini, dar chiar și echipamentul folosit. Ca pe orice site de anunțuri clasificate, trebuie să fiți atenți dacă sunteți cumpărător ca Facebook nu execută nici un cec pe vânzători și elementele care sunt vândute, indiferent dacă sunt câini sau obiecte.

Unii oameni îl văd ca o nouă deschidere norocoasă pentru fermierii catelului, dar o văd ca o oportunitate pentru crescătorii responsabili pentru a arăta și a găsi cumpărători de mare.

5. Facebook vă spune totul despre publicul dvs

Exemplu de o pagină Facebook Insights
Exemplu de o pagină de informare Facebook.

Am auzit multe despre Facebook fiind intruziv, dar ca crescători de câini și proprietari de afaceri, putem cunoaște publicul nostru ca niciodată înainte. Perspectivele oferite de Facebook pe urmașii dvs., fanii și Chiar este o resursă fără fund. Vârsta, sexul, locația, interesele, cum ar fi surse, frecvența vizitelor, postarea la îndemână, accesul pe tip de post, utilizatorii angajați, referințele externe, accesul organic și plătit și zeci mai mult.

Cunoscând cine este plăcut, citirea și angajarea cu dvs., puteți oferi un conținut mai bine adaptat, care va fi relevant pentru publicul sau segmentul dvs. special al publicului.

6. Facebook Dark Posts sunt arma dvs. secretă

Facebook Post Creation și exemplu
Exemplu de o creare și aspectul postului întunecat.

Social Media au deschis mai multe uși decât ne-am imaginat vreodată, dintre care multe oferă crescători de câini și alți proprietari de afaceri cu posibilități și oportunități nelimitate.

Posturile întunecate Facebook sau posturile nepublicate sunt foarte simple de înțeles. Ca și numele, ele sunt postări simple Facebook, la fel ca actualizările de stare pe care le împărțiți online în fiecare zi, iar aceștia au un link în ele, împreună cu o imagine. Obțineți să scrieți actualizarea, alegeți linkul și imaginea, este foarte simplu.

Cu toate acestea, spre deosebire de o actualizare obișnuită, un post întunecat sau nepublicat nu se va afișa pe pagina dvs. Facebook, în schimb, va apărea pe feedurile de știri ale unui grup foarte vizat de oameni, ca a Postare sugerată. Puteți viza persoanele care utilizează zeci de criterii, inclusiv ce pagini le plăceau (sugestii, concurenții) și îngustați-o la ce interese au, cum ar fi Puppies sau chiar mai precis, Labrador ȘI Puppies.

7. Dați-vă urmașilor o modalitate de a rămâne în legătură cu dvs

În același mod un site vă permite să vă actualizați vizitatorii pe așternuturile dvs. și alte știri de reproducere a câinilor, o pagină Facebook vă va permite să vă actualizați instantaneu și intuitiv toți fanii dvs.

Și tu și știu de câte ori oamenii merg pe Facebook, așa că ai mai bine să-i hrănești cu niște poze bune ale câinilor tăi dormind, să mănânce, să joci, să danseze, să mănânce, latrat, etc. Ceva va face, pentru că acești oameni a plăcut pagina dvs., solicită actualizări!

8. Facebook este prietenos mobil

Facebook Statistici mobile
Utilizatorii Facebook (în milioane) pe dispozitive mobile vs desktops.

Un număr tot mai mare de utilizatori Facebook merge pe Facebook folosind numai dispozitivele mobile, tendința a început în 2012 și crește în fiecare trimestru. În același mod, oamenii care utilizează desktop-ul lor doar pentru a vă bucura de Facebook este în declin.

Ce înseamnă asta pentru tine? Ei bine, înseamnă că sunteți cu publicul dvs. oriunde ar fi! Paginile Facebook folosite pentru a primi atenția audienței lor o dată pe zi după muncă, ei primesc acum atenția în fiecare oră, la pauza de prânz și în timpul navetei. Dacă vă adaptați conținutul dvs. de Facebook într-o perioadă scurtă de timp, veți primi un angajament nelimitat de la adepții dvs.

9. Prietenii prietenilor tăi sunt prietenii tăi

Orice post pe care îl faceți acest lucru este plăcut sau comentat de o altă persoană va apărea pe feedurile de știri ale prietenilor săi. Este cuvântul modern al gurii, este puternic! Cu cât postați mai mult, cu atât mai mulți dintre cei care se bucură de actualizările dvs. ca ei, cu atât mai mulți prietenii lor vor ști despre tine și ca tine, și continuă să meargă. Efectul de bulgăre de zăpadă este asigurat.

Majoritatea crescătorilor câinilor încep cu foarte puțini plăcute pe pagina Fan Facebook. Dacă a ta arată ca un oraș fantomat, nu ești singur. Sysomos a eliberat un studiu superb în care au analizat peste 600.000 de pagini Fan Facebook și au arătat că doar 4% din aceste pagini de fan au avut 10.000 sau mai mulți fani - și numai 0.76% au 100.000 sau mai mult. Vedeți, într-adevăr nu sunteți singuri.

De asemenea, cantitatea nu înseamnă neapărat calitate. Suntem în afacerile și industria de reproducere a câinelui, nu afacerea de fotbal. Nu ar trebui, da, nu ar trebui să avem sute de mii de plăcere pe pagina noastră, ar spune tuturor că suntem plăcuți de publicul greșit. De exemplu, pagina de reproducere "Facebook are o audiență mică, dar sunt crescători hardcore. Este alegerea noastră să avem mai puțini oameni care ne iubesc mai degrabă decât mulți oameni care nu-i pasă chiar de câini și doresc doar imagini de catelus drăguț pentru a împărtăși.

Gata să înceapă să exploateze social media?

Clasa de crescător de câini =
A trebuit să oprim lista din cauza lipsei de spațiu și # 8230;

Popularul nostru Manualul de crescător de câini are o întreagă secțiune pe social media, inclusiv Facebook, dar nu numai. Vă ajutăm să înțelegeți cum să vă dețineți prezența dvs. online și digitală și cum să deveniți numărul 1 de pe platforma dvs. preferată.

Nu fi antreprenorul tipic care descoperă și învață despre o nouă revoluție un tad prea târziu.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Motive pentru a pune afacerea dvs. De reproducere a câinilor pe facebook