Cât de mare ar trebui să fie stabilă sau hambar

Cowgirls Cai de plumb din vederea stabilă, spate

Cât de mare ar trebui să fie stabilă sau hambar? Mult va fi guvernat de bugetul dvs. Majoritatea calului și ponei nu au nevoie de un hambar atâta timp cât au adăpost de la vânt, ploaie și soare. Dar grajdurile sunt convenabile atunci când lucrați cu dvs cal, Păstrarea curată pentru a arăta, în timpul vremii deosebit de înghețate sau furtunoase, păstrându-l în siguranță în perioadele de odihnă sau de boală sau când a Broodmare Forite. Dacă intenționați să vă păstrați caii într-un hambar, standurile trebuie să fie proiectate pentru confortul, siguranța și sănătatea animalului. Iar dimensiunea și aspectul hambarului trebuie să fie sigure și convenabile pentru cineva care manipulează caii în standuri și la culoar.

Tarabe

Veți avea nevoie de spațiu pentru echipamente și stocarea alimentării în hambar. Cu toate acestea, cea mai importantă parte a stabilei tale va fi tarabe pentru caii tăi. Box Strals pentru un cal ar trebui să fie o medie de douăsprezece picioare cu douăsprezece picioare. Un cal mai mare va fi mai confortabil într-un stand mai mare, iar un mic ponei va fi fericit într-un stand ceva mai mic. Azleurile vor trebui proiectate astfel încât să puteți muta orice echipament cu ușurință. Aceasta include obținerea de lucruri precum tractoarele sau vehiculele trase de cai în jurul colțurilor. De asemenea, nu faceți ce cartiere strânse când conduceți sau lucrați cu cai . Un spațiu pentru îngrijirea este la îndemână și, dacă este în bugetul dvs., un stand de spălare pentru cai de îmbăiere ar trebui să fie la fel de mare ca un stand de cutie sau mai mare.

Tarabe pentru broodmares care vor mânzoase sunt adesea mai mari decât un stand obișnuit. Cea mai ușoară modalitate de a găzdui o mare și mânzul este de a face partițiile între două tarabe detașabile, astfel încât mama și babe să poată avea un cablu dublu. Cele două tarabe pot fi returnate la dimensiunile lor originale și pot folosi odată ce mânzul a fost înțărcat. Un stand mai mare poate fi, de asemenea, util pentru caii de odihnă în stand.

Standurile în picioare ar trebui să fie de aproximativ cinci metri lățime și de opt picioare adânci. Din nou, acest lucru depinde de dimensiunea calului. Ponies pot fi puse în tarabe mai scurte, mai înguste. în timp ce 8`x5 "ar trebui să fie suficient pentru calul mediu de echitatie. Dacă aveți cruci sau cruce de cruci, taratele dvs. permanente vor trebui să fie mai profunde și mai largi. Indiferent de calul de dimensiune pe care îl aveți, ar trebui să fie suficient spațiu pentru a sta și a se culca ușor. Dacă o ieșire pentru fân este construită în față, acest lucru va adăuga la adâncimea standului. Frânghia de legătură ar trebui poziționată suficient de mare încât calul nu poate pune un ansamblu peste el.

Pereții stalne între cai pot merge la tavan sau poate un pic mai mic, astfel încât caii se pot vedea ușor. Caii sunt mai fericiți dacă simt că sunt cu tovarășii. Șase metri înălțime sau mai mare asigură că caii nu pot trece peste sau prinși pe perete. Unii oameni umple spațiul deschis cu bare metalice sau ecranul de sârmă pătrat greu, astfel încât caii pot vedea, dar nu se ating reciproc. Asigurați-vă că spațiile din sârmă sau între bare sunt suficient de mici că calul nu poate fi prins.

Depozitare

Dacă veți stoca Tack în stația dvs., va trebui să renunțați la spațiu pentru acest lucru. Și se poate folosi o cutie suplimentară sau o cameră poate fi construită, poate încorporată într-o cameră de alimentare. În determinarea dimensiunii, gândiți-vă la îndoire, ridicare și purtare, veți face și planificați un spațiu suplimentar. Dacă veți păstra vehicule trase de cai în stabile, va fi necesară o cameră suplimentară. Nu este sigur să păstrați căruțele și bug-urile într-un mod înseamnă că veți conduce caii în jurul lor și prin ele atunci când conduceți sau îngrijiți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mare ar trebui să fie stabilă sau hambar