Jocuri online sim sim și apps

Două femei tinere care privesc laptopul cu calul care se uită peste umeri

Jocurile Online Sim SIM și aplicațiile pot fi o modalitate distractivă de a trece timpul și poate învăța puțin despre cai pe parcurs. Multe dintre site-urile mai vechi necesită Adobe Flash Player, care nu funcționează pe mai multe platforme mai noi.

Ultimate app Simulator de cal

Cu Simulator de cal final App din gluten Jocuri gratuite, deveniți un cal sălbatic. Vă explorați lumea în timp ce începeți turma și ridicarea caii pentru copii. Vă puteți personaliza caii. Acest joc include un sistem de căutare pentru a ajuta sătenii, precum și lupte pentru a vă proteja familia ecvină de la prădători. Este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Jocuri Sim de cai la 1001Webgames.COM

Jocuri de cai la 1001Webgames.com se numără sărituri, curse și un puzzle de jigsaw. Unele dintre aceste jocuri necesită flash pentru a juca, în timp ce altele pot fi jucate pe un iPad. Ele sunt simple de jucat, dar atunci când încercați showjumping, puteți găsi că aveți nevoie de un antrenor bun.

PONY Box

Gestionați-vă starea de cai SIM în jocul gratuit de SIM online PONY Box. Nu există niciun software pentru descărcare. Concurează în sport realist și fantezist ca dressage, Polo, Curse de baril, vânătoare de bivoli și sărituri de nor. De asemenea, Boxul Pony are forumuri sociale active și articole informative.

Horse Isle

Prinde un cal sălbatic Horse Isle Jocul Sim Sim, grija pentru ea și instruiți-l și concurați în spectacole SIM. Vă puteți construi ferma, rezolvați quest-urile bazate pe poveste, postarea poeziei și desenelor, cumpărați SIM Tack și alegeți rasa calului. Veți avea nevoie de flash. Membrii de bază este gratuită sau puteți actualiza o taxă lunară. Puteți juca Horse Isle I sau două versiuni pe Horse Isle II, dintre care una are un ciclu de viață cu reproducere în timp ce în cealaltă versiune caii sunt nemuritori, dar nu cresc.

Stabile de stejar alb

Stabile de stejar alb este un joc online gratuit, conceput pentru a accentua timpul realist, abilitățile și managementul banilor necesare pentru a rula un cal de succes stabil în trei discipline diferite - engleză, occidentală și curse și se distrează în același timp. Membrii rase, spectacole, rasă, tren și îngrijire pentru caii lor. Există jocuri, petreceri, concursuri, arhive de poveste și o mulțime de premii gratuite în fiecare lună. În timp ce accentul se pune pe distracție, Creatorul speră, de asemenea, să sensibilizeze problema caii nedorite.

Jocuri de cai.Org

Jocuri de cai.Org Are o colecție mare de jocuri de cai baze flash. Puteți juca jocuri de cai bazate pe sărituri, curse, traseu, călărie și îmbrăcăminte.

Un cal virtual

Un cal virtual Sim jocul pretinde a fi unul dintre cele mai bune jocuri de cai on-line. Răsuciți-vă caii SIM și aflați despre culoare și genetică, construiți ferma dvs., instruiți-vă caii și fabricați-vă Tack-ul virtual. Puteți încerca jocul ca oaspete.

Stacul meu

Cu Stacul meu Dumneavoastră dețineți, rasă, tren, arătați și aveți grijă de caii virtuali. Vindem cai pe piața mea stabilă sau la licitație. Puteți chiar să vă vedeți caii în tarale lor. Deveniți un antrenor de top, ameliorator sau cai sălbatici. Câștigați și câștigați bani mystabli prin vânzarea și câștigarea la spectacole sau prin loteria mistică.

Site-uri SIM-uri întrerupte

Hazland a fost unul dintre cele mai vechi jocuri de cai de pe Internet, dar pentru că a fugit pe tehnologia Flash a fost închis în ianuarie 2019. Desen animat "Hairland" a fost difuzat la televizor. Ranch-ul ecvine, de asemenea, nu mai este accesibil și pare a fi întrerupt.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jocuri online sim sim și apps