Easymade bird cagen cleaner

Femeie folosind spray curat pe partea de sus

Nimeni nu-i place să trăiască într-o casă murdară, iar pasărea ta nu este diferită. Ca proprietarul de păsări, Sunteți responsabil pentru păstrarea dvs Cage cu grijă și curată- Trebuie să-i asigur sănătatea și confortul.

Păsările pot fi creaturi dezordonate și, uneori, aveți nevoie de mai mult decât o cârpă umedă pentru a aborda încăpățânare blocată - pe hrană și cădere. Deoarece păsările sunt atât de sensibile la fumul chimic și mirosurile, trebuie luate prudență pentru a alege un cușcă de curățare care nu vă va afecta animalul de companie.

Aici este o rețetă ușoară pentru o soluție de curățare cu cușcă sigură și eficientă pe care o puteți face acasă. Câteva minute și câteva ingrediente de uz casnic pot merge mult în a vă ajuta să vă mențineți căștile păsărilor tale frumoase și curate, precum și să vă economisiți o mulțime de timp și un grăsime cot.

Ce vei avea nevoie

Asamblați aceste materiale și ingrediente:

  • 1 Sticlă de pulverizare curată și goală
  • 3 cani de apă caldă
  • 3 linguri de coacere de sodiu
  • 2 linguri de suc de lămâie pură

Sucul de lamaie nu poate părea ca un ingredient atractiv tuturor proprietarilor de păsări, dar este complet sigur pentru păsări și conține enzime naturale care acționează ca un dezinfectant pentru a ucide bacteriile și a ajuta la descompunerea materialului organic. Acesta poate fi achiziționat la aproape orice magazin alimentar, sau puteți suc de lămâi pentru a vă face curățenia suplimentară.

Asigurați-vă că utilizați o sticlă curată de pulverizare și să o etichetați numai pentru acest dispozitiv de curățare. Reciclarea unei sticle goale care a fost odată plină cu un curățitor comerciali nu este niciodată o idee bună. Deși puteți spăla sticla, de multe ori resturile chimice care odată au umplut-o vor rămâne. Cel mai sigur lucru de făcut este să cumperi o sticlă de pulverizare nouă. Acestea pot fi de obicei achiziționate pentru sub un dolar și pot fi găsite la aproape orice magazin alimentar sau departament.

Instrucțiuni

Acest dispozitiv de curățare trebuie să fie proaspăt pentru fiecare utilizare:

  1. Adăugați apa caldă la sticla de pulverizare.
  2. Adăugați sifonul de copt.
  3. Adăugați sucul de lămâie.
  4. Swirl pentru a se asigura că soda de copt este dizolvată și distribuită uniform în tot amestecul.

Folosind Cleaner cușcă de păsări

Suprafețele spritz ale Birdcage cu cleanerul și ștergeți curat. Odată ce suprafețele sunt curate, clătiți bine cu apă curată și uscați. Deși acest curățitor este sigur pentru păsări, este întotdeauna cel mai bine să clătiți și să uscați suprafețele curățate pentru confortul animalului dvs. de companie.

Folosit de multe ori, acest Cleage de casă poate fi un instrument la îndemână pentru a vă face viața ca proprietar de păsări doar un pic mai ușor. În plus față de a fi un mod ieftin de tăiere eficient prin murdărie și murdărie, acesta oferă o alternativă sigură la agenții de curățare comercială aspră. Protejați-vă sănătatea păsărilor și mediul dvs. prin încercarea acestei soluții ușoare și economice de curățare a cuștii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Easymade bird cagen cleaner