Păsări și umiditate exotică

Parrot privind fereastra

Majoritatea proprietarilor de păsări știu că este important să-și păstreze animalele frumoase și calde, dar mulți nu își dau seama cât de important este să acordați atenție nivelului de umiditate într-un mediu de păsări. Aceasta poate fi o problemă deosebit de crucială în timpul iernii, deoarece încălzitoarele uscau adesea orice umiditate în interiorul casei. Păsări exotice, În general, provin din medii destul de calde, umede, tropicale. Corpurile lor sunt făcute să funcționeze sub influența acestor tipuri de meteorologice, iar în unele privințe, păsările depind de ele pentru sănătatea lor.

Umiditate adecvată pentru păsările dvs

Umiditatea adecvată joacă mai multe roluri în ajutor pentru a vă menține animalul sănătos și fericit. Primul și cel mai evident beneficiu este că le ajută să-și mențină pielea și pene. Umiditatea ecologică stimulează natura naturală a păsărilor preinierea Instinctele și ajută la menținerea penajului sănătos, strălucitor și curat.

Un alt mod în care umiditatea poate beneficia de o pasăre este ajutând la prevenirea problemelor respiratorii. Dacă plămânii de păsări devin prea uscați din lipsa de umiditate în aer, va deveni mai susceptibilă la infecție, ca să nu mai vorbim de disconfort extrem. În timp ce consecințele umidității inadecvate pot părea severe, problema este destul de ușor de evitat. Cea mai ușoară modalitate de a-ți infuza mediul păsărilor cu umiditate foarte necesară este să-i dai un bun misting între 1 și 3 ori pe zi. Nu numai că acest lucru dă aerul în jurul animalului dvs. o injecție rapidă de H2O, dar va curăța și umple și pene de păsări și pielea, ajutându-l să se uite la cele mai bune.

Investiți într-un umidificator electric

Dacă zgomotul zilnic nu este o opțiune bună pentru dvs., atunci vă puteți gândi să investiți într-un umidificator electric. Aceste dispozitive sunt relativ accesibile și pot fi cumpărate la aproape orice farmacie sau magazin universitar. Utilizarea unui umidificator electric poate fi o modalitate ușoară și convenabilă de a menține un nivel confortabil de umiditate în spațiul de locuit al păsărilor.

Păsările iubesc dușurile

O a treia opțiune ar fi să vă uitați la cumpărarea unui duș de duș pentru animalul dvs. și lăsându-l să vă alăture în cadă în fiecare zi. Majoritatea păsărilor iubesc luarea de dușuri cu proprietarii lor, iar mulți proprietari vă vor spune că timpul suplimentar pentru socializare și interacțiune are beneficii care depășesc cu mult cele ale umidității crescute. Indiferent de felul în care alegeți să faceți acest lucru, expunerea animalului dvs. la o anumită formă de umiditate ar trebui să devină o parte a rutinei dvs. de zi cu zi. Veți observa rapid o îmbunătățire a modului în care arată și se simte păsările dvs., iar mulți proprietari insistă că poate chiar să ajute să depășească anumiteProbleme de comportament. La urma urmei, o pasăre sănătoasă și confortabilă este o pasăre fericită - și ceea ce proprietarul ar putea cere ceva mai mult?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păsări și umiditate exotică