Protejați animalele de la păsările de pradă

Pisoi albă pe iarbă

Cand esti intrebat "Ce mănâncă șoimii?"Mulți birziuni vor răspunde cu rozătoare, insecte, pește sau chiar Carrion. Deși acestea sunt adesea pradă preferată, ele nu sunt singurele mese potențiale pentru aceste păsări. Mulți păsări răpitoare vâna în mod regulat animale mici și nu vor distinge între o creatură sălbatică și un animal iubit. Dar Hawks mănâncă pisici și câini? Mulți proprietari de animale de companie se tem de animalele de companie atunci când sunt în zonă, dar există pași simpli pe care fiecare proprietar al animalelor de companie îl poate lua pentru a-și proteja animalele devenind pradă.

Animalele expuse riscului de la Raptors

Animalele cele mai expuse riscului de la păsările de pradă de pradă sunt animale mici care petrec timp în aer liber nesupravegheate. În timp ce atacurile de păsări pe animalele de companie nu sunt comune, păsările au fost înregistrate ca atacuri:

  • Câini mici și cățeluși, în special rasele de jucărie sau miniaturale
  • Pisici mici și pisoi
  • Iepuri
  • porcușori de Guineea
  • Rațe de companie sau găini

Orice animal de companie mic, cu toate acestea, poate fi în pericol de la un atac de păsări. Mare Rapori va ataca în mod obișnuit animalele care cântăresc până la 20 de kilograme ca parte a unei vânătoare. Multe păsări de pradă vor ataca animalele chiar mai mari, inclusiv oamenii, dacă pasărea se simte cuibul sau tinerii sunt amenințați.

Rapori care vânează animalele de companie

Păsările de pradă nu vânează pentru sport și nu caută pur și simplu să terorizeze alte animale pentru distracție sau jocuri. Când un atac de raptor, fie că caută alimente, fie protejând teritoriul său, de obicei în jurul unei zone de cuibărit. Păsările din pradă cel mai observat pentru atacul animalelor de companie includ:

Hawks de curte mai mici, cum ar fi Cooper`s Hawk și Hawk cutanat ascuțit, nu va ataca de obicei un animal de companie decât dacă sunt extrem de disperați. Aceste hawks vânează în mod obișnuit un joc mult mai mic, cum ar fi șoarecii sau cântece mici. Cu toate acestea, orice șoim, owl sau Falcon poate ataca un animal de companie în condițiile corecte sau greșite.

Protejarea animalelor de companie de la păsările de pradă

Există câțiva pași simpli de proprietari de animale de companie pot lua pentru a-și proteja animalele de animale de atacuri de păsări.

  • Supravegheați animalele de companie: Stai afară cu animalul dvs. de companie în orice moment. Un raptor de vânătoare este mai puțin probabil să atace un animal mic atunci când unul mult mai mare (proprietarul său) este în apropiere. Pentru a fi eficiente, trebuie să fiți la fel de vizibilă din aer, deoarece animalul dvs. de companie este atunci când este în curte, nu sub un baldachin, umbrelă sau acoperiș. Este cel mai eficient să rămâneți relativ aproape de animalul dvs. de companie, mai ales într-o curte mare, parcare deschisă sau o altă zonă largă.
  • Păstrați animalele de companie conținute: Furnizați o rulare cu cadă sau o altă incintă cu un acoperiș pentru animalele de companie care sunt în afara nesupravegheate. Acest lucru dă libertatea de companie de a fi în aer liber, dar o protejează de atacurile aeriene. Rulează fără acoperișuri nu sunt eficiente la descurajarea atacurilor de păsări. Acoperișurile oferă, de asemenea, umbră și securitate suplimentară pentru a menține animalele mai confortabile și mai sigure din alte amenințări.
  • Furnizați acoperirea: Dacă o alergare acoperită nu este disponibilă, dar un animal de companie trebuie lăsat în aer liber, poziționați animalul într-o zonă în care copacii și arbuști oferă capac natural pentru a ascunde animalul de companie din aer. Acest lucru oferă, de asemenea, umbră și un confort mai bun pentru animalele de companie în aer liber. Coperta densă va face, de asemenea, mai dificilă ca un raptor de vânătoare să planifice și să execute un atac eficient fără spațiu de manevră.
  • Exercită animalele de companie împreună: Dacă aveți mai mult de un animal de companie, exercitați-le în aer liber împreună. Un Raptor este mult mai puțin probabil să atace atunci când alte animale sunt prezente, deoarece pasărea va fi preocupată de animalele în plus apărarea companionului lor sau furtul de ucidere.
  • Animale de companie: Învățați animalele de companie să nu molestați păsări de orice dimensiune. Un câine care urmărește păsările, de exemplu, este mult mai puțin probabil să fie precaut de un raptor care se apropie. Chiar dacă un câine sau o pisică este doar jucăuș sau curios atunci când investighează păsările din apropiere, pasărea poate vedea că ca o amenințare și ar putea ataca.
  • Evitați păsările de hrănire la sol: Evitați hrănirea porumbei, prepeliții și alte păsări care mănâncă pe teren sau pe alimentatoarele mici. Aceste tipuri de păsări sunt cel mai probabil să atragă Hawks mai mari, iar un șoim de vânătoare poate să vizeze doar un animal de companie ca o pasăre de hrănire sălbatică. În mod similar, îndepărtați-vă Băi de păsări la sol Dacă Hawks poate amenința animalele de companie.
  • Feed animale de companie în interior: Un animal de companie care trage o masă nu va fi conștient de un prădător de vânătoare și ar putea fi mai vulnerabil la un atac. Alimentele de companie nedeterminate vor atrage, de asemenea, alte animale, cum ar fi șoareci, șobolani, raboni și veverițe care vor atrage ei înșiși rapritori de vânătoare. Odată ce un raptor definește o zonă ca un teren de vânătoare productiv, va continua să se întoarcă la acea sursă de hrană, punând în pericol animalele de companie.

Cel mai bun lucru pe care îl poate face un proprietar de animale de companie pentru a-și proteja tovarășii împotriva atacurilor de păsări trebuie să fie conștienți de păsările din zonă. Dacă rapitorii sunt cunoscuți de cuiburi sau în apropiere, evitați mersul pe jos sau exercitarea animalelor de companie în acea zonă. În cazuri extreme de Păsări foarte agresive, Proprietarii de animale de companie pot contacta oficialii locali de management al faunei sălbatice pentru o evaluare a faptului dacă pasărea poate fi descurajată sau relocată dacă este necesar.

Notă: Toate păsările de pradă sunt protejate sub Actul Tratatului de păsări migratoare, și este ilegal să răniți, să capturați sau să ucideți orice raptor sau să vă deranjeze cuibul sau descendenții. Protejarea animalelor de companie nu este o cerere de apărare acceptabilă pentru rănirea unei păsări, iar proprietarii de animale de companie pot fi supuși unor amenzi sau alte sancțiuni dacă îi dăunează păsărilor sălbatice.

Alte beneficii pentru protejarea animalelor de companie

În plus față de protejarea animalelor de companie de la Hawks, Owls, și alți rapitoare, luând măsuri pentru a păstra un animal de companie în condiții de siguranță le va ajuta să evite alte pericole. Păsările de pradă nu sunt singurii vânători care vor viza animalele de companie, iar animalele de companie protejate sunt mult mai sigure de la coioți, vulpi, urși și alți prădători. Un animal de companie protejat este, de asemenea, mai puțin probabil să fie rănit de oameni rău intenționați sau de a întâlni alte pericole de vecinătate, cum ar fi străzile aglomerate sau otravă de rozătoare neterminată.

Deși rare, atacurile de păsări pe animalele de companie se întâmplă, iar Hawks pot mânca animalele de companie dacă au ocazia. Proprietarii de animale care știu cum să-și protejeze animalele de companie se pot bucura de compania lor fără teama de atacuri de sus.

Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Protecția animalelor de pe prădători. Colegiul Texas A & M de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale 

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Protejați animalele de la păsările de pradă