Crimson (penal) rosella: profilul speciilor de păsări

Un Rosella Juvenil Crimson

Cunoscută pentru frumusețea sa izbitoare, Rosella Crimson (Pennant) este un animal de companie popular de dimensiuni medii papagal. Culorile sale atrăgătoare fac ca această specie să facă apel la iubitorii de păsări de toate tipurile, dar poate să nu fie cea mai bună alegere pentru proprietarii de păsări neexperimentate. Această pasăre nu este ușor să se antreneze sau să se ocupe.

Prezentare speciala

Nume comune: Crimson Rosella, Pentul Rosella

Nume stiintific: Platycercus elegans cu șapte subspecii: P.E. Elegans, P.E. Nigrescens, P.E. melanopterus, P.E. Fleurieuensis, P.E. Subadelaidae, P.E. Flavelus- și P.E. Fleurieuensis x P.E. Subadelaidae x P.E. Flavelus

Dimensiunea adulților: Crimson Rosellas sunt păsări de dimensiuni medii, măsurând aproximativ 10 până la 14 inci

Speranța de viață: În medie, 20-30 de ani

Origine și istorie

Crimson Rosella este un papagal de dimensiuni medii, care este nativ în Australia de Est și de Sud-Est. Locuiește în păduri deschise și păduri, precum și grădini și parcuri. Speciile au fost numite științifice Psitticus Penhini de către John Latham în 1781 după britanicii britanici Thomas Pennan. Pentul nu a părăsit niciodată Europa, dar și-a dedicat viața de a ilustra și descrie animalele europene, mai ales în Marea Britanie.

În 1825, pasărea a fost reclasificată la Platycercus gen. Placecerus înseamnă "cu coadă largă" sau "cu coadă plată", reflectând o caracteristică comună pentru Rosellas și alți papagali cu coadă largă. Solvații europeni timpurii au întâlnit prima dată Rosella de Est la Rose Hill, New South Wales, așa că a fost numit pentru prima dată la Rosehill peruș, care a devenit "Rosehiller" și, în cele din urmă, "Rosella."

Temperament

Proprietarii lui Crimson Rosellas au remarcat că aceste păsări au nevoie de socializare și de manipulare în fiecare zi pentru a rămâne îmblânziți și prietenoși cu membrii familiei lor umane.

Unii Rosellas Crimson pot trece printr-un nippy Faza bluffing În timpul adolescenței, care proprietarii trebuie să găsească o modalitate de a lucra.

În general, totuși, acestea sunt dulci, deși păsări mici. Din cauza inteligenței lor ridicate și a naturii curioase, ele trebuie să fie sub supraveghere constantă atunci când din cuștile lor pentru a le împiedica să intre în necazuri.

Vorbire și vocalizări

În timp ce aceste păsări pot învăța să vorbească câteva cuvinte, Crimson Rosellas nu sunt deosebit de bune. Acești papagali nu sunt alegerea potrivită pentru cei care își pun inimile pe care le-au propus să dețină o pasăre vorbind. Cu toate acestea, ei pot învăța să imite Tunele fluierate destul de ușor.

Mai puțin vocal decât multe altele Specii de ventilație, Crimson Rosellas încă mai au apeluri răcoritoare pe care le vor afișa din când în când. Vocalizarea lor normală este un fluier înalt care poate deveni destul de strigă atunci când pasărea este alarmată.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Crimson Rosella Culorile și marcajele

Crimson Rosellas au un corp subțire ca Parakeets asiatici. Ele sunt o specie dimorfă, ceea ce înseamnă că puteți spune sexe separate, privindu-le. Păsările de sex masculin sunt în mare parte un roșu viu, cu patch-uri de albastru strălucitor pe fețele și aripile lor cu pene negre care evidențiază penele pe spatele lor. Au pene lungi de coadă albastră. Femelele speciilor arată mai ales la fel, dar ei sporesc un plasture verde închis deasupra mijlocii penelor lor de coadă.

Diferitele subspecii conexe arată diferite modele de culoare și, în unele cazuri, în întregime nuanțe diferite. Platycercus elegans Flaveolus, De exemplu, este o pasăre galbenă. Alte subspecii, totuși, pot fi numite în mod corect Crimson, dar cu variații ale umbririi și modelului.

Îngrijirea unui Rosella Crimson

Crimson Rosellas nu sunt cuddly, păsări prietenoase umane ca și alți papagali. Această pasăre se poate răsturna cu bunăvoie pe un umăr, dar nu este probabil să tolereze mângâierea. Dacă este foarte toag, un Rosella poate fi în jurul unui copil atent, mai în vârstă, dar acest lucru nu este recomandat, deoarece chiar și păsările bine pregătite tind să fie nippy.

Rosellas sunt mari păsări aviare - pot exercita în mod liber în aviarii în aer liber. Dacă un aviar nu este o opțiune, apoi furnizați cea mai mare incintă posibilă. La minim, această pasăre poate trăi într-o mijlocii Cage care este de cel puțin 30 de centimetri pătrați. Poate fi găzduit cu un alt Rosella într-un pasiar, dar tinde să devină agresiv cu alte specii.

Rosellas poate deveni nippy cu proprietarii lor dacă nu sunt socializați în mod corespunzător. Dacă doriți un Rosella prietenos, prietenos, trebuie să faceți timp la mâner și joacă cu zilnicul de păsări. În caz contrar, s-ar putea să ajungeți la o pasăre groaznică predispusă la tăierea sau mușcarea. Practică Tehnici de legare, astfel încât Rosella dvs. devine confortabil să fie parte dintr-o familie umană.

8 cele mai rele specii de păsări de companie pentru copii

Probleme comune de sănătate

Crimson Rosellas poate fi predispus la infecții fungice și viermi intestinali, în primul rând atunci când sunt găzduite în aviari în aer liber, unde pot fura la nivelul solului. Rosellas sunt, de asemenea, susceptibile la psittacoză, care este o infecție bacteriană de chlamydia numită și febră parrot.

Dieta și nutriția

În sălbăticie, Rosellas mănâncă în mare parte semințe de iarbă nativă, ierburi, fructe și fructe de padure, nuci, larve de insecte și muguri de flori. În captivitate, este esențial să se ofere această pasăre o dietă variată și nutritivă similară cu ceea ce ar mânca în sălbăticie.

Majoritatea proprietarilor Rosella oferă păsările cu o calitate bună Semințe sau mixte de pelete formulate pentru canari și cockatiels. Apoi, se completează cu o mulțime de proaspete, Fructe și legume de siguranță. Furajați aproximativ 1/4 până la 1/3 ceasca de semințe sau alimente pelete și 1/4 până la 1/3 ceașcă de fructe și legume proaspete zilnic. O dietă brută și variată vă va ajuta să vă asigurați că păsările dvs. menține o nutriție de top.

Mulți Rosellas se bucură de asemenea de biți de ou fiert cu mesele lor, ceea ce ajută la înlocuirea proteinei pierdute de insecte de vânătoare în sălbăticie.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Această specie este relativ sedentară. Cu toate acestea, păsările tinere, nemulțumite pot beneficia de o cușcă mai mare, care le permite să zboare spațiu. Zborul gratuit este esențial pentru această pasăre, are nevoie de cel puțin 2 ore de exerciții zilnic.

Dacă ați întemeiat toată ziua, asigurați-vă că păsările primește o cameră sigură pentru a zbura care este sigură. Închiderea tuturor ferestrelor, ușile și coșurile de coșuri trebuie blocate, încălzitoarele și ventilatoarele s-au oprit și pot fi acoperite sau acoperite plantele de case toxice. Dacă este instruit de la o vârstă fragedă, aceste păsări pot învăța să se răcească pe un braț și să se întoarcă în cușcă.

Rosellas sunt chewere notorii care cresc rapid plictisit de jocurile lor, deci este vital ca pasata ta distractie cu mult Bird-Seif și jucării interesante. Dacă nu le dați jucării, atunci lucrurile dvs. se pot întoarce. Rosellas sunt păsări infinit curioase, care pot fura bijuterii, chei, butoane și alte elemente de la proprietarii lor.

PROS
  • Păsări frumoase și ochi-captură vibrante

  • Poate învăța să spună câteva cuvinte sau imită o melodie

Contra
  • Tinde să strige sau să muște

  • Necesită un proprietar de păsări cu experiență

Unde să adoptați sau să cumpărați un Crimson Rosella

Contactați un local Crimson Rosella crescător și vezi dacă te poți întâlni cu ei și animalele de companie pentru a vedea prima mână cum aceste păsări interacționează într-un mediu de origine. Crediții vinde Crimson Rosellas în intervalul de 300 la 500 de dolari. Semne pe care trebuie să le evitați crescătorul să includă condiții de viață înghesuite, păsări inactive și crescători care evită întrebările dvs. sau nu par să aibă multe informații despre păsările lor. Salvați, organizații de adopție și crescători unde puteți găsi Papagalii Crimson Rosella includ:

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de păsări asemănătoare animalelor de companie, luați în considerare și:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de specii de parrot de dimensiuni medii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Crimson (penal) rosella: profilul speciilor de păsări