Profilul speciilor parrotului lui meyer

Meyer

Papagalii lui Meyer sunt păsări mici, stricte care sunt strâns legate de papagalul Senegal. Ei sunt cunoscuți că sunt păsări calme și liniștite, astfel încât acestea fac adesea animale de companie excelente pentru persoanele din apartamente sau alte spații mici.

Știind mai multe despre aceste păsări vă poate ajuta să oferiți tipul de îngrijire de care trebuie să rămână sănătoși și fericiți.

Prezentare speciala

Numele comun (e): Parrot Meyer, Parrot Brown, Sudan Brown Parrot

Nume stiintific: Poicephalus Meyeri

Dimensiunea adulților: 8-9 inci, aproximativ 4 oz.

Speranța de viață: 20-30 de ani

Origine și istorie

Parrots-urile lui Meyer sunt originare din Africa și pot fi găsite în pădurile sălbatice și pășunile care călătoresc în perechi sau în turme mici. Cele mai mari populații se găsesc în Botswana, dar pot fi găsite și într-o varietate de alte țări.

Acestea au fost numite în onoarea ornitologului german Bernhard Meyer și au fost descrise pentru prima dată în 1827.

Temperament

Aceste papagali sunt sociale, lăsate înapoi și păsări observate. Ele pot fi afectuoase și apreciază manipularea regulată cu zgârieturi de gât fără a fi prea exigentă pentru atenție. Dacă bine-socializat, papagalii lui Meyer sunt de obicei blând și nu sunt considerați bideruri mari. Ele sunt adesea fericite jucați cu sau ați tăiat o jucărie în timp ce vizionați ce se întâmplă în jurul lor.

Vorbire și vocalizări

În timp ce nu sunt mari vorbesc, parrots-urile lui Meyer pot învăța câteva cuvinte și sunete. Screech-ul ocazional poate să apară, dar majoritatea vocalelor provenite de la papagalul unui Meyer vor fi impetuoase sunete din mediile lor, împreună cu fluierele și clicurile.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Culorile și marcajele lui Meyer

Parrots-urile lui Meyer nu pot fi la fel de viu colorate ca și alte păsări de companie, dar au propriul apel de pământ. Un corp verde pentru turcoaz, gâtul negru sau gâtul maro, capul, aripile maro sau negre și coada, și un mic galben pe aripile și capul descriu atât bărbații cât și femelele acestei specii. Subspecii pot avea variații ale acestor culori, cu cantități diferite de galben pe aripi și cap.

Îngrijirea papagalului lui Meyer

În timp ce toate păsările au nevoie de timp și atenție, papagalii lui Meyer sunt o întreținere relativ scăzută atunci când vine vorba de îngrijire. O cusca cu baruri puternice și o mulțime de spațiu este, desigur, necesar pentru păstrare atunci când supravegherea nu este permisă. De asemenea, au nevoie de timp suficient pentru a explora și a urmări lumea din jurul lor.

Ele sunt, de obicei, destul de mulțumiți de o altă pasăre sau de un om pe care îl pot lega, jucăriile pentru a mânca, mâncarea proaspătă și gâtul.

Cele mai bune păsări pentru viața de viață

Probleme comune de sănătate

Ca majoritatea păsărilor care trăiesc în climă care nu sunt ca habitatele lor native, papagalii lui Meyer pot fi predispuși la obținerea de probleme respiratorii din proiecte și frisoane, precum și medii necurate.

Pneumonie, aspergiloză, acarieni de pene, boala hepatică și infecții virale pot afecta papagalii lui Meyer. Îngrijirea veterinară obișnuită poate ajuta la detectarea problemelor înainte de a deveni probleme majore, dar prevenirea este cea mai bună cu o dietă adecvată și Spațiul de locuit curat.

Dieta și nutriția

Amestecurile de semințe sunt încă hrănite în multe păsări, dar de înaltă calitate, alimentele de păsări pelete sunt, de fapt, opțiuni dietetice mai echilibrate pentru multe animale de companie aviare, inclusiv papagalii lui Meyer.

Dietele peleted ar trebui să fie completate cu o varietate de fructe proaspete rotative, legume și bucată ocazională de paste, pâine sau cereale fără zahăr Tratamente. SEED-urile ar trebui să fie partea minimă a dietei în loc de majoritate.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Papagalii lui Meyer sunt adesea fericiți să distrugă o jucărie și să stea pe un bibel, dar încă mai trebuie să li se permită timp în afara cuștii lor. Dacă este disponibilă o zonă de zbor sigură, este întotdeauna o idee bună să permiteți o pasăre să zboare, atât pentru starea sa mentală, cât și pentru exercițiile fizice.

PROS
  • Relaxat

  • Liniștit pentru un papagal mic

  • Fericit să se joace cu jucării de la sine pentru perioade de timp

Contra
  • Nu la fel de cuddly ca și alte păsări

  • Nu la fel de strălucitor ca și alte păsări

Unde să adoptați sau să cumpărați un papagal al lui Meyer

Din punct de vedere istoric, papagalii lui Meyer nu au fost ușor de crescut în captivitate, astfel încât această calitate combinată cu cea mai mică culoare decât vărul lor, papagalul senegal, le-a făcut o pasăre de companie mai puțin văzută. Acum că crescătorii care se concentrează asupra acestei specii au avut succes, unele salvați de parrot pot fi disponibili pentru adopție împreună cu magazinele de păsări de specialitate.

Petfinder.COM, RescueParrots.org și Peac.ORG sunt doar câteva resurse online pentru a găsi un papagal al lui Meyer, iar medicul veterinar local local ar putea cunoaște despre unele crescători de parrot Meyer din apropiere.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor parrotului lui meyer