Semințe vs. Pelete: ce să vă hrăniți pasărea

Rainbow Lorikeet mănâncă de la o persoană

O dietă de semințe

Multe păsări de companie vor lua fericit la un Dieta de semințe, dar asta nu înseamnă că este bine pentru ei. Semințele pot fi deficitare în multe vitamine și minerale importante, în timp ce sunt bogate în grăsimi. De asemenea, calitatea semințelor de păsări de companie este adesea foarte scăzută. Multe amestecuri de semințe lipsesc varietate, au culori artificiale și conțin alte ingrediente nesănătoase.

Malnutriția legată de o dietă all-semințe este o cauză de top a mortalității de păsări de companie, împreună cu multe alte probleme de sănătate. Asta nu trebuie să spună că semințele nu pot face parte din dieta păsărilor tale. Semințe pot fi mari tratamente pentru o pasăre. Dar ele trebuie să fie echilibrate cu alte componente ale unei diete sănătoase.

O dietă de pelete

O peletă formulată este adesea baza recomandată pentru o dietă de păsări de companie. Asta pentru că aceste pelete sunt create pentru a fi un aliment echilibrat, complet complet complet. Ei ar trebui să aibă conținutul corect de grăsimi, vitaminele și mineralele pentru a vă menține păsările sănătoase. Cu toate acestea, nu toate peletele sunt create în mod egal. Ca amestecuri de semințe, multe soiuri de pelete au culori artificiale și alte ingrediente care nu adaugă valoare nutrițională. Deci este important să găsiți o peletă cu o listă de ingrediente de calitate.

Mai mult, multe păsări care nu-i place să mănânce pelete și pot fi deosebit de dificil de convertit o pasăre de la consumul de semințe la pelete. Unele păsări se vor înfometa chiar periculos în loc să mănânce pelete, iar mulți nu recunosc nici măcar peletele ca hrană. Dacă aveți în vedere un comutator de la semințe la pelete, adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi. Este de obicei un proces care apare în timp, mai degrabă decât peste noapte.

Ce să hrănească păsările de animale de companie

În cele din urmă, tu și medicul veterinar trebuie să determine nevoile individuale ale păsărilor tale. Pentru multe păsări, dieta va implica un sortiment de alimente care să includă atât semințe, cât și pelete.

În plus față de semințe și pelete, verdeață cu frunze, multe alte legume, unele fructe, boabe și nuci sunt de obicei parte dintr-o dietă sănătoasă aviară. Pentru mulți oameni, încorporarea soiului ar putea părea dificilă și consumatoare de timp. Dar puteți face hrănirea mai ușoară prin învățarea de a pregăti a toca-I.E., Planificarea meselor pentru păsări. "Chop" se referă pur și simplu la un amestec de alimente proaspete, nutritive pentru pasărea pe care o faceți într-un lot mare și înghețați porțiunile de masă. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spălarea și tăierea produselor în fiecare zi.

În plus, puteți învăța, de asemenea, să faceți o Coaja de cereale pentru pasărea ta. Aceasta este în esență o caserolă care include o combinație de boabe, semințe, legume și fructe pe care le amestecați împreună și coaceți. Apoi, la fel ca și cu CHOP, taie coacerea în porțiuni de masă înainte de a le îngheța pentru prospețime. Adresați-vă medicului veterinar pentru o rețetă sănătoasă, potrivită pentru pasărea dvs.

În plus, Aflați cum să germinați semințele Pentru pasărea dvs. pentru a-și maximiza beneficiile pentru sănătate. Procesul de germinare arde de la grăsime într-o sămânță, ceea ce dăunează sănătății multor păsări. Odată ce grăsimea este diminuată, semințele sunt pur și simplu o mică putere de nutrienți.

Spunând "Tu ești ceea ce mănânci!"Se aplică și păsărilor. Și o dietă nutritivă, variată vă va ajuta să oferiți păsării dvs. de companie cât mai mulți ani sănătoși posibil.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Bird Nutrition. Spitalul de animale aviare, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Semințe vs. Pelete: ce să vă hrăniți pasărea