Australian (green-wingdate) king parrot: profilul speciilor de păsări

Rege papagal

O privire familiară în Australia, regele australiene Parrot este un animal de companie oarecum rare în Statele Unite și în alte părți ale lumii. Ei fac relativ calm și Animale liniștite Dacă este ridicată manual. Culorile lor izbitoare le fac ideale pentru un entuziast de păsări care caută un specimen neobișnuit. Acești papagali nu sunt cuscripii sau fanii de petting, dar cu o formare consecventă, pot învăța să spună câteva cuvinte.

Prezentare speciala

Nume comune: Papagalul regelui australian, papagalul regelui verde, papagalul regelui estic, papagalul regelui Queensland, King Lorie și Scarlet Parrot

Nume stiintific: Alisterus Scapularis cu două subspecii recunoscute: Alisterus scaplaris minor și A.Scapcularis Scapularis

Dimensiunea adulților: 16 și 18 inci în lungime

Speranța de viață: 25 până la 30 de ani cu îngrijire adecvată

Origine și istorie

Agresele regele australiene sunt originare din Orientul de Est și Noua Guinee, unde sunt o vedere comună în parcuri, terenuri agricole și suburbiile. Naturalist german Martin Lichtenstein a descris mai întâi specia din 1818. Genul Alisterus Include trei specii, toate fiind cunoscute sub numele de papagalii regelui. Celelalte specii includ papagalul regelui Papuan și papagalul regelui Moluccan.

Temperament

Papagalii regelui australian nu sunt păsări prea afectuoase și cele mai multe nu-i plac manipularea. În timp ce există excepția ocazională, este rară pentru un rege Parrot - chiar unul care a fost hrănit în mod manual ca un copil - să se lege la fel de puternic cu proprietarii lor în același mod cockatoși și alte specii de papagal.

Nu este că aceste păsări sunt anti-sociale. Dimpotrivă, mulți papagali ai regelui australian se bucură de interacțiunea cu proprietarii lor și chiar să învețe să spună câteva cuvinte. Dar dacă sunteți în căutarea unui papagal cuddly, atunci aceasta nu este cea mai bună specie pentru dvs.

Vorbire și vocalizări

Deși acestea sunt papagali mari, papagalii regelui australian sunt cunoscuți ca fiind printre speciile de papagal mai liniștite și au tendința de a nu țipa în același mod ca și celelalte cuiburi mari, cum ar fi macaws.

În schimb, ei au tendința de a vocaliza la un nivel audibil, dar foarte plăcut, plăcut și își vor distra proprietarii cu fluierele și discuțiile lor. Atunci când sunt socializate și motivate, regele australiene papagali pot învăța să vorbească, dar nu sunt cunoscute pentru că au o abilitate remarcabilă de vorbire.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Australian rege papagal culori și marcaje

Austroții regele australiene sunt o specie de păsări dimorfă - ceea ce înseamnă sexe arată diferit - și dramatic așa. Masculii au un penaj roșu strălucitor pe capete și cufere, pene verzi vii pe spatele și cozile lor și pene albastre sub aripile lor. Ele sunt singurul papagal cu un cap complet roșu.

Femelele speciilor au pene verzi pe capete, spate și cufere, roșii pe burtă și un patch de albastru pe hainele lor. Ambele sexe au piele gri închis pe picioare și picioare.

Îngrijirea unui papagal rege australian

Deși marea majoritate a papagalilor regelui australian preferă o manipulare minimă, ele pot fi prelungite de către proprietarii de pacienți și sunt printre cele mai blânde papagali mari din lume. Nu vă lăsați păcăliți în a gândi că un papagal rege australian nu va mușca niciodată - toate papagalii vor mușca dacă vor provoca. Cu toate acestea, aceste păsări preferă, în general, metode mai pașnice de a interacționa cu îngrijitorii lor umane.

Parrotul regelui australian este o pasăre acrobatică care necesită o cușcă mare sau aviar. Un mediu ideal este o incintă de la 3 la 6 metri lățime și o lungime de 12 până la 15 picioare. Dacă este păstrată într-o incintă mai mică, această pasăre va necesita câteva ore de exerciții în afara cuștii în fiecare zi.

8 specii de păsări de animale de companie blând

Probleme comune de sănătate

Papagalii regelui australian sunt susceptibili Bacil, care este o infecție bacteriană care este aproape întotdeauna fatală și dificilă sau imposibil de tratat. Asigurați-vă că ați carantinei păsării timp de șase săptămâni înainte de a introduce la orice alte păsări pe care le puteți avea.

Dacă sunt păstrate într-un aviar tradițional în aer liber cu podele de pământ, papagalii regelui australian pot fi predispuși la viermii intestinali, ceea ce va avea nevoie de atenție medic veterinar. Viermii sau paraziții intestinali sunt rareori o problemă cu aviarii sau cuștile ridicate deasupra solului.

Dieta și nutriția

În sălbăticie, papagali ai regelui australian dietă de fructe, nuci, fructe de padure, semințe și flori. În captivitate, ca și în cazul tuturor păsărilor de companie, nutriția adecvată cu o alimentație papagal bine echilibrată este esențială pentru sănătatea bună.

Majoritatea proprietarilor oferă păsărilor lor o peletă comercială de înaltă calitate, suplimentată cu o mulțime de fructe și legume proaspete, cum ar fi porumb, morcovi, mango, banane și verdeață cu frunze, cum ar fi spanacul. Aceste păsări se bucură de boabe întregi cum ar fi ovăz, mei și quinoa. Deși sunt bogate în grăsimi, nuci, cum ar fi migdalele și arahidele, sunt, de asemenea, un tratament preferat. Hrăniți aceste tratamente cu ușurință.

Ca o pasăre medie de dimensiuni medii, cantitatea de alimente pe care le dați depinde de dimensiunea păsărilor. Un papagal de rege Australian Full poate mânca aproximativ 1/2 ceasca de parrot și aproximativ 1/2 până la 3/4 ceașcă de fructe și legume pe zi. Puteți împărți acea între două feeduri, o dată la trezirea și câteva ore înainte de culcare. Oferiți apă potabilă proaspătă în fiecare zi.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Papagalii regelui australian, fiind păsări mari, au nevoie de o mulțime de spațiu de exercitare. Aceste păsări iubesc să urce, leagă și mestecă, astfel încât o cușcă uriașă cu o mulțime de jucării sigure este mediul optim pentru ei.

Deși, în general, nu doresc interacțiunea umană la fel de mult ca și alte specii de papagal, ele încă mai au nevoie de un minim de 3 până la 4 ore de playtime supravegheată în afara cuștii pe zi. Această activitate ar trebui să aibă loc într-o zonă considerabilă de pasăre a casei dvs., deoarece papagalii regelui australian sunt foarte curioși și inteligenți și se pot face probleme dacă nu luați măsuri de precauție pentru a vă asigura siguranța. Pentru a proteja camera, dezactivați ventilatoarele plafonului, închideți ușile și ferestrele și îndepărtați plantele toxice și alte animale de companie.

PROS
  • Specii blânde, mai puțin probabil să muște

  • Pasăre mai liniștită

  • Acrobatic și poate învăța să spună câteva cuvinte

Contra
  • Nu-i place să se prăbușească, să mântuiască sau să se manipuleze

  • Necesită la trei până la patru ore de exerciții fizice, stimularea mentală

Unde să adoptați sau să cumpărați un papagal rege australian

În timp ce a căutat foarte mult pentru natura lor liniștită și culori frumoase, poate fi greu de găsit un papagal rege australian. Dacă sunteți în căutarea de a adopta unul ca un animal de companie, încercați să contactați clubul dvs. local de păsări exotice sau Societatea Parrot și Întrebați despre crescători în zona ta.

În Australia, crescătorii vinde papagali ai regelui australian în intervalul de 100 până la 500 de dolari. Din moment ce această pasăre este rară în u.S., Vă puteți aștepta să plătiți în sus de 1.000 de dolari pentru unul. Salvează, organizații de adopție și crescători în care ați putea găsi papagali ai regelui australian sau găsiți un avantaj bun pe ele în u.S. include:

Odată ce vă aflați în contact cu un crescător, cereți o mulțime de întrebări și încercați să faceți o întâlnire pentru a vizita cu ei și cu păsările lor. Este important să înțelegeți exact ce este să trăiți cu un papagal rege australian înainte de a aduce o casă. Asigurați-vă că pasărea pe care doriți să o luați acasă este alertă, activă și expune toate Semne ale unei păsări sănătoase, cum ar fi ochii strălucitori, pene curate și culturi complete.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă Parrotul regelui australian vă lovește ca o specie interesantă, luați în considerare și una dintre celelalte specii:

În caz contrar, verificați tot celălalt Speciile de păsări de companie mai mari.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Australian (green-wingdate) king parrot: profilul speciilor de păsări