8 Specii de păsări de animale de companie prietenoase

Cockatiel alb în afara unei cuști și un cockatiel gri într-o cușcă

Nu este o surpriză faptul că mulți oameni doresc o pasăre de companie care este prietenoasă, blândă și potrivită pentru a fi un tovarăș. Aceste trăsături sunt și mai importante pentru persoanele cu experiență limitată de păsări de companie. Este mai ușor legătură cu și îngrijirea unui animal care are o dispoziție naturală prietenoasă, mai degrabă decât una care tinde să fie timidă sau agresivă. Aici sunt opt ​​dintre cele mai prietenoase specii de păsări de companie care fac de obicei însoțitori excelenți.

Bacsis

Deși toate păsările de companie ar trebui să fie tratate ca indivizi, este posibil să se minimizeze riscul de mușcătură și agresiune prin alegerea unei specii cunoscute pentru a avea o deformare blândă și sociabilă.

Aflați cum să vă antrenați pasărea pentru a fi mai prietenoasă
01 din 08

Bucurându-se de popularitate din întreaga lume, Budgiile (cunoscute și ca Parakeets) sunt unele dintre cele mai bune păsări de companie pentru un motiv bun. Când sunt îmblânzite în mod corespunzător și îngrijite, aceste păsări pot fi extraordinar de prietenoase și afectuoase. Pe partea de sus a ființei mici și destul de scăzute, Budgies iau bine la antrenament și pot învăța să efectueze multe trucuri de păsări distractive, inclusiv Învățând să vorbească.

Prezentare speciala

Lungime: 6 până la 8 inci

Greutate: 1 uncie

Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 02 din 08

    Cockatielul captivant este o altă alegere excelentă pentru oricine dorește o pasăre de companie prietenoasă și afectuoasă. Având în vedere din Australia, aceste păsări fac animale de companie excelente atunci când sunt hrănite manual ca bebeluși și ridicate în medii pozitive. În timp ce nu învață în mod normal să vorbească, cockatiels sunt extrem de inteligenți. Mulți învață să fluiere destul de bine și mimică zgomote obișnuite de uz casnic, cum ar fi sunetele, telefoanele și microundele.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • 03 din 08

    Dacă preferați o pasăre mare de companie care este prietenoasă și afectuoasă, un cockatoo poate fi o alegere excelentă. Aceste păsări frumoase se obligă foarte puternic cu îngrijitorii lor și preferă să fie cu ei cât mai des posibil. Este imperativ să aveți destul timp să petreceți socializarea cu pasărea voastră. Cockato-urile pot deveni deprimate dacă nu li se acordă suficientă atenție și pot recurge la părțile pene sau alte comportamente distructive.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 16 până la 26 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru (umbrelă cockatoo)

  • 04 din 08

    Cunoscut sub numele de "giganți blânzi", macaw-urile de la Hyacinth sunt cea mai mare parte a papagalilor. Și ca păsări sociabile și prietenoase, nu iubesc nimic mai mult decât să-și petreacă timpul să se joace și să se prăbușească cu proprietarii lor. Datorită dimensiunii lor, poate fi dificil pentru majoritatea oamenilor să ofere locuințe adecvate pentru aceste păsări. Dar cei care sunt capabili să-și îndeplinească nevoile sunt răsplătite cu o relație incredibilă cu prietenul lor cu pene.

    Prezentare speciala

    Lungime: 40 de centimetri

    Greutate: 42 la 51 uncii

    Caracteristici fizice: Plumagiu albastru solid - patch-uri galbene în jurul ochilor și ciocului alb-negru - picioare gri închis

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    S-ar putea să nu vă gândiți imediat la un porumbel ca o pasăre prietenoasă de animale de companie, dar domesticitate, dărâmături de mână sunt cunoscute a fi extrem de dulci și blânde. Aceste păsări rar mușcă, și chiar oamenii cu experiență limitată de păsări consideră că este ușor să se antreneze și să lege cu porumbei. Ei se bucură de compania lor de îngrijire a îngrijitorii, dar, de obicei, nu vor exidita prea multă atenție.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 8 uncii

    Caracteristici fizice: Penajul de gri și maro - guler negru în jurul gâtului de gât - ochii negri și mutații includ alb, portocaliu și pied (sonor de inel)

  • 06 din 08

    Sfânt și relativ ușor de îngrijit, parrotile sunt cunoscute pentru ca personalități mult mai mari decât corpurile lor minuscule. Cei care au în vedere parropulele trebuie să aibă o mulțime de timp pentru a juca și socializa cu animalele lor de companie, deoarece aceste păsări pot deveni puțin sălbatice fără regulate manipularea. Dar oamenii care interacționează cu parropulele lor în fiecare zi sunt, de obicei, capabili să formeze legături puternice cu aceste păsări comice mici.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Capul verde și corpul albastru pe spate și în spatele ochilor - mutațiile includ albastru, galben și alb

  • 07 din 08

    Hailing din America de Sud, convii de culoare verde se dezvoltă pe petrecerea timpului de socializare cu îngrijitorii lor. Prin natura lor, ei sunt păsări inteligente, jucăușă și ușor răutăcioase. Dar, în comparație cu alte specii de conuri, ele tind să fie mai liniștite și mai ușoare. De obicei, ei nu învață să vorbească, dar personalitățile lor fermecătoare sunt mai mult decât suficiente pentru a le face să fie divertisment și angajat.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 2 până la 3 uncii

    Caracteristici fizice: Predominant Green-Olive Cheek Patches - Piept gri și cap-maroniu - Pene de zbor albastru - Mutațiile includ turcoaz, galben și scorțișoară

  • 08 din 08

    De asemenea, în America de Sud, Macaw-urile lui Hahn sunt cele mai mici macaws. Dar ei împachetează o mulțime de personalitate în corpurile lor compacte. Ele sunt păsări inteligente și jucătoare care tind să fie blânde atunci când sunt socializate și manipulate în mod corespunzător. Aceste macaws preferă să petreacă cât mai mult timp interacționează cu îngrijitorii lor cât mai mult posibil și ar putea deveni deprimat dacă se simt ignorați. Ei pot fi, de asemenea, destul de zgomotoase, deși unii învață să vorbească destul de bine.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 6 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, penaj verde - frunte albastră - margini roșii de aripi - ochi portocalii - inele albe în jurul ochilor

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Specii de păsări de animale de companie prietenoase