8 Specii de păsări de animale de companie blând

Zebra Finch

În timp ce toate păsările de companie au capacitatea de a Bite și provoacă un Ruckus, anumite specii tind să fie mai mult prietenos și blând decât alții. Când este corect îmblânzit și îngrijit, aceste păsări sunt adesea afectuoase cu îngrijitorii lor și lipsesc o înclinație pentru mușcături. Unii sunt destul de activi, în timp ce alții păstrează o dispoziție mai relaxată. Aici sunt opt ​​dintre cele mai blânde păsări pentru a păstra animalele de companie.

Bacsis

Amintiți-vă, fiecare pasăre are o personalitate unică. Păsările individuale pot fi nippy sau dificil de îmblânzit, indiferent de specia lor.

8 specii de păsări de animale de companie prietenoase
01 din 08

Frumos și moale, Papagoții Pionus au câștigat o reputație de a fi unele dintre cele mai blânde păsări de companie. În timp ce sunt foarte inteligenți și prosperă în setările sociale, ele tind să fie mai independente decât alte specii. Acest lucru le face în mod obișnuit un pic mai puțin moody decât speciile de papagal care necesită atenție. Pionus Parrots sunt păsări foarte active și vor arde cu ușurință energia cu jucării sigure de păsări.

Prezentare speciala

Lungime: 11 inci

Greutate: 8 până la 9 uncii

Caracteristici fizice: Cap albastru și gât - corpuri verzi - patch-uri negre peste urechi - roșu pe partea inferioară a ciocului coada-negru cu laturi roșii

  • 02 din 08

    Doves sunt văzute ca simboluri ale păcii și iubirii din întreaga lume, așa că ar trebui să nu vină ca nici o surpriză faptul că poruncile sunt printre cele mai blânde specii de păsări. Într-adevăr, aceste păsări liniștite, dulci, fac animale excelente și sunt chiar o alegere bună pentru Apartament de locuit. Ei tolerează manipularea bine, dar nu solicită atenție de la îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 8 uncii

    Caracteristici fizice: Penajul de gri și maro - guler negru în jurul gâtului de gât - ochii negri și mutații includ alb, portocaliu și pied (sonor de inel)

  • 03 din 08

    Budgiile (sau Parakeets) sunt o altă alegere excelentă pentru cei care preferă un prieten blând cu pene. În timp ce ar putea mușca când sunt supărați, ciocurile lor mici sunt cu greu capabile să facă multe daune. Și cu pregătire și manipulare adecvată, mușcăturile Budgie pot deveni destul de rare. Aceste păsări sociale iubesc să-și petreacă timpul cu îngrijitorii și încântarea în joc cu jucării sau chiar Învățând să vorbească.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 04 din 08

    Deși este cea mai mare dintre macawuri, Hyacinth Macaw-ul dulce și chiar personalitate a câștigat-o "gigant blând". Aceste păsări au ciocuri mari, oarecum intimidante care sunt capabile să cracă cochilii de nucă de cocos. Dar macaw-urile de zocuare în mod corespunzător nu au tendința de a mușca cât de des sau la fel de ușor ca multe alte specii de papagal.

    Prezentare speciala

    Lungime: 40 de centimetri

    Greutate: 42 la 51 uncii

    Caracteristici fizice: Plumagiu albastru solid - patch-uri galbene în jurul ochilor și ciocului alb-negru - picioare gri închis

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Cu finisaje, ei este îngrijitorii lor care trebuie să fie blânzi, deoarece sunt mai degrabă păsări fragile mici. În cele mai multe cazuri, finchii fac mai bine ca animalele de companie. Deci, dacă deținerea unei păsări nu este importantă pentru dvs., luați în considerare obținerea unei mici turme de finch. Furnizați capete cu cât mai mare de o incintă posibil, astfel încât să poată obține exercițiul și să se bucure de chirpurile plăcute și peeps pe tot parcursul zilei.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 inci

    Greutate: 0.5 uncii

    Caracteristici fizice: Barele de gât alb-negru, patch-uri de obraz de portocal și cioc de portocale roșii (Finch Balbra Zebra) - colorarea gri pe tot corpul și ciocul mai puțin viu (Femeie Zebra Finch)

  • 06 din 08

    Eclectusul este o specie de papagal mare, care este cunoscută a fi o pasăre afectuoasă. Aceste păsări se dezvoltă pe socializare cu îngrijitorii lor și ar putea deveni gelos dacă simt că sunt ignorați. Unii oameni spun că un eclectus masculin este mai răspândit, în timp ce o Eclectus de sex feminin ar putea deveni nippy, mai ales dacă este cuibărit. Dar păsările de sex feminin au tendința de a gestiona mai bine stresul, ceea ce le poate face mai puțin probabil să se ciocnească.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 07 din 08

    Nativ în Australia, parakeet-urile lui Bourke tind să fie păsări de animale de companie blânde, bune, mai ales când sunt hrăniți manual ca bebeluși. Ele sunt, de obicei, cele mai active și mai vorbite în jurul zorilor și amurgului și rămân destul de moale pentru restul zilei. Deși sunt păsări sociale, de obicei nu vor fi exigente de atenția dvs.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Bătrânul colorat - Abdomenul roz - Rump albastru - Baiabii galben-maro au coroane albastre în timp ce femelele au alb

  • 08 din 08

    Cockatiels mult timp au fost păsări populare de animale de companie pentru comportamentul lor defectuos, blând. Aceste păsări sunt jucaus și active, iar ei iubesc la fluierul și sunetele de uz casnic. Deși un cockatiel care nu a fost corect îmblânzit ar putea fi nippy, specia este în general foarte prietenoasă în jurul oamenilor și toleranți de a fi ținute.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 3 uncii

    Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Specii de păsări de animale de companie blând