Scarlet-parakeets: profilul speciilor de păsări

Un papagal de scarlet care mănâncă semințe de iarbă în Melbourne, Victoria, Au. Melbourne este în afara gamei normale a acestei păsări, așa că este suspectată că aceasta este o pasăre aviară scăpată

Ca majoritatea Birds Hookbill, Parakeet-urile scarlet-chelite sunt papagali adevărați, ceea ce înseamnă că au ciocolată și capete mai mari, care sunt capabile de mai multă putere a creierului. Ele sunt populare pentru penajul lor vibrant, colorat și sunt în general liniștiți și liniștiți. Ca animale de companie, ei tind să aibă o dispoziție dulce. Ele sunt mici, nu necesită o amprentă mare a spațiului dvs. și pot fi îmblânzite, păsări afectuoase dacă primesc o mulțime de timp cu tine.

Prezentare speciala

Nume comune: Scarlet-Parakeets, Parakeets splendid, papagali de cărămizați, sau papagali portocalii

Nume stiintific: Neophma splendida

Dimensiunea adulților: 8 inci în lungime, aproximativ 2.5 uncii în greutate

Speranța de viață: 10 până la 15 ani

Origine și istorie

Această specie de păsări este un tip de parakeet de iarbă care este originar din Australia de Sud și Vest și Nou South Wales. În natură, se hrănesc cu solul și zboară scăzută, ținându-se aproape de acoperire. Ei prosperă într-o varietate de climă, inclusiv zone de interior uscate, lemn de eucalipt, creștere rapidă și margini de pădure. De asemenea, călătoresc în jurul terenului de la o sursă de apă la alta, adesea în turme mari.

Temperament

Timp de mulți ani, parazitele de cărămizie au fost considerate ca fiind o pasăre "ornamentală", în principiu, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie văzuți și nu atinși. Aceasta este o caracterizare falsă, deoarece majoritatea parakeet-urilor de scarlat sunt îmblânzite cu animale de companie. Cu toate acestea, aceste păsări se numără printre cele mai temperamentale tipuri de parakeets care nu se pot bucura manipularea la fel de mult ca și alte tipuri de păsări.

Puteți instrui un parakeet scarlat-chestic pentru a fi confortabil cu manipularea. Cu excepția unor valori, nu este o pasăre cunoscută pentru a face trucuri sau a vorbi.

Scarlet-Parakeets Chesed poate face tovarăși excelenți pentru oamenii potriviți. Cu timpul, răbdarea și propriu-zis legare Tehnici, ele pot fi animale iubitoare și afectuoase care pot fi implicate social cu proprietarii lor.

Parakeet-urile scarlet-chelite preferă să vorbească încet între ei, mai degrabă decât să recurgă la țipete și apeluri cu voce tare.

Vorbire și vocalizări

Când fac apelurile lor, sunetul este moale, melodios și în două silabe. Într-o turmă, ele produc lumină, twittering continuu. Ei emit fluiere clare și mai clare când sunt alarmate. La fel ca multe păsări mici, sunt receptivi la cântece, muzică și fluier.

8 cele mai bune specii de păsări de a păstra ca animale de companie

Scarlet-Culors Parakeet Culorile și marcajele

Scarlet-Parakeets Chestat prezintă un curcubeu strălucit de culori în penajul lor. Ele sunt o specie dimorfă sexuală, astfel încât bărbații și femelele sunt colorate diferit.

Parakeet-urile mature de catalice de sex masculin au fețe albastre întunecate, cufere roșii și verde strălucitor pe spatele și vârfurile capului lor. Ei au burții galbeni și pene albastre de cer pe partea inferioară a aripilor lor.

Deși femelele mature au, de asemenea, fețe albastre, aripi verzi și spate, și cufere verde, capul lor are mai puțin albastru și mai maro. Pieptul și aripile lor sunt verzi, iar abdomenul și coapsele lor sunt galbene strălucitoare. Ca și bărbații, ei au și pene galbene pe burtă.

Îngrijirea parakeet-charletului

Relativ liniștit și mic, în ceea ce privește papagali, aceste păsări pot fi un animal de companie ideal dacă locuiți într-un apartament sau condominiu. Cască ar trebui să fie de aproximativ 4 metri lungime cu 2 metri lățime și de 2 metri adâncime. Barele nu ar trebui să fie mai mult de 1/2-inch. Ei se pot înțelege cu cele mai multe păsări pașnice mici, cum ar fi finisajele și budgiile și pot fi adăpostite în aceeași cușcă sau aviare dacă există suficient spațiu pentru toate păsările.

Parakeet-uri de cărămizie preferă clima caldă și uscată. Ele sunt incomod în condiții umede și umede și nu pot gestiona temperaturi extreme.

Aceste păsări preferă să ia o baie în apă în picioare sau pe frunzișul umed. Păstrați un castron curat mic de apă de scăldat în interiorul cuștii. Ei îi place, de asemenea, să facă plajă prin umflarea penelor și îndoirea aripilor lor.

8 cele mai bune păsări pentru viața de viață

Probleme comune de sănătate

Deoarece parakeet-urile de cărămizați sunt obișnuiți să rămână în locuri uscate, ar putea suferi de probleme respiratorii atunci când sunt expuse la rece și umiditate extremă.

Papagalii scarlet-cheldați sunt vulnerabili la Candida Infecții. Ca prevenire, eliminați totul din dieta lor care încurajează creșterea fungică, cum ar fi făina rafinată și zahărul (cele mai multe fructe coapte). Adăugați antifungice naturale la dieta lor, cum ar fi usturoiul proaspăt zdrobit, oregano, cimbru și rozmarin.

Ca și în cazul celor mai multe papagali, pot începe pene se mișcă sau se auto-mutila Dacă nu au suficient spațiu în cușcă sau dacă nu li se dă timp în afara cuștii.

Dieta și nutriția

Parakeet-urile scobide în sălbăticie mănâncă în mod regulat o dietă constând în principal din ierburi și semințe găsite în câmpurile în care trăiesc. Dieta lor este suplimentată de alte oferte disponibile în anotimpuri, inclusiv flori, fructe, insecte și fructe de padure.

În captivitate, par să facă destul de bine amestecurile de semințe formulate pentru papagali mici sau paraekeeturi cu suplimente de semințe cantare și semințe de floarea-soarelui. De asemenea, ei se bucură și se străduiesc Varzători și verdeață cu frunze cum ar fi spanacul și kale. Oferiți aceste legume proaspete zilnic, precum și biți de fructe cum ar fi Apple, Banana și Orange. Cuttlebone este o altă ofertă recomandată. Acesta conține o varietate de proteine, și mai important, calciu.

Exercițiu

Scarlet-Parakeets Chestat petrec mult timp pe terenul de hrănire pentru alimente în sălbăticie. Pentru a emula acest comportament în captivitate, oferiți o mulțime de jucării de picior. Jucăriile păstrează păsările angajate și active. De asemenea, puteți pune niște sol și iarbă în partea de jos a cuștii pentru a lăsa să se zgârie în jur. Atârnă ramuri mici, de lemn, percepe și leagă în cușcă pentru a le menține ocupat pe tot parcursul zilei. Furnizați o zonă sigură, rezistentă la păsări în care pot juca într-o zonă sigură în afara cuștilor, supravegheate, timp de 3 până la 4 ore pe zi.

PROS
  • Social și prietenos

  • Nu ocupă prea mult spațiu

  • Relativ liniștit pentru un papagal, bun pentru locuitorii de apartamente

Contra
  • Poate fi temperamental, are nevoie de timp pentru a vă încălzi până la tine

  • Necesită trei până la patru ore zilnic de exercițiu supravegheat

Unde să adoptați sau să cumpărați un parakeet scobit-chestat

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre faptul că un parakeet cu scarplet, ar fi un plus bun pentru familia dvs., cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să contactați Societatea Avicultură locală sau un crescător de parakeet cu scarplet din apropiere. Orice bun crescător sau agenție de adopție va dori să facă o plasare durabilă pentru păsările lor. Descrieți-vă casa și stilul de viață oamenilor care sunt familiarizați cu specia și obțineți sfaturi solide despre faptul că adoptarea uneia dintre aceste păsări ar fi o opțiune bună pentru dvs. și pentru familia dvs. Aceste păsări au o medie de aproximativ 250 până la 300 de dolari.

Salvați, organizațiile de adopție și crescătorii în care puteți găsi parakeet-uri de eșarlet includ:

Aruncați o privire la condițiile de îngrijire a păsării înainte de ao cumpăra. Distrugeți un crescător sau un magazin de animale de companie dacă păsările trăiesc în cuști mici, murdare, dieta lor lipsește fructe și legume, iar proprietarii sunt rezistenți la răspunsul la întrebările dvs.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Papagali mici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Scarlet-parakeets: profilul speciilor de păsări