5 Fapte distractive despre macaws

Scarlet macaw

Macaw-urile sunt probabil cele mai ușor de recunoscut păsări din Parrot Familie. Colorate și distractive, aceste păsări au fost păstrate ca animale de companie de sute de ani.

Aceste păsări sunt personaje, fiecare având personalități diferite, îi place și displace. Datorită dimensiunii lor, macaws poate fi o provocare de a avea grijă, dar sunt tovarăși loiali care merită angajamentul de timp. Iată câteva fapte distractive despre acești membri jucăuși ai familiei Parrot.

1:20

7 lucruri de știut despre deținerea unui macaw

01 din 05

Macaw-urile sunt cele mai mari papagali

Există mai mult de 370 de tipuri diferite de papagali, iar macawurile sunt cele mai mari. Macaw-urile se cântăresc în mod normal între două și patru kilograme, ceea ce este destul de hefty pentru o pasăre. Cea mai mare dintre macaws, Hyacinth macaw, pot atinge lungimi de aproape trei metri și jumătate de lungime de la cioc până la vârful coada. De asemenea, ei se laudă cu o aripă impresionantă de până la 60 de centimetri.

  • 02 din 05

    Există multe soiuri de macaw

    În timp ce macaw-urile sunt cunoscute ca cele mai mari papagali, merită remarcat faptul că există Multe tipuri diferite de macawuri care vin într-o varietate de dimensiuni.

    Cele mai mici macawuri, cunoscute afectiv ca Mini macaws, uneori cresc doar la lungimi de 12 centimetri, despre dimensiunea unei conuri de dimensiuni medii sau mari peruș. Indiferent cât de mari sau mici sunt, toate macaw-urile (cu excepția macaw-ului de la Hyacinth) împărtășesc câteva atribute comune, cele mai proeminente fiind inelele goale ale pielii în jurul ochilor lor. Pentru mulți oameni, aceasta este cea mai recunoscută trăsătură printre macaws.

  • 03 din 05

    Macaw-urile pot trăi mai mult de 80 de ani

    Când se acordă în mod corespunzător, unele specii de macaw, cum ar fi albastru și aur macaws pot trăi pentru o medie de 60 de ani, iar mulți au fost înregistrați pentru a trăi până la 80 de ani sau chiar mai mult.

    Cei care sunt interesați să adopte un macaw sunt avertizați cu tărie să se asigure că sunt dispuși să comită suficient timp pentru a avea grijă de animalul lor de companie. Nu este deloc neobișnuit ca aceste păsări să-și depășească proprietarii, să facă aceleași dispoziții pentru îngrijirea lor, așa cum ați fi dependenți.

  • 04 din 05

    Este posibil să se reproducă macawurile hibride

    Ca multe soiuri diferite de macawuri, deoarece există în mod natural, crescătorii din comerțul cu animale de companie au fost, de asemenea, capabili să facă îndrăznețe și colorate Macaw-uri hibride.

    Exemple de macaws hibrid includ Catalina macaw, Harlequin Macaw, și Camelot Macaw. În timp ce aceste păsări au fost extraordinar de populare în rândul proprietarilor de animale de companie, mulți se opun reproducerii macawurilor hibride, deoarece aceste păsări nu apar în mod natural în sălbăticie.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Unele macawuri sunt suficient de puternice pentru a sparge cochilii de nucă de cocos

    Hyacinth Macaws are suficientă putere în ciocurile lor masive pentru a sparge o coajă de nucă de cocos.

    În ciuda puterii lor impresionante, macawurile de zocuare sunt cunoscute sub numele de "giganții blânzi" ai lumii macaw datorită dispozițiilor lor dulci și afectuoase, mai ales atunci când sunt ridicate ca bebeluși de mână.

    Alte tipuri de macaws au, de asemenea, ciocuri puternice și impresionante, făcându-le o forță care trebuie luată în considerare în timpul actelor de agresiune sau de bord de comportament hormonal. Acesta este un motiv major pentru care macawurile sunt, în general, recomandate numai pentru cei care au experiență păstrând papagali mari.

    Și să reitereze, macaw-urile, ca toate papagalii, au nevoie de interacțiune și socializare socială, astfel încât să nu se plictisească. Un macaw plictisit va mesteca orice lemn pe care îl poate găsi, iar cu ciocurile sale puternice, acest lucru poate însemna o distrugere serioasă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Fapte distractive despre macaws