Golden living (regina bavariei conure)

Ararajuba (Guaruba Guarouba) - Parakeet de Aur

Uimitoare în culoarea lor galbenă strălucitoare, conura de aur (sau regina bavariei bavaria) este, fără îndoială, o pasăre frumoasă. Ei pot face, de asemenea, un animal de companie foarte frumos și afectuos, care este spunky, inteligent și distractiv, deși sunt rare și costisitoare. Un lucru este sigur - acestea sunt papagali foarte speciali care par să fure inimile fiecărui proprietar de păsări pe care îl întâlnesc.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Golden Living, Regina Bavariei Conure, Parakeet de Aur, Papagal de Aur, Galben Living

Nume stiintific: Guaruba Guarouba, anterior Arătoria Guarouba

Dimensiunea adulților: O mare conura, poate ajunge la o lungime de aproximativ 14 inci, cântărind aproximativ 8 uncii

Speranța de viață: 20 până la 30 de ani

Origine și istorie

Nativ în nord-estul Braziliei, convii de aur se găsesc numai într-o zonă mică de sud de râul Amazon. Spotând conduse de aur sălbatice este dificilă - în ciuda culorii lor - pentru că nu sunt în special sociale și rareori formează turmele. Aceasta înseamnă că viața lor în sălbăticie este relativ necunoscută. Ea a crezut că sunt nomade, care se deplasează din pădurile umede din zona inferioară până la copacii înalți ai lui Terra Firma (terenurile care nu inundă), apoi la curățenie în timpul sezonului de reproducere.

Aceste păsări au fost pe lista de specii pe cale de dispariție din 1975, iar populația lor mică contribuie la lipsa de observații. În timp ce a fost acceptat de ceva timp, mai puțin de 3.000 de aur au rămas, O Uniune internațională din 2016 pentru conservarea actualizării naturii spune că aceasta a fost o subestimare. Acum se crede că populația este oriunde de la 6.600 la 13.400 de păsări.

Această realizare nu a depășit temerile legate de starea periclitară a păsărilor, totuși. Este proiectat că populația va continua să scadă din cauza distrugerii habitatelor și a capturilor ilegale, inclusiv luarea copiilor din cuib. Programele de reproducere captive reprezintă o atenție deosebită pentru această specie și au o prioritate față de vânzarea lor ca animale de companie pentru mulți crescători.

Temperament

Convorcia de aur sunt Animale de companie active care iubesc să urce, să mestece și să joace. Proprietarii trebuie să fie diligenți pentru a supraveghea aceste păsări atunci când sunt din cușcă pentru a evita accidentele datorită curiozității lor copleșitoare despre lumea din jurul lor.

Fiind o conura, aceste păsări sunt Foarte vocal și poate produce strigăte puternice, făcându-le o alegere slabă pentru cei care locuiesc în apartamente sau condominiums. Cu toate acestea, ei pot dezvolta un vocabular destul de extins.

Convorși de aur sunt foarte inteligenți și au nevoie de o mulțime de stimulare mentală pentru a preveni setarea modelelor de plictiseală și de comportament distructiv. În acest sens, este puțin mai sensibil decât multe alte papagali.

În timp ce pene scufundând este adesea un avertisment pe care îl auziți cu papagali neglijați sau plictisiți, pentru convii de aur, stresul este principala cauză a acestui comportament auto-distructiv pe care îl păreau predispuși la. Acesta poate fi prevenit cu tone de atenție și distragere a atenției și dând păsării o anumită sumă de libertate.

În general, convii de aur fac animale de companie excelente. Ei se bucură de cuddling și sunt receptivi la mai mulți oameni atunci când sunt socializate în mod corespunzător, așa că fac bine cu familiile. Agresiunea nu este de obicei o problemă decât atunci când reproduceți.

Culorile și marcajele din Golden

Convorile de aur sunt adesea confundate cu macaws din cauza capului și a ciocului mai mare. Diferența de poveste este că coada conurii este mult mai scurtă decât ceea ce veți găsi pe Macaws.

Cursele de aur mature sunt o culoare galbenă strălucitoare peste tot corpul lor. Singura excepție este sfaturile pene de zbor, care sunt verde închis în culoare. Ei au un inel chel în jurul ochilor lor, ciocuri color și picioare roz și picioare.

Convorile de aur juvenile pot fi identificate prin dulapuri verzi în penajul galben al corpului.

Îngrijirea unei conuri de aur

Convorbirile de aur sunt afectuoase, frumoase și inteligente, făcându-le animale excelente. Din păcate, ele sunt destul de scumpe și aproape la fel de rare în captivitate, deoarece sunt în sălbăticie. Ele pot fi destul de greu de găsit, deoarece vânzarea lor este foarte reglementată atât în ​​și în afara Statelor Unite.

Nu vă faceți griji, dacă aveți inima voastră pusă deținerea unei conuri de aur, ea este posibil. S-ar putea să trebuiască să sari prin niște cercuri pentru a face acest lucru. De exemplu, tu și vânzătorul vor avea nevoie de un permis de la u.S. Serviciul de pește și faunei sălbatice pentru a cumpăra un papagal din alt stat. Faceți o mulțime de cercetări cu privire la ceea ce este necesar înainte de a vă adopta. Pentru a localiza un crescător de conura de aur, un loc minunat de început este Bird Talk Magazine Directorul de crescătorie.

Dacă și când puteți localiza o conura de aur disponibilă, veți fi recompensați cu un animal de companie incredibil de distractiv și interactiv. Proprietarii raportează că păsările lor au reușit să învețe multe trucuri distractive, să dezvolte vocabularii impresionante și chiar par să vorbească în context uneori.

Este important ca pasărea dvs. să nu se simtă limitată în cea mai mare parte a timpului. Nivelul ridicat al energiei Golden Living trebuie luat în considerare la selectarea unei cuști. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a-i da cameră să se plimbe, să urce în jur și să ardă energia. Rareori zboară în captivitate, dar asta nu înseamnă că acești acrobați vor fi fericiți într-o locuință mai mică.

Hrănirea conurii de aur

Convorbirea de aur în sălbăticie sărbătoare în mod normal pe o dietă variată de fructe proaspete, legume, nuci, fructe de padure și cereale. Hrănirea unei diete la fel de diverse este cea mai bună și vă va asigura că păsăria dvs. rămâne sănătoasă. Ar trebui să fie compus din alimente proaspete, cum ar fi fructele, nuci, fructe de padure și legume, împreună cu pelete comerciale de înaltă calitate. Această combinație va asigura că convii de companie primesc o nutriție adecvată.

Exercițiu

Fiind păsări active, convii de aur necesită un pic de exercițiu pentru a menține starea fizică de top. Cei care ar dori să dețină o conura de aur ar trebui să se asigure că pot să păstreze un minim de trei până la patru ore pe zi, supravegherea păsărilor lor în timpul exercițiilor fizice și de joc.

Convoare de aur iubesc să urce și par să aprecieze jucăriile ca scările, frânghiile și leagănele care le dau ceva pentru a "naviga."Un stand de joc este, de asemenea, necesar pentru a da păsărilor un sentiment de libertate din cușcă, având o bază de acasă care se umple de jucării pentru a-și ocupa timpul. Ele sunt destul de comice în aceste aventuri jucăușă și vor căuta adesea atenția.

Aceste păsări sunt, de asemenea, chewers grele care trebuie să-și exercite mușchii puternici ai maxilarului. Proprietarii de conura de aur învață rapid să ofere animalele de companie cu o mulțime de jucării de mestecat pentru a-și cruța propriile bunuri. Lemnul va fi principalul dvs. cum este ușor de înlocuit, deși piele, frânghie și margele vor fi de asemenea apreciate.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profilurile speciilor de parrot.

Sursa: Uniunea Internațională pentru conservarea naturii și a resurselor naturale (IUCN). Guaruba Guarouba. 2016.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Golden living (regina bavariei conure)