Pionusul lui maximilian ca păsări de companie

Pionus maxiliani

Când se referă la aceste păsări, avicultoriștii se referă adesea la ele ca Pionus Maximilian, papagalii scenari sau pioni. Oricare dintre aceste nume sunt acceptabile, deși Pionusul Maximilian pare să fie cel mai utilizat.

Nume stiintific

Pionus maxiliani

Origine

Pionusul lui Maximilian provin din pădurile și zonele împădurite din America de Sud, în special într-o gamă de Brazilia spre Argentina. Din cauza popularității lor în comerțul cu animale de companie în ultimii ani, cu toate acestea, Pionusul Maximilian este păstrat în captivitate în case în toată lumea.

mărimea

Pionusul tipic Maximilian poate atinge lungimi de până la 12 centimetri de la cap până la coadă la maturitate, deși este mai frecvent ca aceste păsări să fie în intervalul de la 10 la 11 inci înălțime. O greutate sănătoasă pentru o pasăre adultă a acestei specii ar fi în intervalul de la 8 la 9 uncii.

Durată medie de viață

Ca toți papagali, se poate aștepta ca Pionusul Maximilian trăiesc de mult timp. De fapt, aceste păsări trăiesc de obicei până la 40 de ani ca animale de companie în captivitate, iar unii pot trăi și mai mult. Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru cei care se gândesc la adoptarea uneia dintre aceste păsări pentru a face o mulțime de cercetări pe specie înainte de a aduce o casă. Îngrijirea oricărui animal timp de 40 de ani sau mai mult este un angajament pe termen lung care nu ar trebui luat ușor.

Temperament

Cei care dețin Pionus al lui Maximilian descriu personalitățile lor ca fiind iubitoare, comice, afectuoase și puțin răutăcioase. Desigur, aceste trăsături pot fi adevărate pentru toate Hookbills, Dar farmecul Pionusului Maximilian pare să le pună în afară de alte specii de Pionus. Ei sunt cunoscuți ca fiind cei mai buni Valorile printre pionus, construirea de vocabulare impresionante și luând bine truc instruire. Acest lucru ar putea fi pentru că Pionusul Maximilian se bucură să petreacă destul de mult timp cu proprietarii lor. Oricine este interesat de adoptarea uneia dintre aceste păsări ar trebui să se asigure că au destul timp să-și petreacă jocul, socializarea și interacțiunea cu prietenul lor cu pene.

Culori

În ceea ce privește penajul colorat, pionusul Maximilian este adesea trecut cu vederea în favoarea mai mult Papagali cu pene tare. La prima vedere, aceste păsări ar putea părea dingy sau chiar drabă, dar o privire mai atentă dezvăluie o frumusețe reală în colorarea lor. Culoarea predominantă pe aceste păsări este o verde de măsline maroniu, dar este evidențiată de un tip de bronz de aur de strălucire pe partea inferioară a acestora. Capetele lor sunt acoperite cu pene colorate mai întunecate în gri mai ușoare, o caracteristică care a dat naștere la ființa lor numită "papagali cu cap" de către unii. Cele mai strălucite părți ale acestor papagali, de departe, sunt cozile lor. TailFeathathii unui Pionus Maximilian sunt un curcubeu de verde, albastru și roșu, adăugând atingerea perfectă a finisajului la aceste păsări îngrijite.

Hrănire

Ca și alte tipuri de papagali, cel mai mare pionus al lui Maximilian face bine în captivitate atunci când hrăniți un amestec de semințe de înaltă calitate și pelete, suplimentat zilnic cu Fructe proaspete și legume. Ca și alte tipuri de păsări, Pionusul Maximilian sunt cunoscute a fi predispuse la obezitate, deci se recomandă urmărirea îndeaproape a aportului de opțiuni de grăsimi ridicate, cum ar fi semințele de floarea-soarelui și piulițele. De asemenea, au nevoie de un aport mai mare de anumite vitamine decât alte păsări, în special vitamina A. Pentru a furniza acest lucru, mulți care dețin pionusul Maximilian se asigură că dieta lor include o mulțime de verzi proaspeți, cu frunze, cum ar fi spanacul, salată romaină și kale.

Exercițiu

Pionusul lui Maximilian are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a menține cea mai bună condiție fizică posibilă. Pentru păsări mai sănătoase, este recomandat ca acestea să fie permise cel puțin 3 până la 4 ore în afara cuștii lor în fiecare zi într-o setare supravegheată, rezistentă la păsări. Acest lucru le oferă posibilitatea de a juca, de a se întinde și de a se asigura că toate grupurile lor musculare primesc un antrenament frumos.

Pionusul lui Maximilian ca animale de companie

Cunoscut ca unul dintre cele mai multe Speciile de păsări liniștite, Pionusul lui Maximilian ar putea fi o alegere bună pentru cei care doresc un papagal mai mare, dar nu vor să trebuiască să se ocupe de țiparea și zgomotul suplimentar care vine împreună cu o pasăre ca un macaw sau cockatoo. În timp ce ei au purtat ușor datorită inteligenței lor ridicate, Pionusul Maximilian care sunt ținute în mod corespunzător este cunoscut pentru a face animale de companie dulci și iubitoare care se dezvoltă pe legătura pe care o formează cu proprietarii lor. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre păstrarea unui Pionus Maximilian, contactați un crescător local sau un club de păsări sau o societate de avicultură din zona dvs. Aceste tipuri de resurse vă vor oferi o mulțime de informații despre ceea ce este într-adevăr place să trăim cu aceste tipuri de păsări și vă vor ajuta în decizia dvs. de a adopta unul dacă decideți că un Pionus al lui Maximilian ar fi o potrivire bună pentru dvs. familie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pionusul lui maximilian ca păsări de companie