Cum de a-ți antrena pasărea de companie

Trei parakeets cocoși într-o cușcă

Ah, găinaț. Este unul dintre acele rele necesare ale proprietății de păsări pe care trebuie să învățați să o trăiți cu. Vestea bună este că, deși mulți pretind că nu există nici o modalitate de a "gospoda" sau "Trenul Potty" o pasăre, există, de fapt, modalități de a vă învăța animalul în locurile potrivite pentru a se elibera -Soare conses sunt un exemplu perfect. În timp ce nu se va întâmpla peste noapte și poate fi un pic mai complicat decât să înveți o pisică sau un câine, mulți proprietari constată că beneficiile unei astfel de formări sunt bine în valoare de efortul.

Antrenează-te

Primul pas în antrenament quety pasărea ta este să te antrenezi. În fiecare zi când interacționați cu animalul dvs., acordați o atenție deosebită oricăror "semnale", păsările vă pot oferi înainte de a vă relaxa. Acestea pot fi la fel de subtile ca o schimbare în postură, un anumit "aspect" în ochii păsărilor sau o ruptură de coadă. Fiecare pasăre este diferită și va folosi astfel limbajul corpului diferit, dar dacă vă cunoașteți pasărea și învățați să "citiți", nu vă va duce mult timp să vă prindeți.

Fiți atenți

Un alt lucru de a acorda atenție este frecvența excrementelor păsărilor dvs. Multe păsări vor folosi baia de câte ori la fiecare cinci sau 10 minute, dar din nou, acest lucru este foarte individual. Dacă vă urmăriți pasărea, puteți începe să vedeți un model în obiceiurile sale de toaletă și dacă luați notă de timpul necesar între Poops, veți fi mai bine să judecați când pasărea dvs. este pregătită pentru o pauză de potty.

Găsiți locuri pentru a merge

Odată ce ați obținut o idee bună despre programul de baie natural al păsărilor, puteți începe să lucrați cu pasărea dvs. pentru a învăța locurile potrivite pentru a merge pe Potty. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți unde doriți păsările dvs. să se elibereze. Acest lucru poate fi orice număr de locuri, cum ar fi Caga de păsări, un gunoi poate sau o bucată de ziar sau căptușeală. Indiferent ce decideți, este important să rămâneți cât mai mult posibil. Mulți proprietari de păsări își antrenează animalele de companie la o bucată de hârtie de deșeuri, deoarece aceasta este cea mai portabilă și ușor de eliminat.

Când ați ales locul potrivit, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă luați pasărea (sau dacă este o bucată de hârtie, țineți-o sub pasăre) când este timpul să mergeți prost, corect? Trucul anticipează că trebuie să folosească baia, care este locul în care cunoașteți obiceiurile de potty ale păsărilor dvs. intră în joc. Dacă, de exemplu, ați observat că pasărea dvs. mă ușurează aproximativ la fiecare șapte minute, atunci ar trebui să vă așezați pasărea peste spațiul său desemnat la fiecare șapte minute. Este posibil să existe momente în care pasărea dvs. nu are nevoie să se potrivească ori de câte ori mai normală și asta este bine - dacă observați că pasărea voastră nu se ridica după ce a fost ținută peste spațiul olar pentru un minut sau două, lăsați-l să reia jocul , și încercați din nou după ce au trecut unul până la trei minute.

Da laudă

Când pasărea dvs. folosește baia în zona corectă, asigurați-vă că ați lăudat cu cuvinte și tratate gustoase. Odată cu trecerea timpului, va începe să înțeleagă că poarta în locul potrivit dăute recompense mari. Acest lucru poate dura mai multe luni de antrenament, deci nu fi surprins dacă pasărea dvs. are câteva accidente și nu vă supărați de animalul dvs. de companie dacă "lipsește locul". Amintiți-vă, este responsabilitatea dvs. să vă acordați atenție limbii și programului de corp ale păsărilor dvs. și obțineți pasărea la locul potrivit pentru a merge pe Potty.

Cu persistență și o mulțime de armare pozitivă, multe păsări iau la pregătirea de quety destul de ușor și rapid învață că nu este încurajată pooping pe oameni (sau mobilier). În timp ce acest lucru necesită efort din partea proprietarului să se asigure că nu apar accidente, majoritatea susțin că este mult mai ușoară decât tinde la rufe și meses că păsările instruite. Distrează-te cu pasărea ta și fă-ți o experiență de învățare pentru amândoi - și niciodată nu vă faceți griji cu privire la pierderea cămașa preferată la o "bombă de păsări"! (Și dacă pasărea dvs. are un accident pe cămașa dvs. preferată, știți cum să Curățați pasărea în afara îmbrăcămintei.)

Urmăriți acum: Ce îngrijire veterinară are o pasăre de animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a-ți antrena pasărea de companie