Ce alimente fac reptilele?

Broască țestoasă pentru animale de companie

De la broaște țestoase la șerpi, Reptilele sunt surprinzător de drăguț și distractiv de îngrijire. Asigurați-vă că prietenul dvs. scalit are mâncarea potrivită pentru a mânca este la fel de importantă ca și vizionarea propriei diete.

Există o estimare de 9.500 de specii diferite de reptile pe fața planetei, de la crocodilul de carne de carne la țestoasa iubitoare de salată. Nu există nici un fel de "o mărime care se potrivește cu toată mărimea reptilă.

Asta înseamnă că este important să vă faceți cercetările pe animalul dvs. de companie. Petreceți timp citirea despre dieta sălbatică a speciilor de reptile și apoi găsiți amestecul adecvat de alimente proaspete, pelete și suplimente pentru al menține sănătos pentru o viață lungă.

Diferite diete pentru diferite reptile de companie

Fiecare specie de reptile mănâncă o dietă ușor diferită. Să luăm o privire la unele dintre alimentele pe care fiecare grup de reptile mănâncă în general.

Ce mănâncă șerpii?

Majoritatea șerpilor sunt carnivore sau insectivore. Ei trebuie să mănânce carne și nu mănâncă fructe sau legume în cea mai mare parte. Majoritatea șerpilor mănâncă o combinație de:

  • Insecte din toate forme și dimensiuni
  • Rozătoare
  • Alte reptile
  • Păsări
  • Mamifere mai mari
  • Ouă, deși acest lucru nu este foarte comun

Vei fi probabil hrăniți rozătoarele de șarpe de companie, Deoarece sunt de departe cel mai simplu mod de a hrăni o reptilă captivă. Acestea pot fi hrănite la vârste diferite și pot fi înghețate, proaspăt ucise sau vii.

Unii șerpi nu vor mânca mâncare decât dacă se mișcă, ceea ce înseamnă că nu există nici o opțiune pentru evitarea rozătoarelor dacă aveți o reptilă carnivoră. Dacă sunteți squeamish despre hrănirea șoarecilor congelați sau vii la noul animal de companie, luați în considerare evitarea șerpilor carnivore!

Hrănirea șarpelui carnivor poate deveni scump rapid dacă nu puteți ridica propriile rozătoare.

Exemple de șerpi de companie care mănâncă carne includ Ball Pythons și Șerpi de porumb.

Ce mănâncă șopârlele?

Șopârlele sunt o grămadă variată. Cei mai mici șopârle sunt în mare parte insectivores. Cu toate acestea, alte specii de șopârlă pot fi erbivore (vegetariene) sau omnivore (atât carne, cât și legume). Unele șopârle mari sunt adevărate prădători, mănâncă mamifere mai mari cu ușurință - dar acestea nu sunt comune ca animale de companie.

Șopârlele insective sunt probabil o alegere mai bună dacă vă simțiți confortabil cu uciderea greutăților, dar nu cu șobolani.

În sălbăticie, șopârlele ar putea mânca:

  • O mare varietate de viermi, păianjeni, gândaci, muște și alte insecte
  • Alte animale mici, cum ar fi păsările pentru copii, șoarecii pentru copii sau șopârle mai mici
  • Ouă
  • Fructe și legume
  • O pradă mai mare, în funcție de dimensiunea șopârlării

Dieta specifică variază mult în funcție de speciile de șopârlă.

Majoritatea oamenilor își hrănesc greierii de șopârle, viermii sau viermii ceară.

Este de obicei destul de ușor să găsiți greieri la magazinul local de aprovizionare cu animale de companie, făcându-l ușor de a alimenta aceste reptile. Acestea fiind spuse, dacă hrăniți doar greierii, insectivore-ul dvs. se poate dezvolta Deficiențe în unele nutrienți. Poate doriți să explorați opțiunile de suplimente.

Exemple de șopârle insective pentru animalele de companie includ Analele, Leopard Geckos, și skinks cu coadă lungă. Iguanas, Un alt șopârlă comun de companie, sunt în mare parte vegetariană. Dragonii barbati si skinks-ul albastru sunt omnivores.

Ce mănâncă țestoasele și țestoasele?

Pacifiștii din lumea reptilă, cele mai multe țestoase și broaște țestoase pentru animalele de companie nu mănâncă carne sau insecte. Aceste animale în mișcare lentă preferă să mănânce lucruri care nu pot fugi, cum ar fi:

  • Salată verde, verde de sfeclă și alte verzi cu frunze
  • O varietate de fructe, inclusiv mere, pepeni și mangouri
  • Flori
  • O mare varietate de alte legume
  • Unele țestoase acvatice mănâncă pește sau insecte

Țestoasele și țestoasele erbivore ar putea fi atrăgătoare dacă nu vă place ideea altor animale care mor să vă hrănească animalul de companie. Țestoasele și țestoasele au adesea nevoi nutriționale complexe, deoarece au evoluat să mănânce o astfel de varietate! Multe reptile omnivore fac cel mai bine cu un supliment sau pelete pentru a-și mări mesele proaspete.

Exemple comune de țestoase de companie sunt erbivore Broasca țestoasă rusă și omnivore Glisorul roșu.

Reptile mele au nevoie de suplimente?

Majoritatea reptilelor de companie mănâncă mult mai puțin variate decât ar fi în sălbăticie. De exemplu, adesea hrănim crichete la anolii și șoareci cu șerpi de porumb.

Chiar și ceea ce mănâncă șoarecii când sunt în viață sunt destul de blande, ceea ce poate reduce calitatea lor nutrițională. Dacă șoarecii mănâncă întotdeauna nimic altceva decât pelete vechi, sunt mai puțin nutritive pentru șarpele voastre.

Deficiențele nutriționale pot duce la oase slabe, vulnerabilitatea la boală și o viață, în general, mai scurtă pentru animalul dvs. de companie. Peletele reprezintă o modalitate excelentă de a mări dieta reptilei, în special pentru erbivore și omnivores. Aceste diete echilibrate merg un drum lung pentru a vă face reptile mai sănătoase. Chiar și cu un amestec de pelete și alimente proaspete, multe reptile de companie beneficiază de suplimente-sau chiar de suplimente.

Care completează nevoile dvs. de reptile vor varia foarte mult pe baza a ceea ce vă hrăniți și ce specie este.

Unii proprietari de reptile hrăniți greierii și șoareci o dietă suplimentată, praful lor cu pulbere de supliment sau presărați pulberea de suplimente pe fructe și legume. Puteți adăuga chiar suplimente la apă pentru unele reptile.

Pe scurt, există o mulțime de modalități diferite de a vă asigura că reptile dvs. primește dieta pe care o are. Cel mai important lucru este cunoașterea speciilor dvs. și a face cercetările dvs. pentru ao furniza cea mai bună dietă posibilă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce alimente fac reptilele?