O prezentare generală a reptilelor pet pentru începători

Ilustrația celor mai bune reptile pentru începători

Reptilele pot face animale de companie excelente, dar uneori proprietarii neexperimentați sunt copleșiți când își dau seama cât de scumpe și dificile unele reptile trebuie să aibă grijă. Din păcate, mulți proprietari merg acasă de la magazinele de animale de companie cu informații incomplete și chiar incorecte cu privire la îngrijirea corectă a reptilelor alese. Acest lucru duce la un proprietar surprins și nepregătit atunci când află ceea ce este necesar pentru a avea grijă de animalele de companie. Așteptările nesatisfăcute și sfaturile sărace despre îngrijirea reptilei pot avea ca rezultat o experiență proastă pentru proprietar și pot fi în cele din urmă fatale pentru reptile.

Cele mai bune reptile pentru începători

Unele reptile sunt alegeri slabe pentru începători datorită dietei, nevoilor de mediu sau dimensiunii adulților. Cu toate acestea, unele reptile disponibile sunt bune pentru începători. Aceste animale sunt întreținerea relativ scăzută, comparativ cu alte reptile, dar încă au nevoie de o investiție semnificativă în echipamentul adecvat în față. Cercetări amănunțite înainte de a decide pe unul dintre aceste animale de companie și obținerea incintei înființată înainte de a aduce noul dvs. casă de companie este crucială.

Șopârle

Din păcate, unul dintre cele mai frecvente tipuri de șopârle găsite în magazinele de animale de companie, Iguana, nu este o alegere excelentă pentru începători. Datorită dimensiunii lor, tendința de a deveni agresiv la maturitate și nevoile specifice dietetice și de mediu, acestea nu sunt animale de companie ideale. Alte șopârle, cum ar fi Dragonii de apă din China, au cerințe foarte specifice atunci când vine vorba de căldură, umiditate, iluminare (în special becurile speciale care emit UVA și UVB lumină) și dieta. Cu toate acestea, un cuplu de șopârle se remarcă pentru adecvarea lor pentru începători.

  • Leopard Geckos: considerate de mulți să fie șopârlele ideale pentru începători, deoarece sunt relativ mic și ușor de îngrijit. Un rezervor de 15-20 galon este suficient de mare pentru un adult Leopard Gecko, Și din moment ce acestea sunt nocturne, nu au nevoie de iluminare specializată (UVA / UVB). Ele sunt insectivore și ar trebui să fie hrănite o varietate de insecte. Ele sunt, de asemenea, destul de docile și ușor de manevrat.
  • Dragoni barbati: Acestea sunt probabil cea mai dificilă reptilele de începători enumerate aici, mai ales datorită echipamentului necesar pentru a le păstra. Acești nativi din Australia ajung la o dimensiune de 18-24 inci, deci au nevoie de un rezervor bun (aproximativ 50 de galoane pentru un adult). Frill-gât Lizards sunt o specie similară care, de asemenea, fac animale de companie bine începători. Ambii sunt locuitori de deșert, astfel încât o temperatură relativ ridicată trebuie să fie menținută, precum și expunerea la UVA și la lumina UVB (becurile sunt relativ scumpe, dar durează mult timp). Proprietari de la Dragonii barbă se poate aștepta să petreacă o sumă echitabilă de bani pe carcasa corespunzătoare, dar aceste șopârle sunt distractive și ușor de îmblânzit. Au nevoie de o dietă care este o combinație de insecte și o varietate de legume și fructe proaspete.

Șerpi

Cel mai mare obstacol pentru mulți proprietari este nevoile de dietă ale șerpilor. Pentru cele mai frecvent păstrate șerpi, proprietarii trebuie să fie dispuși să hrănească pradă întregi, cum ar fi șoarecii sau șobolanii (pre-ucis este preferat). Cu toate acestea, șerpii au avantajul de a fi adesea nevoie doar de a fi hrăniți o dată pe săptămână, astfel încât acestea pot fi ușor lăsate pe cont propriu pentru câteva zile fără a Pet Sitter. Ele nu au, de asemenea, cerințe pentru luminile UVA / UVB.

  • Porumb Serkes: Aceste șerpi frumoase sunt docile și ușor de îngrijit. Ele ating o lungime a adulților de numai trei la cinci metri sau cam asa de a fi de așteptat să trăiască 10 ani sau mai mult. Șerpi de porumb sunt artiști excelenți de evacuare și au nevoie de o incintă cu un capac strâns, totuși,!
  • Ball Pythons: A mici constrictive şarpe, Ball Pythons sunt de obicei destul de docile și ușor de îngrijit. Ei au o reputație pentru refuzul de a mânca astfel încât potențialii proprietari ar trebui să fie persistenți în găsirea unui minge de crescătorie sănătoasă Python (puteți chiar doriți să cereți o demonstrație de hrănire pentru a vă asigura că șarpele va lua cu ușurință șoareci uciși). Ball Pythons poate fi de așteptat să trăiască o viață lungă (20-30 ani) și sunt, eventual, cel mai frecvent tip de șarpe de companie.

Turtles

Din fericire, ideea de broască țestoase (în special glisoarele roșii) ca animalele minunate pentru copii pare să fi căzut din favoare. Turturile acvatice să fii destul de mare și dezordonat și să te întorci să fii destul de plictisitor pentru copii. Poate fi foarte provocator pentru a satisface nevoile de locuințe și de mediu ale celor mai multe țestoase (țestoase și broaște țestoase acvatice). Decizia de a obține o broască țestoasă necesită o mare pregătire și angajament.

  • Țestoase de est: Aceste broaște țestoase trăiesc mult timp, dar ei nu primesc mari ca o mulțime de broaște țestoase. Ei nu au cerințele acvatice, cum ar fi glisoarele cu urechi roșii, prin urmare, au mai puțină întreținere. Cutie de est trăiesc în climă variată, astfel încât acestea sunt destul de adaptabile și sunt omnivore, astfel încât să mănânce atât plante, cât și insecte.

Urmăriți acum: numele de șopârlă PET și fapte fascinante

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O prezentare generală a reptilelor pet pentru începători