Tortozele roșii: profilul speciilor

Broască țestoasă roșie se târăsc pe o stâncă afară

Tortozele roșii sunt originare din pădurile uscate și umede și pășunile din America Centrală și de Sud. Un animal de companie popular, cu coloranți și marcaje stridente, broaștele de broaște țestoase roșii sunt de lungă durată și relativ ușor de îngrijit. Dacă vă gândiți să obțineți unul, așteptați să faceți o investiție semnificativă în echipamente, alimente și spațiul dvs. de locuit pentru ceea ce ar putea fi un angajament de 50 de ani.

Prezentare speciala

Nume comune: Broască țestoasă roșie, broască țestoasă Redfoot, broasca țestoasă, broască țestoasă Savannah

Nume stiintific: Geochelone Carbonaria

Dimensiunea adulților: 10 până la 16 inci, până la 30 de lire sterline

Speranța de viață: Până la 50 de ani în captivitate

Comportamentul și temperamentul de țestoasă roșie

Aceste animale nu sunt de înaltă întreținere, atâta timp cât și-ați stabilit corect carcasa, cu lumini adecvate, sursă de căldură, umiditate și puneți totul pe cronometre. Principalele treburi zilnice implică hrănirea, schimbările castronului de apă și curățarea deșeurilor de animale de companie.

În captivitate, aceste broaște țestoase drăguțe acționează timid, se ascund adesea sau burrow - acesta este, de obicei, un răspuns la stres atunci când în jurul predatorilor. În general, ei preferă să nu fie manipulate, dar sunt docile și ușor de mers. În ciuda faptului că nu are dinți, ciocurile lor sunt puternice și pot mușca. În timp ce mușcăturile sunt rare și de obicei neintenționate, poate răni.

De regulă, ar trebui să împiedicați copiii mici să manipuleze țestoasele și țestoasele, în special datorită posibilității de a răspândi Salmonella. Această bacterii locuiește în tractul intestinal al majorității reptilelor și poate provoca boli la om. Bună igiena de spălare a mâinilor poate împiedica infecția bacteriană.

Spre deosebire de alte rase de broască țestoasă, picioarele roșii sunt relativ active în timpul zilei. În sălbăticie, își petrec cea mai mare parte a timpului lor săpat și hrănirea. Dacă au mâncat o masă mare, totuși, pot petrece atâta timp cât o săptămână odihnă.

Broaștele de țestoase sălbatice roșii sunt agresoare prolifice. Ei burrow pentru a căuta adăpost, se răcește din căldură și să se ascundă de prădători. Ei se simt cel mai sigur într-un loc de ascundere în care se potrivesc strâns, cum ar fi un trunchi de copac, uneori căsătoriți mai multe țestoase dintr-o dată.

De asemenea, în țestoasele sălbatice, cu picioarele roșii prezintă adesea un comportament social, cum ar fi împărtășirea alimentelor și adunarea în grupuri mici. Ele nu sunt prea teritoriale de cuibări sau de hrănire cu excepția cazului în care doi bărbați concurează peste o femeie.

Locuind țestoasa roșie

O incintă ideală pentru țestoasa roșie este o incintă rezistentă la evadare afară. Această specie este nativă în zonele tropicale și preferă un climat umed. Configurați un sprinkler sau Domnule pentru a mări umiditatea dacă este necesar. Această broască țestoasă iubește un zgomot de noroi sau o băltoacă pentru răcire. Puteți scufunda o tigaie de apă puțin adâncă în pământ, dar asigurați-vă că broasca țestoasă se poate urca în siguranță din ea.

Dacă este posibil, oferiți o zonă umbroasă plantată dens cu vegetație pentru o retragere rece. Un adăpost de tip doghouse poate lucra și ca un loc umbros. Pereții incintei ar trebui să fie de aproximativ 16 inci înălțime și chiar să meargă la câțiva centimetri sub pământ pentru a preveni săparea și scăparea țestoasa roșie.

Puteți găzdui această broască țestoasă în interior, dar veți avea nevoie de o incintă mare (aproximativ 4 picioare cu 8 picioare, deși mai mari este chiar mai bună).

Pentru curățare, curat spot sau scoop deșeuri de animale de companie. Curățați și dezinfectați zilnic recipientul de apă.

Căldură

Ca creaturi cu sânge rece, toate reptilele trebuie să-și regleze temperatura corpului. Au nevoie de A Gradient termic sau spectrul temperaturilor astfel încât să poată păstra temperatura corpului la un nivel optim. Temperatura medie în timpul zilei - fie în afara sau în interior - ar trebui să fie de 85 F până la 90 f. Tortoza va avea nevoie, de asemenea, de un punct de basking care ajunge la 95 f.

Dacă temperatura scade mai puțin de 80 f, va trebui să adăugați o sursă de căldură. Dacă temperaturile de noapte scade la 70 f sau mai mici, încălziți adăpostul în aer liber la 70 f sau aduceți țestoasa dvs. într-o incintă interioară controlată din punct de vedere ecologic. Temperaturile mai mici de 70 f au pus animalele expuse riscului de a dezvolta o infecție respiratorie sau hipotermie.

Broaștele de țestoase roșii nu hibernează, dar pot începe să încetinească în timpul lunilor mai reci, chiar dacă sunt adăpostite în interior.

Ușoară

Lumina ultravioletă cu spectru complet este necesară pentru o incintă interioară, deoarece țestoasa dvs. nu va primi lumina soarelui nefolosită. Tortozele necesită raze UVB pentru a sintetiza vitamina D3. Vitamina D3 ajută țestoasa să absoarbă calciul, ceea ce este esențial pentru structura osoasă și creșterea. Toate incintele interioare ar trebui să includă o lumină tubului UVB fluorescentă de 10%, cu un reflector care să se răspândească razele UVB în jos spre țestoasă.

Umiditate

Aceste broaște țestoase se descurcă cu o umiditate de 50% până la 70%. O tavă de apă ar trebui să fie prevăzută în permanență pentru țestoasa tăi roșii să intre în afară, precum și o cutie de murdărie umedă sau de sphagnum Moss de cel puțin 6 inci adâncime. Utilizați un higrometru sau un ecartament de umiditate în interiorul cuștii pentru a monitoriza cu precizie nivelurile de umiditate.

Substrat

Majoritatea proprietarilor de animale de companie utilizează un substrat sau așternut pentru a linia fundul cuștii. În cazul broaștelor de țestoase, au nevoie de ea pentru săpare. Utilizați coaja Cypress, coaja orhidee sau mușchiul sphagnum ca substrat, care ajută, de asemenea, să păstreze umiditatea. Hârtia va funcționa și și este ușor de curățat. Modificați substratul la fiecare două săptămâni pentru a preveni mucegaiul și creșterea bacteriană excesivă.

Acesta este cel mai bun mod de a vă găzdui țestoasa în interior

Alimente și apă

În țestoasele sălbatice, roșii sunt omnivore. Ei mănâncă o gamă mai extinsă de alimente decât multe alte broaște țestoase. Verzii cu frunze, fructe și alte legume alcătuiesc dieta principală.

Raportul pentru o dietă de broască țestoasă cu picior roșu echilibrat este de 60% verzi și ierburi cu frunze întunecate, 15% legume, 15% fructe și 10% pelete de broască țestoasă sau proteine ​​animale. Hrăniți cantitatea de alimente pe care le vor mânca în decurs de 15 până la 30 de minute sau puteți estima cantitatea de hrană pentru a oferi ca fiind egală cu dimensiunea cochiliei. Hrăniți-le zilnic, dimineața, de obicei în același timp în fiecare zi.

Cel mai bun verde închis, cu frunze pentru broaștele de țestoase roșii includ verdele de păpădie, verdeață de muștar și escarol. Evitați hrănirea unor cantități mari de kale, spanac și broccoli, acestea pot fi oferite, dar numai în cantități mici.

Broaștele de țestoase roșii tolerează fructele mai bune decât multe alte specii de broască țestoasă. Diferite legume și fructe care sunt bune pentru hrană includ în mod regulat morcovi, parsnip, cartof dulce, papaya, figs și pepeni tare. Ele pot mânca aproximativ 1 uncie de proteine ​​animale o dată la două săptămâni sub formă de alimente cu pisică scăzută sau carne slabă. Adăugați suplimentele de calciu și vitamina D3 la alimentele lor de trei ori pe săptămână. De asemenea, puteți oferi pelete de broască țestoasă care sunt îmbogățite cu vitamine și minerale.

Refaceți tigaia de apă zilnică cu apă proaspătă, filtrată.

Probleme comune de sănătate

Tortozele roșii sunt predispuse la mai multe afecțiuni medicale care sunt tratabile de către un Exotice veterinar Cine este specializat în reptile.

  • Shell Rot: Boala infecțioasă cauzată de bacterii sau ciuperci, apare ca niște patch-uri fulgi pe carcasa animalului - de obicei necesită antibiotice
  • Vitamina A deficiență: Pot apărea ca ochi umflați sau infecții ale urechii - antibiotice necesare pentru tratamentul infecției urechii
  • Infecții parazitare: Paraziți externi sunt vizibili și pot include căpușe sau acarieni - parazit intern, cum ar fi viermii rotunzi, potențial vizibil în fecale - atât tratate cu medicamente antiparazitare

Alegerea broaștei de țestoasă roșie

Datorită pierderii habitatelor și capturilor pentru comerțul cu animale de companie, populația sălbatică a țestoasă a scăzut semnificativ. Dacă doriți o broască țestoasă roșie ca un animal de companie, obțineți un captiv de rasă de la un crescător de reputație. Cea mai bună conexiune la un crescător de reputație poate fi prin trimiteri personale de la alți proprietari de reptile, un veterinar specializat de reptile sau un spectacol local de reptile sau expo, unde puteți întâlni crescătorii.

Vă puteți aștepta să plătiți 150 $ la 500 de dolari pentru o broască țestoasă roșie. Prețul crește pentru broaștele de țestoase mai vechi, factoring în cost pentru a le ridica la maturitate și că sunt înfloritoare.

Semnele de țestoasă sănătoasă includ ochi liberi, fără descărcare, nas și gură. De asemenea, verificați dacă aerul său fecal este curat. Evitați achiziționarea unei broaște țestoase letargice sau nedorite sau a oricărei broaște țestoase care au degustare sau cruste pe cochilie (putregai de coajă).

100 nume perfecte pentru broasca testoasa de companie sau broasca testoasa

Diferite specii de broască țestoasă

Dacă sunteți interesat de țestoase, verificați:

În caz contrar, verificați aceste altele Profiluri de broască țestoasă.

Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Infecția cu salmonella. Centre de control și prevenire a bolilor.

  2. Cerințe importante de creștere pentru reptile selectate: broaște țestoase roșii. Merck Manual veterinar.

  3. Reptilele de companie au nevoie de vitamina D și calciu pentru sănătatea oaselor. Universitatea din Illinois Colegiul de Agricultură, Consumator și Științe ale Mediului.

  4. Citarea: Khan S, Satheesh A, Panikkassery S, și colab. Managementul terapeutic al conjunctivită și putregaiul de coajă într-un cursor roșu uretric (Trahemys Scripta Elegans). J Dairy Vet Anim Res. 2019-8 (1): 22-24. DOI: 10.15406 / Jdvar.2019.08.00237

  5. Captive de deșert de deșert Sănătate și boli. Jocul Arizona și departamentul de pește, statul Arizona.

  6. Boli parazitare ale reptilelor. Merck Manual veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tortozele roșii: profilul speciilor