8 Reptile drăguțe care vă vor schimba mintea despre aceste animale de companie

Cute Lizard

Când vă gândiți la animale drăguțe, cuddly, reptilele sunt, probabil, spre partea de jos a listei. Și nu este adesea că șopârlele și crocodiliul Grace Paginile calendarelor anuale, dreapta?

În ciuda faptului că acestea sunt scalate, snițe și, de multe ori, dragostea de a mânca bug-uri, reptile poate fi destul de darn drăguț! Nu ne credeți? Verificați aceste reptile care vă vor face instantaneu Terrarium Cuter.

01 din 08

Șerpi de jartieră

Șerpi. Majoritatea oamenilor sunt îngroziți de ei (pentru că au fost o amenințare pentru strămoșii noștri timpurii și modul în care se mișcă sunt doar asa de neobișnuite față de noi, conform unor teorii). Indiana Jones în mod serios nu vrea să se ocupe de ei. Și pisicile o vor pierde absolut dacă vor întâlni un șarpe (sau ceva asemănător de la distanță, cum ar fi castraveții). Dar șarpele de șerpi mici și care nu amenință șerpi - sunt de fapt drăguți.

Disponibile pe scară largă în magazinele de animale și furnizorii din toată America, șerpii de jartieră sunt unele dintre cele mai frecvent păstrate șerpi din țară. Și deși sunt constrictori, dimensiunea lor mică îi va împiedica să distrugă plantele și structurile din rezervoarele lor.

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Box Turtles

    Ei își poartă casele pe spatele lor, pot trăi până la 50 de ani și fac protagoniști excelenți în fabule din copilarie (bine, era o broască țestoasă, dar totuși). Și, în ciuda ciocurilor lor ascuțite, pielea brută, scalabilă și mici, gheare ascuțite, o broască țestoasă poate face o adăugare drăguță drăguță cu terariul.

    Deși pot fi puțin mai mult greu de îngrijit, Box Turtles face niște tovarăși de reptiliană drăguți și serios pe termen lung.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    Gecko crested

    În ciuda ochilor lor bulbucați și dieta preferată de greieri, viermi de mese și viermi, zâmbetul gecko gecko și mâinile mici (doar să se uite la ele! Sunt așa Tiny!) să le faci unele dintre cele mai drăguțe reptile care pot fi păstrate ca animale de companie.

    Gecko-urile crescute au fost considerate a fi dispărute, dar au fost "redescoperite" înapoi în 1994. De atunci, îngrijirea lor redusă și personalitățile amuzante le-au făcut animale de companie extrem de populare. Pentru că sunt foarte simple de îngrijire, Geckos crested fac animale de companie excelente pentru părinții Kiddos sau Reptile pentru începători.

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    Chameleoni

    Știai Chameleoni de fapt nu Schimbați culoarea pentru a se amesteca în mediile lor? Mai degrabă, culorile lor se pot schimba de la răspunsurile emoționale (cum ar fi frica sau furia) sau schimbări în mediul înconjurător, cum ar fi lumina crescută sau scăzută, umiditatea și temperatura.

    Și deși există 180 de specii de chameleoni în sălbăticie, numai câțiva pot fi păstrat ca animale de companie- și ei necesită un bun lucru bun de muncă. Din păcate, chameleonii nu sunt cea mai bună alegere pentru proprietarul șopârlă Novice, dar dacă ați avut experiența, ei pot face superb (și fascinante) adaosuri la terariu.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Șopârle de vierme

    Ce obții când combinați un vierme înfiorător, subțire, cu o șopârlă de mâncare, bug-hang? Creatura cea mai însoțită din lume? În nici un caz! Mai mult ca o reptile ciudate ciudate care arata ca sunt direct de la Kevin Bacon Classic Tremor. Dar mai puțin periculos și sânge-sete.

    Găsit doar în câteva părți din Florida, șopârlele viermilor sunt foarte asemănătoare cu râurile - ei se îngroapă în sol și au corpuri segmentate - dar sunt de fapt parte din grupul de reptile Amphisbaenia.

    Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    Leopard Geckos

    Ce este mic, reperat peste tot și noul dvs. reptile preferate? Leopard Geckos! Acești băieți exotici iubesc să nomi pe greieri și viermi de masă și să bască în lumină directă - de fapt, au nevoie de aproximativ 12 ore de lumină vizibilă în fiecare zi. Și când a fost îngrijit în mod corespunzător, Geckos Leopard poate trăi până la 20 de ani.

    În general, Docile și Ușor de Tame, Leopard Geckos face alegeri perfecte pentru începători.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Softshell Turtles

    Există câteva motive pentru care iubim țestoasele de softshell: aspectul lor, Ahem, interesant este ca o cruce între o ființă extraterestră și un personaj de joc video, boii lor arata ca niște snorkeli mici și sunt adesea menționați ca - așteptațiTurtles de pancake!

    Softshell Turtles diferă de țestoasele regulate, deoarece ați ghicit-o - nu au cochilii exterioare grele. Și pentru că cochilii lor nu sunt la fel de rezistente și rezistente la bacterii, țestoasele Softshell în captivitate pot avea adesea unele probleme de coajă. Puteți evita aceste probleme prin curățarea apei din rezervorul dvs. adesea și expunerea cochilii la lumina soarelui naturală sau la lumina artificială cu spectru complet-spectru - a crezut că expunerea la lumină poate ajuta la menținerea bacteriilor dăunătoare la Bay.

    Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    Șerpi de porumb

    Bine, șerpii de porumb își pot contracara prada în supunere și iubirea consumului de șoareci, dar natura lor calmă, reticența de a mușca și dimensiunea gestionabilă le face un animal de companie super-popular în Statele Unite. Nici zâmbetele lor drăguțe nu rănesc.

    Dacă nu ați avut niciodată un șarpe de companie înainte, ați putea dori Luați în considerare un șarpe de porumb. Sunt destul de mici întreținere și nu cresc în adulți mari.

  • Urmăriți acum: numele de șopârlă PET și fapte fascinante

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Reptile drăguțe care vă vor schimba mintea despre aceste animale de companie