Cea mai bună încărcare a hrană pentru greutăți

Ilustrație a ce trebuie să hrănească greierii

Dacă ale tale reptile de companie trece printr-o mulțime de greieri la masă, ordonându-le în vrac și apoi reproducerea și creșterea mai multor greieri este un lucru eficient și ușor de făcut. Dar pur și simplu obținerea greutăților să crească nu este tot ceea ce există. Pentru a avea o fermă de cricket de succes, doriți să vă asigurați că ridicați acești greieri dreptul de a oferi o nutriție adecvată pentru animalul dvs. exotic.

Ce hrăniți greierii?

Atunci când creșteți greierii ca alimente, amintiți-vă că orice intră în greutăți intră în animalul dvs. de companie. Păstrați greierii la domiciliu pentru o vreme înainte de a le hrăni (sau când vă ridicați cricketurile) are avantajul extraordinar de a vă permite să vă încarce sau să vă hrăniți înainte de a le oferi animalului dvs. de companie.

Incarcarea intestinului înseamnă pur și simplu hrănirea produselor nutritive de greutăți, astfel încât nutriția să fie transmisă animalului dvs. de companie. Puteți cumpăra alimente de cricket preambalate, precum și produse special fortificate pentru Încărcarea intestinului pradă de pradă. Produsele alimentare bune sunt:

  • Flakes de pește tropical
  • Întuneric Verzii cu frunze (Romaine, verde de muștar, kale și verde colat)
  • Suc de fructe
  • Cartofi dulci
  • Morcovi
  • Portocales
  • Mere
  • Cartofi (Peelings sunt bine)
  • Lucernă
  • Cereale de orez pentru copii
  • Germene de grâu
  • Preambalate alimente reptile
  • Produse alimentare uscate de pisică

Legumele și fructele proaspete pot fi oferite greutăților ca un supliment, chiar dacă hrăniți o chumă comercială de cricket.

Dacă hrăniți doar un amestec de alimente de casă, apoi hrăniți o mare varietate de alimente și asigurați-vă că presărați alimentele cu o vitamină reptilă și supliment de calciu.

Cumpărarea de greutăți în vrac

Online, puteți comanda greieri în vrac (de obicei loturi de 250 până la 1.000), care ar trebui să economisească o mulțime de bani dacă ați cumpărat sume mici la magazinul de animale de companie. Țineți minte că greierii vor trăi doar câteva săptămâni. Dacă animalul dvs. de companie are nevoie de greieri mai mici, s-ar putea să crească prea mult înainte de a putea folosi toate greierile, astfel încât este o idee bună să evaluați cu atenție cât de mulți greci treceți într-un anumit interval de timp și o comandă corespunzătoare.

Dacă sunteți interesat să comandați greieri, există mai multe surse de a alege de la. Flume, Farm de cricket Ghann, Timberline și Fermă Wormman Wormman sunt doar câteva dintre companiile mai mari în care pot fi comandate greieri în vrac.

Magazinul dvs. local de animale de companie poate fi dispus să ofere reduceri de cumpărare în vrac. Spectacolele de reptile și expo-urile sunt, de asemenea, de obicei pline de oameni care rasează și vinde grectori la un preț redus.

Dezavantaje de menținere a grehickets

Grichetele fac zgomot și au un miros distinctiv (dar nu este rău atâta timp cât coloniile sunt păstrate curate), așa că trebuie să fii dispus să trăiești cu ea.

Evadarea sunt aproape inevitabile, deci trebuie să fiți pregătiți și pentru această posibilitate (și ele pot fi complicate pentru a prinde dacă scapau). Dacă locuiți într-un apartament, evadările vă pot afecta vecinii, iar vecinii voștri ar putea să nu vrea să-și împărtășească casa cu greierii voștri scăpați.

Urmăriți acum: numele de șopârlă PET și fapte fascinante

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună încărcare a hrană pentru greutăți