Paturi și opțiuni de substrat pentru reptile de companie

Șopârlă în terariu

niste Reptiles ca la Burrow, alții preferă să bea, iar unii au nevoie de un mediu umed. Diferite tipuri de așternut oferă riscuri și beneficii diferite. În funcție de ce fel de reptile vă interesează pentru dvs. poate fi nevoie să luați în considerare unele dintre aceste lucruri. Iată câteva opțiuni comune pentru reptile așternut sau substrat.

01 din 10

Lemn

Lenjeria din lemn vine în diferite forme, dimensiuni, tipuri și chiar culori. Cele mai comune tipuri de lemn folosite pentru a face paturile sunt Pine, Cedar, Douglas de brad, Aspen, și Cypress. Poate veni sub formă de rasuri, pelete și chipsuri.

Paturile de lemn sunt cele mai bune pentru speciile arboreale de reptile, sau cele care nu își petrec prea mult timp pe teren. Unele preocupări cu rasurile, peletele și chipsurile de coajă sunt lipsa de absorbție, controlul mirosului și că rasurile pot răni picioarele unor reptile sau chiar provoacă splinte.

Unele companii vopsesc hainele lor diferite culori sau le infuzează cu clorofila. Pe lângă colorarea reptilei culoarea lenjeriei, acestea nu fac prea mult pentru controlul mirosului sau absorbția.

  • 02 din 10

    Paturi de hârtie reciclată

    Acest tip de așternut nu este întotdeauna comercializat în comunitatea reptile, dar mulți proprietari ca absorbția peletelor mici și bucăți moi de hârtie reciclată au. Nu este un tip natural de așternut pentru reptile, dar unele reptile le place să se îngroape sub piesele de hârtie moale.

  • 03 din 10

    Fibră de cocos

    Piesele de fibre cutanate, cunoscute, de asemenea, ca coji, pe o nucă de cocos sunt o alegere diferită pentru așternutul de reptil. Ele sunt adesea vândute în bucăți extensibile sau cărămizi și sunt populare printre proprietarii de reptile care necesită umiditate ridicată. Industria de grădinărit vinde, de asemenea, o varietate, dar de multe ori are îngrășământ în el care poate dăuna reptilelor.

    Controlul și absorbția mirosului sunt bune, iar reptilele îngrozitoare se bucură în special de fibre de nucă de cocos.

  • 04 din 10

    Masa de alfalfa

    Mâncarea de alfalfa este în sus alfalfa fân, care este apoi comprimată în pelete cilindrice mici.

    Aceste pelete sunt destul de absorbante, iar unii producători adaugă la masă agenți de control al germenilor de reptil. Peletele sunt, de asemenea, biodegradabile, ajută la controlul mirosului și ar trebui să fie destul de sigur dacă sunt ingerate accidental.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Prosoape de hârtie și ziare

    Acestea sunt, eventual, tipurile cele mai ieftine de așternut. Unii proprietari au tăiat prosoapele și ziarele pentru a crea un tip de așternut "fluture", care este bun pentru burrowers, iar alții au pus doar foi pe fundul incintei.

    Prosoape de hârtie și ziare sunt absorbante, dar nu fac nimic pentru controlul mirosului. Proprietarii ca disponibilitatea, costul, ușurința de curățare și lipsa posibilă ingestie. Este, evident, foarte nefiresc pentru orice reptile, dar nu prezintă altfel probleme mari.

  • 06 din 10

    Covor de reptile

    Culorile și texturi variază, dar majoritatea covoarelor sunt lavabile. Aceasta este principala remiză la covoare de reptile. Unele magazine vor tăia covoarele pentru a se potrivi cu dimensiunile rezervorului, în timp ce altele sunt pre-tăiate și vândute pentru măsurători specifice de incintă.

    Nu există riscul de ingestie și de a le putea spăla păstrează carcasa sanitară.

  • 07 din 10

    Vermiculit

    Vermiculite este un mineral care este folosit în multe moduri diferite. Pentru așternutul de reptil, vermiculit este procesat încălzindu-l. Când se adaugă apă, se separă în multe straturi și se extinde în bucăți lungi de vierme.

    Acest tip de așternut este excelent pentru reptilele cu umiditate ridicată și pentru burrowers. Este o alternativă la mușchiul de turbă.

  • 08 din 10

    mușchi

    Există câteva soiuri diferite de mușchi folosite ca lenjerie de pat pentru reptile, toate fiind bune pentru cei care preferă o umiditate ridicată sau o înflorire. Acesta este un substrat natural ca nisipul.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Scoate de nuc de nuc

    După cum spune numele, acest substrat este fabricat din cochilii de nuc din lemn fin. Poate provoca impacție, nu deține apă și nu are control de miros. Este ușor de îndoit ca așternutul de pisică pentru a dispune de deșeuri și nu se agită ca și așternutul de nisip.

  • 10 din 10

    Nisip

    Joacă nisipul, nisipul infuzat de vitamină și nisipul de calciu digerabil sunt disponibile pentru proprietarii de reptile. Posibila ingestie este cea mai mare preocupare pentru reptile care mananca unde locuiesc. Nisipul de calciu digerabil este bine să digerați dacă este în cantități mici, dar, evident, dacă o reptilă ar fi de a obține o gură plină de oricare dintre aceste tipuri de nisip, impacția ar avea loc.

    Nisipul care este vopsit va pata de obicei reptile, dar vopseaua nu va afecta pielea lor.

    Proprietarii ca nisipul pentru speciile de desert de reptile. Este un substrat natural și dacă ingestia nu este o preocupare, nisipul nu prezintă alte probleme majore.

    Nisipul se agită atunci când se umed, se lipeste de picioarele umede și nu ajută la controlul mirosului, dar unele reptile, cum ar fi nisipul Boa, au nevoie de nisip la burrow.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Paturi și opțiuni de substrat pentru reptile de companie