Broasca broasca rusa sau horsfield`s

Cazul de broască țestoasă

Nume stiintific:

Agriomemys Horsfielietii sau Testudo Horsfieldtii (Recent, având în vedere propriul său gen Agriomemys Horsfielietii, dar încă denumită în mod obișnuit Testudo Horsfieldtii).

Nume comune:

Includ broască țestoasă rusă, broască țestoasă afgană, broască țestoasă din Afganistan, țestoasă de stepă, broască țestoasă din Asia Centrală, broască țestoasă cu patru laed și țestoasa de horse.

Durată de viață:

Aproximativ 50 de ani

Mărimea:

Tortozele rusești ajung oriunde de la 4-8 centimetri lungi.

Hrănire:

Tortozele rusești ar trebui să fie hrăniți, vegetație și flori de plante și buruieni neexerări și verdeață cu frunze. Pășunatul natural de ierburi, buruieni și plante (russiantortoise.ORG LISTA Plante comestibile) este ideal, dar dacă nu este disponibil o varietate de verdeață (verde de păpădie, endive, escarole, verde de muștar, kale, salată romaină, colaturi), precum și fân (Timothy sau Bermuda). Evitați fructele, boabele sau proteinele animale. Suplimentarea cu pulbere de calciu și vitamina D3 este recomandată.

Locuințe - În aer liber:

Brânzarea de broască țestoasă rusă și se vor retrage la burrows în căldura zilei și noaptea. Aceasta înseamnă că gardul animalului lor de companie în aer liber trebuie să fie scufundat în pământ. Speciile tolerează o gamă largă de temperaturi, dar nu tolerează bine vremea umedă, astfel încât este necesară o retragere uscată și caldă. Temperaturile în timpul zilei ar trebui să intervaloare probabil la jumătatea medie la mijlocul anilor 80 de ani (mai mari 20 de ani c) în timpul zilei, cu o picătură pe timp de noapte. Ar trebui să fie prevăzută un vas de apă puțin.

Locuințe - În interior:

Tortozele rusești nu tind să facă bine dacă în interior tot timpul. Furnizați o incintă la cel puțin 2 picioare cu 4 picioare, cu nisip / sol ca un substrat, suficient de adânc pentru a permite să se aprindă. Trebuie prevăzut un loc de basking la aproximativ 90-95 F (32-35 c), cu gradient de temperatură până la aproximativ 70 ° F (21 ° C). O casetă de ascundere trebuie plasată la capătul răcitor al gradientului de temperatură. Este necesară o lampă producătoare UVA / UVB. De asemenea, poate fi prevăzută un fel de mâncare de mică adâncime. Umiditatea ar trebui să fie de aproximativ 60%.

Notează:

Broasca broasca rusă hibernare în mod natural (dar numai permite țestoase sănătoase la Hibernare).

Foi de îngrijire online:

  • Russiantortoise.Org de Joe Heinen DC - resurse dedicate îngrijirii adecvate a broaștelor de țestoase rusești.
  • Broasca țestoasă rusă - de Darrell Senneke și Chris Tabaka DVM, o discuție bună a îngrijirii acestei specii.

Informații despre specii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Broasca broasca rusa sau horsfield`s