Ce pot planta într-un terariu care găzduiește reptile sau amfibieni?

Chameleon ședinței în Terrariu

Alegerea plantelor live pentru dvs reptile sau carcasa amfibiene nu este la fel de simplă cum ar putea părea. Este important să alegeți plantele care vor supraviețui în condițiile de mediu pe care le cere reptile sau amfibiene. Înainte de a selecta plantele, este important să recunoașteți că reptile sau amfibianul dvs. poate deteriora, dezrădăcina, mânca sau altfel distruge plantele live.

Sugestii de plante terrariului

Dacă aveți un erbivore sau omnivore sau animalul dvs. de companie îi place să eșantioneze plantele, trebuie să alegeți Plante non-toxice. În cazul în care reptilele și amfibienii nu mănâncă vegetația, unele plante care sunt adesea recomandate Terariu include:

  • Pothos
  • Plante de spider
  • Bromeliads
  • Plante de șarpe (Sanseveria Sp.)
  • Ficus
  • Pitic Schefflera
  • Orhidee
  • Peperomia
  • Palmici de ponei
  • Violete africane

Plante comestibile

Diferite referințe tind să enumere diferite plante care ar putea fi sigure pentru reptile și amfibieni. În plus, toleranța și siguranța variază în funcție de fiecare specie. Există unele plante enumerate mai sus, care sunt considerate sigure pentru Reptiles și amfibienii să mănânce, dar dacă aveți a erbivore sau omnivore, Este o idee bună să verificați dublu orice opțiuni de plante vii împotriva unei liste de plante toxice.

Avertizare

Unele plante pot fi clasificate ca toxice dacă SAP este un iritant. Cu aceste tipuri de plante, este mai bine să vă folosiți discreția. Pentru reptile și amfibieni care nu se așează pe plante, acestea ar putea fi bine, deși unii proprietari de animale preferă să le evite cu totul (E.G. În cazul în care ramurile sparte duc la iritarea pielii sau a ochilor). Cea mai sigură opțiune este să vorbim cu a medic veterinar sau magazin de animale unde ați achiziționat reptile sau amfibieni specifice. Ei vor putea să vă ghideze pe plantele potrivite pentru animalul dvs. de companie.

Adăugări decorative la un habitat

Poate doriți să adăugați niște elemente decorative la habitatul dvs. de reptile sau amfibieni. Crearea unui teritoriu pentru a trăi este esențială. Acest lucru poate fi realizat prin adăugarea de plante (vii sau false), secțiuni scurte de ramuri, coajă sau chiar a "ascunde caseta."Aceasta este o cutie pre-făcută care este, în esență, o cutie de plastic întuneric, cu o intrare mică pe o parte, permițându-vă animalului de companie să se ascundă. De asemenea, puteți să vă îmbrăcați cu o varietate de suprafețe de alpinism.

În funcție de reptile sau amfibieni, ei pot prefera să urce pe plante vii sau pe dispozitive provocate de om, cum ar fi scările, rampele și chiar hamacurile. Asigurați-vă că orice element pe care îl adăugați în cușcă este foarte sigur. Dispozitivele de alpinism ar trebui să fie ancorate în partea de jos a cuștii pentru a evita căderea și rănirea animalului de companie. Ramuri și scoarță ar trebui să fie înclinat pe pereții rezervorului pentru a evita ruperea sau căderea.

Este întotdeauna cel mai bine să vorbiți cu experții la un magazin de animale de companie pentru a vă ajuta să determinați ce fel de accesorii de cușcă sunt cele mai bune pentru animalul dvs. de companie. În plus față de accesoriile și decorarea, acești experți vor cunoaște cantitatea potrivită de apă și alimente pe animalele dvs. de companie necesită pentru îngrijirea corespunzătoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pot planta într-un terariu care găzduiește reptile sau amfibieni?