Broască țestoasă și țestoasă

Copil cu broască țestoasă mică

Broasca țestoasă pentru animale de companie și Turtles de toate tipurile au nevoie de aceleași tipuri de iluminat. Becurile de căldură și becurile UVB sunt atât vitale pentru îngrijirea corectă pentru broască țestoasă sau țestoasă pentru animalele de companie. Dacă este corect Temperaturi și iluminat nu sunt furnizate ca animalul dvs. să fie în pericol pentru dezvoltarea unor probleme grave de sănătate.

Am nevoie de iluminare UVB pentru țestoasa mea sau broasca testoasă?

Aceasta este, din păcate, cea mai frecvent uitată parte a unei țestoase sau a unui habitat de broască țestoasă. Mulți oameni optează să nu cumpere cea mai scumpă bucată de înființare atunci când își achiziționează reptilele de companie de la un magazin de animale de companie. Aceiași oameni au tendința de a depinde de asociatul magazinului de animale de companie pentru a le ajuta să cumpere ceea ce au nevoie pentru noua țestoasă sau broască țestoasă, și, din păcate, li se spune adesea că iluminarea UVB nu este necesară.

Fără UVB ilumina țestoasa sau broasca țestoasă poate și se va dezvolta Boala osoasă metabolică, să nu fie în imposibilitatea de a sintetiza vitamina D (ceea ce provoacă probleme de metabolism de calciu), să fie letargic și să aibă o lipsă de apetit. Iluminatul UVB este foarte important din aceste motive.

Furnizarea de iluminare UVB la țestoase și broaște țestoase

Lumina soarelui natural emite raze UVB invizibile în sălbăticie, dar multe țestoase și Tortozele sunt adăpostite în interior, astfel încât aceste raze sunt blocate de geamul ferestrei. Razele UVB artificiale sunt livrate la țestoasa dvs. de companie într-o incintă interioară prin utilizarea de becuri de reptilate speciale. Aceste becuri au ieșit din raze UVB aproximativ la fiecare șase luni, deci trebuie să fie schimbate în mod regulat.

Radiile UVB trebuie, de asemenea, să poată ajunge la broască țestoasă sau broască țestoasă fără a fi împrăștiați sau blocați de sticlă, plexiglas sau ecrane. O distanță ideală între animalul dvs. de companie și o lumină UVB obișnuită este de 10-12 cm cu nimic între ele și lumina. Un ecran de plasă este bine să setați lumina UVB, dar scade cantitatea de raze invizibile care vor pătrunde în țestoasă sau broască țestoasă. Unii proprietari montează dispozitivul de iluminare UVB din interiorul incintei, păstrând încă 10-12 centimetri de pe companie, pentru a evita un vârf de ecran de la filtrarea luminii. Distanța acestei lumini este foarte importantă. O lumină UVB care este prea apropiată va cauza arsuri termice, la fel ca un pat de bronzare, dar o lumină care este prea departe nu va face prea bine, deoarece nu vor fi suficiente raze UVB care ajung la animalul tău.

Opțiuni de lumină UVB pentru țestoase și broaște țestoase

Cel mai tradițional tip de lumină UVB este lumina benzii fluorescente. Acest bec special conceput pentru reptile arată ca orice alt bec fluorescent pe care l-ați găsit pe plafoanele celei mai multe școli sau loc de afaceri, dar este într-adevăr o lumină UVB. Luminile fluorescente regulate nu emite raze UVB.

Becul Fluorescent Fluorescent arată ca un tirbușon sau are câteva tuburi fluorescente mici care creează becul. Acest bec este bun dacă nu aveți dispozitivul corect pentru o lumină fluorescentă, dar aveți o lumină suplimentară de fixare. Dezavantajul la aceste becuri este că acoperă doar o zonă mică, spre deosebire de o lumină de bandă lungă de 18 inci sau de 36 de inci.

Becurile de vapori de mercur sunt mai scumpe, dar de obicei durează mai mult, sunt mult mai puternice decât alte becuri UVB și, de asemenea, emit căldură. Acestea sunt minunate pentru incintele mari sau pentru camerele întregi care găzduiesc broaștele de țestoase mai mari.

Opțiuni de lumină de căldură pentru țestoase și broaște țestoase

Multe broaște țestoase și țestoase necesită temperaturi de basking În anii `80 și 90 de căldură suplimentară este necesară în majoritatea incintelor. Luminile de căldură sunt preferate sub încălzitoarele rezervorului deoarece puteți controla temperatura aerului înconjurător. Sub încălzitoarele de rezervoare, adesea au setări puțin sau deloc pentru a controla căldura și, în primul rând, încălziți fundul incintei în timp ce nu se încălzește temperatura aerului ambiant, făcând realizarea unei potriviri Gradient termic dificil.

Există o varietate de lumini de căldură pentru broaște țestoase și broaște țestoase, dar este important să aflați ce vapoare bec este necesară păstrarea acestuia la temperatura dorită. De obicei, carcasele mai mari vor avea nevoie de becuri de putere mai mare, iar incintele mai mici vor necesita în mod natural mai puțină putere pentru a menține temperaturile corespunzătoare.

În afară de becul de vapori de mercur, care oferă, de asemenea, raze UVB, emițătoarele de căldură ceramice și becurile regulate de căldură reptile sunt disponibile în diferite vapoare. Emițătorii de căldură ceramică emit doar căldură, fără lumină și înșurubați într-o lumină de prindere. Acestea sunt minunate pentru că durează mult timp, sunt mai puțin fragile decât becurile și pot fi folosite zi sau noapte, deoarece nu dau lumină. Becurile de căldură periodice pot emite lumină albă, roșie sau albastră / purpuriu în plus față de căldură. Becurile de căldură albe ar trebui să fie utilizate numai în timpul zilei, astfel încât să nu vă stresați broasca țestoasă sau broască țestoasă, dar puteți trece la o lumină de căldură roșie sau albastră / purpurie pe timp de noapte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Broască țestoasă și țestoasă