Cum să ai grijă de broaște țestoase și broaște țestoase

Animal - tortue d

Există multe diferite tipuri de țestoase că oamenii păstrează ca animale de companie. Unele țestoase sunt locuitorii de teren, unele sunt acvatice, iar unele petrec timp în ambele locuri. Indiferent dacă aveți sau vă gândiți să obțineți o broască țestoasă sulcatta, broască țestoasă vopsită, glisor roșu uretric, broască țestoasă laterală sau un alt fel de broască țestoasă pe care trebuie să vă asigurați că vă puteți asigura toate nevoile lor în mod corespunzător. Toate broaște țestoase necesită iluminare specială și căldură, alimente, un loc unde să se ascundă și o incintă care îi păstrează în siguranță.

01 din 07

Turtlele sunt reptile la fel ca șopârlele și șerpii și toate reptilele necesită căldură suplimentară pentru a-și regla temperatura corpului. De asemenea, au nevoie de raze UVB invizibile pe care soarele le emite pentru a ajuta la metabolizarea unor lucruri importante cum ar fi calciul. Pot fi necesare lumini de căldură speciale, încălzitoare sub-rezervoare, încălzitoare de apă, emițătoare de căldură ceramică și becuri de emițătoare UVB pentru o testoasă specifică pentru a le ajuta sănătoase dacă trăiesc într-un mediu interior.

  • 02 din 07

    Îngrijirea broască țestoasă acvatică

    Țestoasele de apă, denumite și broaște țestoase acvatice, sunt țestoasele care petrec majoritatea, dacă nu toate, din timpul lor în apă. Aceste broaște țestoase trăiesc ca peștii fac de cele mai multe ori și, prin urmare, au Cerințe speciale de apă În plus față de celelalte nevoi ale unei broaște țestoase.

    Glisoarele roșii, Africa de broască țestoase laterale, glisoare galbene, țestoase vopsite, Turtle de noroi, Diamondback Terrapins, Softshell Turtles, Map Turtles, Turtlele de frunze din Asia, și chiar țestoasele pădurii Palawan sunt toate exemple de broaște țestoase acvatice.

  • 03 din 07

    Unii oameni pot găzdui țestoasele lor acvatice într-un cadru foarte natural ca un iaz în aer liber. Acest lucru este posibil numai într-un climat cald sau, într-un climat mai rece, în lunile de vară calde. Cerințele de îngrijire sunt simplificate în ceea ce privește căldura și iluminarea în lunile calde și însorite ale anului pentru țestoasele în aer liber.

  • 04 din 07

    Cutie de îngrijire a broaștelor de broască țestoasă

    Multe țestoase care trăiesc pe uscat sunt numite țestoase din cutie din cauza formei lor de box. Aceste țestoase sunt toate relativ mici și au cerințe similare de îngrijire, dar sunt foarte diferite de cea a unei broaște țestoase acvatice. Cu îngrijire adecvată (care nu este întotdeauna ușor de oferit), țestoasele cutie pot trăi până la 50 de ani. Țestoase de orientare, broaște țestoase de coastă din Golf, țestoase ornamentate, broaște țestoase cu două panouri, iar țestoasele cu cutie asiatică sunt toate exemplele de țestoase cu cutie.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Turturile de țestoase pot fi adăpostite în afara dacă le oferiți o incintă sigură și sigură. Anumite nevoi trebuie să fie îndeplinite, totuși, astfel încât prădătorii nu pot ajunge la ei și pot ieși din lumina soarelui dacă este nevoie. Împrejmuirea care este scufundată în pământ, o acoperire pe partea superioară a incintei, o gaură de udare și un loc de ascuns trebuie să fie luate în considerare.

  • 06 din 07

    Îngrijirea de țestoasă

    Broaștele de țestoase sunt cunoscute pentru a trăi mult timp în comparație cu multe dintre verii lor adăpostite. Aceste animale de companie de lungă durată necesită o îngrijire specială, deoarece mulți dintre ei pot depăși proprietarii lor. Cerințele dietetice, curățarea acestor broaște țestoase mari și incinte trebuie să fie luate în considerare înainte de a se angaja să obțină o broască țestoasă ca un animal de companie.

    Exemple de broaște țestoase, uneori păstrate ca animale de companie includ Leopard Tortoises, Țestoasele lui Hermann, broaștele de țestoase rusești, broaște țestoase de sulcata, broaște țestoase grecești, broaște țestoase de bordură, broaște țestoase stea și broaște țestoase radiate.

  • 07 din 07

    Dacă nu vă puteți găzdui țestoasa dvs. afară (și locuința în aer liber pot fi complexe și dificil de întreținut), atunci veți avea nevoie de o incintă interioară. Tortozele mari vor avea cel mai probabil nevoie de o incintă personalizată construită sau o cameră întreagă dedicată acestora. Unii proprietari de țestoasă au chiar și o incintă interioară și o în aer liber pentru diferite sezoane ale anului.

  • Urmăriți acum: nume de top și fapte despre țestoasele de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să ai grijă de broaște țestoase și broaște țestoase