Grijă pentru reptile dvs. În timpul vacanței

Bărbatul Bearded

Vacanta ta ar trebui sa fie despre distractie si relaxare, nu responsabilitate. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te gândești la tine reptile de companie În timp ce luați o pauză din lumea reală. Reptilele au nevoie de îngrijire regulată, chiar dacă se verifică doar pe ele, și nu ar trebui să vă alunece mintea chiar și în timpul vacanței.

Sitters pentru reptile

Unele reptile au nevoie de îngrijire zilnică și de alimente pregătite pentru ei, iar altele trebuie doar să fie verificate periodic. Dragonii barbă și alte reptile care necesită verdeață proaspătă în fiecare zi vor avea nevoie de cineva care se opreau zilnic pentru a le oferi mâncarea lor, dar șerpi și alții care mănâncă doar o dată pe lună, ar trebui să fie bine fără un sitter dacă ați plecat doar câteva zile sau a săptămână.

Dacă reptilele dvs. trebuie să fie hrănite insecte, le puteți cumpăra înainte de timp și păstrați-le într-un rezervor mic sau recipient cu alimente și apă pentru reptilul dvs. de companie de companie. Acest lucru nu va încărca numai intestinele pentru dvs., dar le va păstra în viață și gata să fie hrăniți de Sitterul dvs. de companie. Verzii proaspeți pot fi preparate și ambalate în pungi de plastic mici, astfel încât nici un preparat nu este necesar de la sitter. O sticlă plină de apă pentru becuri de suflare și de rezervă în cazul în care dvs Lumina UVB sau lumini de căldură arsurile sunt, de asemenea, lucruri bune pentru a păstra la îndemână când sunteți în afara orașului. Punerea tuturor luminilor pe cronometre este, de asemenea, o modalitate ușoară de a vă asigura că merg mai departe și opriți în momentele drepte. O listă detaliată de instrucțiuni poate fi lăsată pentru referință pentru sitter și conține numere de contact de urgență, inclusiv Exoticul dvs. Vet.

Dacă nu aveți prieteni apropiați sau familii care sunt dispuși să se oprească și să vă îngrijească de reptile, luați în considerare întrebarea dacă le puteți aduce în casă pentru ca ei să se uite. Dacă nu cunoașteți pe nimeni personal care este confortabil îngrijirea pentru reptile dvs., verificați îngrijirea.com pentru un sitter de companie cu experiență în apropierea dvs., apelați-vă la exotica locală VET pentru a vedea dacă vreun angajat ar dori să facă un mic bani în plus sau să verifice cu magazinul dvs. local de încredere de încredere.

Facilități de îmbarcare pentru reptile

Unele facilități de îmbarcare pentru câini și pisici și spitale de animale vor bord animale de companie exotice, inclusiv reptile, pentru o taxă nominală pe zi. Hrănirea zilnică, administrarea medicamentelor, înmuierea, amortizările și alte nevoi pot fi livrate de personalul instruit, dar de obicei, va trebui să vă transportați propria incintă și consumabile la instalație. Un simplu apel telefonic pentru a întreba facilitatea dacă vor fi dispuși să se îmbarce reptile și dacă trebuie să vă aduceți propria incintă și mâncare este tot ce este nevoie. Multe facilități pot fi dispuse să se îmbarce într-o reptilă, chiar dacă nu au urcat niciodată o reptilă înainte.

Dacă intenționați să vă îmbarcăm reptile, vă puteți simți mai confortabil să scrieți instrucțiunile pentru instalație dacă nu le cunoașteți bine sau dacă nu sunt familiarizați cu reptilele de îmbarcare. Va trebui să furnizați alimente, becuri de rezervă și contacte pentru exotica dvs. VET în cazul în care există probleme în timp ce sunteți în afara orașului.

Vacanță cu reptile dvs

Dacă conduceți la destinația dvs. temporară, poate doriți să vă gândiți să aduceți reptilajul dvs. de companie împreună cu dvs. În funcție de cât de mare este reptile și carcasa lor este aceasta sau nu poate fi foarte practică. Reptilele mai mici pot fi transportate cu ușurință în cutii mici (dar asigurați-vă că rămân cald în timpul transportului) și apoi setați înapoi în locul în care locuiți. Campingurile și alte locuri care nu au acces la electricitate nu sunt opțiuni bune pentru vacanța cu reptile.

Indiferent de ceea ce faceți cu reptilajul dvs. în timp ce sunteți în afara orașului, ar trebui să obțineți o verificare prealabilă de către Exotice Vet pentru a vă asigura că reptile dvs. este în stare bună de sănătate. Ultimul lucru pe care orice proprietar de animale de companie sau de companie de companie vrea este să aibă ceva rău cu reptile dvs. în timp ce sunteți în afara orașului!

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. De ce păsările și animalele exotice trebuie să vadă medicul veterinar. Centrul Veterinar pentru Păsări și Exotice, 2020

  2. Călătorind cu reptiles. Spitalul Animal Aloha, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Grijă pentru reptile dvs. În timpul vacanței