Hrănirea șerpilor șoareci înghețați și alte pradă

Snake de porumb mănâncă

Ocazional proprietarii de șarpe se confruntă cu problemele legate de hrănirea lor Pet Snakes. Unii șerpi, cum ar fi Ball Pythons, sunt cunoscute ca nu doresc să mănânce, dar Probleme de hrănire pot apărea cu orice fel de șarpe.

Cele mai frecvente proprietarii de probleme de hrănire au este atunci când șarpele lor nu dorește să lovească și să mănânce articole pre-ucise cum ar fi șoareci și șobolani. Hrănirea pradă pre-ucisă, Ambele tipuri proaspete sau înghețate, sunt recomandate pentru siguranța șarpelui, dar uneori șerpii sunt reticenți să ia pradă pre-ucisă. Acest lucru este valabil mai ales dacă Șarpe a fost prins sălbatic sau li se oferă un articol de pradă pe care nu l-a mâncat niciodată. Din fericire, există mai multe moduri în care puteți încerca să atrageți un șarpe reticenți pentru a lua un șoarece înghețat sau un alt element de pradă pre-ucis. Unele metode încercate și adevărate pentru a obține șarpele dvs. să mănânce includ:

Încălziți prada

Asigurați-vă că șoarecele înghețat (sau un alt element de pradă pre-ucis) este încălzit până când este cel puțin temperatura camerei. Dezgheț pradă înghețată într-o pungă din frigider sau plutiți-o în apă rece și apoi plasându-l în apă caldă chiar înainte de a-l hrăni cu șarpele dvs. pentru ao încălzi. Nu folosiți niciodată cuptorul cu microunde pentru a dezgheța prada congelată. Arsurile la șarpele dvs. pot rezulta din cauza încălzirii neuniforme a pradă sau a pradă dvs. poate exploda în cuptorul cu microunde în timpul procesului de încălzire și nimeni nu vrea să curățeze asta.

Utilizați forța de hrănire

Utilizați forța de hrănire și nu mâna dvs. pentru a prezenta dezghețată și încălzită pradă șarpelui tău.Forceps-urile vă vor ajuta să vă păstrați șarpele de la asocierea mâinii cu mâncare. Forceps vă va permite, de asemenea, să vă plimbați pe punctul de pradă pentru a imita mișcarea live care provoacă adesea o grevă de la șarpe.

Îmbunătățiți mirosul

Îndepărtați prada dezghețată în bulionul de pui fără sodiu. Mirosul de bulion de pui se adresează unor șerpi și îi poate încuraja să lovească.

Face familiar

Dacă încercați să vă hrăniți șarpelui un nou fel de mâncare, frecați noul articol de pradă cu un alt mâncare preferată pe care șarpele dvs. este familiarizată cu. De exemplu, dacă șarpele dvs. îi place puii, dar nu va lua șoareci, frecați o pui pe un șoarece pre-ucis și apoi încercați să-l hrăniți cu șarpele. Mirosul familiar al unei alimente preferate poate păcăli șarpele în luarea noului articol.

Încercați o culoare diferită

Încercați o culoare diferită a articolului de pradă dacă există unele disponibile. Dacă ați încercat deja un mouse alb fără succes, încercați un mouse multi-colorat sau de culoare închisă, deoarece unele șerpi par să se rătăcească la șoarecii albinoși.

Tăiat deschis

Deși pare puțin brut, mirosul de materie creier este deosebit de eficient la stimularea răspunsului de hrănire în șerpii de companie. Prin urmare, expunerea creierului pradă sau, la cel puțin tăind prada deschisă pentru a expune sânge, poate ajuta la obținerea șarpelui să-l mănânce.

Încercați diferite pradă

Dacă șarpele dvs. este reticent să ia șoareci sau șobolani, puteți încerca gerbili. Deși acest lucru poate deveni scump, unii șerpi care nu iau șoareci pre-omorâți vor lua cu gerbiluri pre-ucise. De asemenea, puteți încerca hamsteri sau alte tipuri de rozătoare ca pradă, cu condiția să rămâneți în continuare la animalele de dimensiuni corespunzătoare.

Utilizați o incintă specială

Plasați șarpele într-o mică incintă care este utilizată numai în timpul hrănirii. Acest lucru ar trebui să fie într-un loc liniștit. Dați-vă șarpelui o intimitate în timp ce se hrănește.

Ajustați timpul de alimentare

Hrăniți șarpele noaptea și acoperiți rezervorul. De asemenea, puteți oferi o casetă de ascundere întunecată pentru șarpele dvs., deoarece unii preferă să mănânce într-un loc retras.

Încercați o pradă de dimensiuni diferite

Încercați o dimensiune diferită de pradă. Poate că șarpele tău ar prefera să fie ușor mai mic sau mai mare decât ceea ce oferiți deja. Pinkies și fuzzies sunt opțiuni bune de pradă.

Nu vă alimentați în timpul unei vărsări

Asigurați-vă că șarpele dvs. nu este pe punctul de a vărsa. Dacă pielea șarpelui pare mai ușoară sau mai plictisitoare decât de obicei, iar ochii ei sunt un albastru albastru decât pot fi pe punctul de a vărsa. Cele mai multe șerpi care sunt pe cale de a, sau în mod activ, vărsarea nu vor mânca.

Păstrați șarpele cald

Verifică Temperaturi În incinta șarpelui tău. Dacă șarpele dvs. este prea rece, metabolismul va încetini și nu poate mânca.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Dieta șarpelui animalului: Dead sau viu? Universitatea din Illinois Colegiul de Medicină Veterinară, 2020

  2. Beneficiile de hrănire a rozătoarelor înghețate / dezghețate în șerpi. Arizona Spitalul Animal Exotic, 2020

  3. Rămâneți în siguranță și sănătoși în timp ce hrăniți reptile și amfibieniCentre de control și prevenire a bolilor.Gov

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrănirea șerpilor șoareci înghețați și alte pradă