Cum se ajustează dimensiunea pradă pentru un șarpe tot mai mare

Un șarpe gata să devoreze un șoarece

Majoritatea șerpilor ar trebui să fie hrăniți de o mărime de pradă, care are aceeași dimensiune în jurul ca corpul șarpelui la cel mai larg punct. Aceasta înseamnă că, pe măsură ce crește un șarpe, va trebui să ajustați dimensiunea pradă hrănită la șarpe pentru a găzdui dimensiunea crescândă a șarpelui. Alegerea pradă că este prea mare poate duce la probleme serioase de sănătate pentru dvs șarpe de companie. Dacă prada este prea mare, leziunile sunt mai probabile și pot provoca impacție a intestinului.

Alegerea dimensiunii pradă

Dacă aveți un timp greu, judecați cât de mare în jurul șarpelui dvs. este comparat cu dimensiunea pradă la magazinul de animale de companie, măsurați șarpele la cea mai largă parte a corpului său. Dacă luați o bucată de șir tăiat la acea măsurătoare la magazinul de animale de companie, puteți efectua o verificare rapidă a circumferinței pradei disponibile pentru a găsi cel mai bun meci. Nu trebuie să fie o măsură exactă, cu toate acestea - o pradă mai mică sau mai mare este bună, iar un pic de varietate nu doare niciodată. Când aveți îndoieli, întrebați grefierul magazinului de animale de companie pentru ajutor.

Hrăniri de hrănire

Foarte mic Hatchling Snakes pot fi pornite pe șoareci Pinky (șoareci nou-născuți) și apoi absolvent la dimensiuni mai mari. Concluzii principali utilizați pentru Șoareci de alimentare sunt fuzzies, hoppers și șoareci înțărcați sau înfășurari, apoi adulți mari și extra-mare.

Hrăniți șobolani la șerpi

Dacă aveți o specie de șarpe care crește suficient de mare încât vor mânca în cele din urmă șobolani, este o idee bună să treceți la șobolani în timp ce șarpele este încă tânăr, pentru a le obișnui să mănânce șobolani mai degrabă decât șoareci. În timp ce șoarecii sunt creaturi foarte timide cu puține capabilități defensive, șobolanii sunt foarte curioși, iar un șobolan mai mare poate face deteriorarea gravă a șarpelui tău. Vrei să-ți faci șarpele obișnuit să mănânce pradă care să se poată lupta înapoi în timp ce sunt încă tineri. Șobolanii mai tineri sunt echivalentă în mărime la șoarecii mai în vârstă, deci când șarpele dvs. a absolvit șoareci mai mari, este un moment bun pentru a face comutatorul de rozătoare. Șobolanii de alimentare sunt numiți cu o progresie similară ca șoareci: Pinkies, Fuzzii, Pui, Weanlings, apoi mici prin adulți foarte mari.

Cum de a preveni regurgitarea șarpelui

Șerpii au fălci unici care le permit înghițiți prada care este mai mare decât capul lor, dar șarpele dvs. poate avea dificultăți prin digerarea unor elemente prea mari, ducând la regurgitare. O altă cauză comună a regurgitării se ocupă prea repede după ce a mâncat. În timp ce fiecare șarpe este diferit, ar trebui să așteptați cel puțin 24-48 de ore după ce hrănirea pentru a vă ocupa de animalul de companie. Dacă el regurgitează când îl ocupi după 48 de ore, încercați să-i dați o altă zi de odihnă.

Șerpii vor regurgiza, de asemenea, din cauza stresului. Dacă șarpele dvs. este subliniat de zgomote puternice sau de oameni care au atins paharul rezervorului lor, încercați să le puneți într-o zonă liniștită după hrănire și dându-le spațiu. Șarpele dvs. va fi gata să joace în câteva zile. Regurgitarea ia mult din șerpi, așa că așteptați aproximativ două săptămâni înainte de a încerca să le hrăniți din nou. Când le hrăniți, faceți masa mai mică.

Este important să înțelegeți diferența dintre regurgitări și vărsături în șarpele dvs. Regurgitarea se întâmplă înainte ca mâncarea să ajungă la stomac. Când un șarpe expulzează alimentele digerate, care a fost în stomac, se numește vărsături și este de obicei un semn de boală. Vărsămintele este o problemă mai mare decât regurgitarea, deoarece șarpele pierde o mulțime de aminoacizi pe care trebuie să supraviețuiască în acest proces. Dacă șarpele dvs. este vărsăt sau regurgitând în mod repetat mâncarea, obțineți-o imediat la un veterinar. Vărsăturile și regurgitarea pot fi ambele fatale la șerpi.

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ball Python CareChicago Exotice Spitalul de animale.

  2. Șarpe: Îngrijire și zootehnie. Spitalul Veterinar Warren Woods.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se ajustează dimensiunea pradă pentru un șarpe tot mai mare