Pythons ball fac animale de companie bune?

Băieți cu mingea Python

Ball Python este un șarpe bun pentru o Începutul proprietarului de șarpe. Ele cresc de obicei între 2 și 5 picioare (deși unii pot crește până la 6 picioare), pythonii minge nu sunt la fel de mari ca și mulți dintre cealaltă constrictând șerpi care sunt păstrate ca animale de companie, sunt destul de docile și sunt ușor de manevrat.

Privire de ansamblu de rasă

Nume stiintific: Python Regius

Denumirea comună: Ball Python

Dimensiunea adulților: Trei până la 5 picioare

Speranța de viață: De obicei 20 până la 30 de ani, dar 50 de ani nu este nemaiauzită.

2:03

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Docile Ball Python

Comportamentul și temperamentul Pythons Ball

Ball Pythons sunt așa numite pentru că atunci când sunt amenințate încât se rostogolesc într-o minge strânsă, își pun capul în interiorul bobinelor lor. Piturile tinere de bile cresc despre un picior pe an timp de trei ani. Ei pot trăi timp de 20-30 de ani cu îngrijire adecvată.

Șerpii capturați de sălbăticie tind să fie foarte stresați de captare și transport și de multe ori pornesc o încărcătură mare de parazit. Serpii captivați tind să fie mai scumpi, dar sunt ușor disponibili.

Locuințe Ball Pythons

Pythonii Ball nu sunt șerpi teribili, astfel încât o incintă mai mică este bine (utilizați un rezervor de 10 până la 20 de galoane pentru șerpi mai tineri și un rezervor de 30 de galoane pentru un adult). Ei sunt, totuși, artiști de evacuare adepți, astfel încât un top suficient de montat este absolut necesar.

Aveți multe opțiuni pentru un substrat pentru șarpele dvs., inclusiv coaja mărunțită, Newsprint și Astroturf. Astroturf este probabil cel mai ușor pentru că puteți tăia câteva bucăți pentru a se potrivi cu cușcă și pur și simplu înlocuiți piesele murdare după cum este necesar (piesele murdare pot fi înmuiate într-o soluție de un galon de apă cu 2 linguri de înălbitor, clătite bine, uscate și apoi folosit din nou).

Oferiți ramuri robusi și un loc de ascundere întunecată pentru șarpele dvs. (îi place să se simtă bine închise, așa că ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui șarpele).

Temperatura din cutia Python Ball este cuprinsă între 82-88 ° F, cu un loc de basking menținut la 88-92 ° F. Temperaturile pe timp de noapte pot cădea la aproximativ 75 f (23 până la 24 ° C) atâta timp cât este menținută o suprafață de 80 F.

O placă de încălzire sub-rezervoare proiectată pentru reptile funcționează bine, dar poate face dificilă monitorizarea temperaturii. Un incandescent Bulbul de căldură sau elementul de încălzire ceramică poate fi utilizat pentru a atinge temperaturile basking.

Nu folosiți niciodată roci fierbinți cu reptile de companie și asigurați-vă că bec sau elementul de încălzire este ecranat pentru a preveni contactul cu șarpele, altfel arsurile pot rezulta. Utilizați mai multe termometre pentru a monitoriza temperaturile din cușcă (una în partea de jos a cuștii și una la fața locului de basking).

Oferiți un fel de mâncare suficient de mare pentru șarpele dvs. să se înmoaie. Înmuierea este deosebit de importantă în timpul Valoare. Unii proprietari le place să ofere un vas acoperit (e.G. container de depozitare din plastic) cu o gaură în capac, pentru a asigura securitatea șarpelui, astfel încât să se înmoaie mai mult, dacă este necesar.

O altă alternativă este de a furniza o retragere de umiditate, care utilizează în mod similar un recipient acoperit cu o gaură de acces căptușită cu mușchi de sphagnum umed sau prosoape de hârtie pentru a furniza umiditatea (un vas de apă este încă prevăzut în afara retragerii).

Alimente și apă

Pythonii cu bile pot fi hrăniți exclusiv șoareci sau șobolani mici și mijlocii (după cum este cazul pentru dimensiunea șarpelui) și trebuie doar să fie hrănite în fiecare săptămână sau două. Șerpii tineri ar trebui să fie hrăniți la șoareci fuzzy la fiecare 5 până la 7 zile, în timp ce șerpii mai în vârstă ar trebui să fie hrăniți din ce în ce mai mare și pot merge puțin mai mult, până la două săptămâni. Utilizați prada pre-ucisă, deoarece șoarecii vii pot răni un șarpe. Încurcat prada în fața șarpelui cu forceps devine de obicei șarpeul interesat de ea.

Mutarea șarpelui din cușcă într-o incintă separată pentru hrănire este o idee bună și vă va ajuta în procesul de îmbinare. Șarpele va asocia mâncarea cu cealaltă incintă și este mai puțin probabil să vă confunde mâna pentru pradă când vă puneți mâna în cușcă. Acest lucru va face mai ușor să ajungi în cușcă pentru a obține mingea Python out pentru manipulare.

Probleme comune de sănătate

Dacă aveți deja un șarpe constrictor la domiciliu, orice noul Python (sau BOA) ar trebui să fie carantinat datorită riscului de boală a corpului incluziunii. Experții variază în funcție de durata de carantină recomandată, dar 3 până la 6 luni nu este extremă. În plus, o verificare VET este în ordine, în special pentru internă (luați o probă recentă a scaunelor) și a paraziților externi.

Chiar și pythonii de bord captiv, uneori refuză să mănânce, Postul pentru câteva luni. Atâta timp cât greutatea și starea corporală sunt menținute, acest lucru nu este problematic.

Dacă șarpele dvs. se oprește, examinați cu atenție creșterea, manipularea, sănătatea și mediul șarpelui pentru a vă asigura că stresul nu este vinovat. Consultați un veterinar informat sau un deținător experimentat pentru ajutor dacă rapidul este prelungit sau cauzând pierderea în greutate de peste 10%.

Dacă este necesar, unele trucuri pentru a atrage un python de a mânca includ scufundarea pradei în bulion de pui, încercând culori diferite de șoareci, expunând creierul pradă înainte de a-l hrăni, hrănirea pe timp de noapte și acoperirea cușinelor cu prosoape după ce a oferit un șoarece după ce a oferit un șoarece.

Puteți chiar să încercați să vă hrăniți un hamster sau gerbil, deși acest lucru poate face șarpele mai probabil să refuze șoarecii dacă dezvoltă o preferință.

Alegerea unei minge Python

Când sunteți gata să obțineți mingea Python, căutați un șarpe tânăr, captivat (este posibil să trebuiască să găsiți un crescător pentru acest lucru). Alegeți un șarpe care are un corp bine rotunjit, ochii curățiți și aerisirea, care nu arată semne de probleme respiratorii (șuierătoare, bule în jurul nărilor).

Căutați una care este alertă și curioasă și vă strânge ușor mâna / brațele când sunt tratate. Poate fi skittish, dar ar trebui să se calmeze după ce manipulează un pic. Nu este o idee proastă de a cere o demonstrație de hrănire pentru a fi sigur că șarpele are ușor o masă.

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Ball Python CareChicago Exotice Spitalul de animale

  2. Ball Pythons. Banfield animal spital, 2020

  3. Ball Python CareWellesley Exotic Pet Vet, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pythons ball fac animale de companie bune?